- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Aslında konuyu yazmadan önce Açıklama yapmam gerekirdi genelde önceki konularımda yorumları okununca biliyoruz konunuzu gibi yorumlar olunca öyle düşünerek yazmamıştım ben hamileyken eşim tarafından Aldatıldım çok ağladı çok pişman dı çok yalvardı affettim üzerinden 2 sene geçti eşim yine değişmeye başladı En ufak şeylerde kavga Her şey sadece onun istediği gibi olmayacakmış sürekli dışarıya çıkar hep dışarıda bir işi var Hep sorsan Hep bir bahanesi var Bana karşı ilgili değildir uzaktır Onun için bakım yapsan makyaj yapsam giyinsem Süslen Sem hiçbirini görmez hiç birine önem vermez Evet evet Bana Salakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgeçemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgeçemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgeçemez bir kadın ALDATILIP nasıl vazgeçemez NASIL SEVDİM ÖYLE bunu kendime çok sordum KIZDIM KENDİME SALAK GİBİ ama yine de affettim sonunda gücüm kalmadı topladım eşyalarımı çıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum çalışıp yavruma bakacağım Ama artık geri dönmeyeceğim çok acı çektim Daha anlatamadığım acılar da var Şimdi kızıma kim bakacak bilmiyorum annem babam ev aldılar çalışıyorlar ne olacak nasıl bir hayat bizi bekliyor bilmiyorum AMA ASLA DÖNMEYECEĞİM