- 16 Eylül 2014
- 88
- 15
- 13
- 35
- Konu Sahibi normalella
-
Sen her konuya atladigin icin senin yorumlarini.mumkun oldugu kadar okumuyorumCevap yazilmiyo dedigin de tahlil sonuclari. Biz doktor muyuz degerlendirelim senin sonuclarini? Varsa bilen yazar zaten.
1ay kullansam biraksam boyle yapan ve sorun yasamayan varsa cok iyi olur bnde genel kontrol icin gittim aynen ilgilenmediBenimki de 3 aylıktı.. Ben içmedim, bilemiyorum belki de hata yaptım ama sanki başından savdı gibi, adetlerimin neden azalmış olabileceğini bile söylemedi,direk hormon hapı yazdı, ciddi bir ilaç sonucta, 1 ay daha bekleyip eğer geçmezse öyle içmeye karar verdim, çok şükür şu an düzeldi..
Siz madem başlamışsınız, kullanın bitirin inşallah faydasını görürsünüz..
Ama mesela ben uygun bir vaktimde hormon testimi tekrarlatmayı düşünüyorum.
Çünkü her zaman aynı sonuclar cıkmayabiliyor.
Bu seviyesiz mesajini yoneticilere bildirmekten fazlasini yapmayacagim senin icin. Siteden banlanmadan once benden ozur dilemek ister misin?Sen her konuya atladigin icin senin yorumlarini.mumkun oldugu kadar okumuyorum
Prolaktin malesef gecikme adetlerde azalma kanin kivaminda degisiklik yumurtlama da problem ve dolayısıyla gebe kalmada zorluk çıkarıyor ve cok lanet bir degiskenligi var.o yüzden hep kontrol altında tutmakta fayda var.bende şuan parlodel kullaniyorum.dostineks biraz daha riskli diye okumuştum. Benim 60larda1kere reglim aksadi ve hormonlara bakildi normal dendi oyle ustun koru ilac yazdi dr illa ilac yazicak ya bnde hamile kalmaya etkisi olur mu dedim o soruma bile duzgun cvp vermedi
hah şimdi anladım neden yorum yazılmadığını :)Sen her konuya atladigin icin senin yorumlarini.mumkun oldugu kadar okumuyorum
Bu riskli olur, bir ilaca başladıysanız kullanmalısınız. Ya hiç başlanmamalı veya başlandıysa bitirilmeli diye biliyorum.1ay kullansam biraksam boyle yapan ve sorun yasamayan varsa cok iyi olur bnde genel kontrol icin gittim aynen ilgilenmedi
Bunu da istediginiz yere tasiyin yoneticiler ama bir diyecegim var burda paylasim birazda olsa birbirimize yardimda bulunuyoruz evet bdv bu ise yariyor ama diger bolumlerde okadar az ki yardim etmek buraya yazilan yorumlarin yuzde 10u bile olmuyor isterseniz konu mu kitleyin yorum alamiyim ama dogruya dogru zaten c.ici uye sayisi doldurma 427 yaziyor nerde arkadaslar goremiyorumda konum kapatilabilir ban yiyebilirim ama gorulen koy kilavuz istemez simdi napiyim ben gidip birilerini mi cekistireyim burda hayir yapamam bdv de ama hep bu konulari goruyorum kv gorumce vs bu acilan konular neden gerekli yere tasinmiyor aile diye yazmissiniz oraya misal anlamiyorum bu nasil bir sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?