Doğuma Hazırlık konum lohusa tacı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar istanbulda anadolu yakasında lohusa tacı almak için yer istiyorum çünkü internetten sipariş vericektim ama eşim gidip canlı görüp alalım diye tutturdu bende burda hiç bi yerde görmedim öle bujiteride felan eğer i bildiğiniz bi yer varsa lohusa tacı alabileceğim cevap veirrseniz ço sevinirim :16:

kızlar istanbulda anadolu yakasında lohusa tacı almak için yer istiyorum çünkü internetten sipariş vericektim ama eşim gidip canlı görüp alalım diye tutturdu bende burda hiç bi yerde görmedim öle bujiteride felan eğer i bildiğiniz bi yer varsa lohusa tacı alabileceğim cevap veirrseniz ço sevinirim :16:

canım netten pembecamekan dıe bı sıte war cok hoş cıdden we guwenılır bı ınsan..

ben emeksensin sitesinde nuraycatasarımlar satıcısından siparişle aldım 3 tane dün elime geçti beklediğimden çok çok çok daha güzeldi tavsiye ederim almasan bile mutlaka bak fikir elde etmiş olursun :34:

Back
X