- 21 Ağustos 2009
- 431
- 10
- 318
Öncelikle meraba,11yıllık evliliğim var,bunca yıl 2gün iyiysem,3gün kötüyüm..Nedeni eşimle konuşmak zor sayılır,kibar,nazik birisidir ama evde neredeyse benle konuşmaz bile,tv izler bilgisayar uyku yemek bunun dışında paylaşımımız çok az,çocuklarına da öyle...Zaten konuşmayı ben başlatırım,ama ya beni dinlemez yada eleştirir yada muhalefet olur...Muhalefet demişken nasıl anlatayım aynı firkirde olduğumuz hiç görülmemiştir hep benim fikirlerime karşı duvar gibidir,hep tersini söyler,yapar...Örneğin eve alnıması gereken birşey var karşı çıkar,maddiyattan akla gelmeyecek türlü türlü bahaneleri vardır ve herzaman o haklıdır
Bunun yanında çocuklarına herşeyi yapmaya çalışır onlara masraftan kaçınmaz düşünmez bile,ama benim birşeye ihtiyacım var bin takla atar,almamak için artık alalım desede benim hevesim kırılır ve almasını istemem..Hadi birşey aldı diyelim yada ben istediğim için yemeğe götürdü artık 40gün konuşur ,başıma kakar hatta borçlarımızdan hep beni sorumlu tutar,halbuki benim için harcanan çok azdır ve bütün borçlarımızın sebebi benmişim gibi davranır..tabi bende kabul etmeyince sürekli bir tartışma..Kendisi esnaf ama pek muhasebeden anlamıyor kredi kartlarına yükleniyor benden habersiz kredi çekiyor onu onla kapatıyor falan borçlarımız iyice büyüdü..Nekadar borcumuz var bilmiyorum sorsam tartışma çıkıyor
Evliliğimiz boyunca hiç beraber aynı fikirde olamadık,aynı şeyi hayal bile
edemedik..Ben mesela evimiz olsun çok istedim,napcaz evi evimiz varya..kayınpederimin evde oturuyoruz da..Tatile gidelim... oldu canım başka ne istiyorsun
şöyle yapalım şimdi sırası değil
hep böyle...Konuşur gibi anlatıyorum ama böyle...çocuğu uyutacağım dur. ben sevcem der yani herşeye ters ve bu gittikce bana ağır gelmeye başladı..kendi böyle olmayınca aileside bana karşı böyle,nasıl desem artık büyük oğlum bile onu taklik ediyor,sözümü dinletemiyorum..Nasıl desem kadın olarak sevildiğimi,değer verildiğimi hissetmek istiyorum ama nafile,hiç bir zaman önceliği ben olmadım
kendimi çok kötü hissediyorum...