Konuları görünce feminist olasim geliyor diyenler,erkeklerden soğudum diyenler :)

Herkeste böyle şu sigara olayı. Şu iş bisin bırakıcam derler, Allah korusun nefes alıp vermeleri durunca haliylen bırakmak "zorunda kalırlar":66:

Okulumdan sonra, ise girdikten sonra, kilo verdikten sonra, evlendikten sonra, hamile olduktan sonra, saglik problemim olduktan sonra (aman Allah korusun) :66:

başta öz babam ve üvey babam olmak üzere zaten erkeklere karşı bi önyargım var
buna karşın 6 yıldır süren bi ilişkim de var.
bazen sevgilimin bi açığını yakalamak için tetikte bekler gibi oluyorum
bazen de önyargılarımı öyle bir siliyo ki, en büyük isteğim onunla yepyeni bi hayat kurmak oluyo
erkekler zaten karmakarışık insanlar..
bizi de kendilerine benzettiler sonunda

Son düzenleme:
Hersey yolunda giderken cok az kisi konu aciyor. Hoslanmadigimiz ama bizim icin kul kole olan erkekler umrumuzda olmadigi icin onlarda da pek bahsetmiyoruz. Anca derdi olan konu aciyor. Okuyunca vay anam vay demiyorum degil tabii :D Ama kendi yakin erkek arkadaslarimdan ve kendimden biliyorum biz erkeklerden daha bile kotu olabiliyoruz :D

başta öz babam ve üvey babam olmak üzere zaten erkeklere karşı bi önyargım var
buna karşın 6 yıldır süren bi ilişkim de var.
bazen sevgilimin bi açığını yakalamak için tetikte bekler gibi oluyorum
bazen de önyargılarımı öyle bir siliyo ki, en büyük isteğim onunla yepyeni bi hayat kurmak oluyo
erkekler zaten karmakarışık insanlar..
bizi de kendilerine benzettiler sonunda

Iliskin guzel gidiyorsa canim, bu kadar fazla dusunme, herkes bir degil ki (cokkkkkk sukur). Iyi insanlarda vardir muhakkak :34:
Allah mesut etsin :71:

Hersey yolunda giderken cok az kisi konu aciyor. Hoslanmadigimiz ama bizim icin kul kole olan erkekler umrumuzda olmadigi icin onlarda da pek bahsetmiyoruz. Anca derdi olan konu aciyor. Okuyunca vay anam vay demiyorum degil tabii :D Ama kendi yakin erkek arkadaslarimdan ve kendimden biliyorum biz erkeklerden daha bile kotu olabiliyoruz :D

Herkes derdi olunca konu aciyorda, oyle uzucu konular varki, insan ister istemez korkuyor ve gercekten evlilikten sogumaya basliyor...
Yohhhh canim biz hic kotu olurmuyuz, melek gibi gariyiz :23:

Back
X