Konumu Düzenleyeyim sinirden ne yazdım bilmiyorum 😥😥

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Aslında konuyu yazmadan önce Açıklama yapmam gerekirdi genelde önceki konularımda yorumları okununca biliyoruz konunuzu gibi yorumlar olunca öyle düşünerek yazmamıştım ben hamileyken eşim tarafından Aldatıldım çok ağladı çok pişman dı çok yalvardı affettim üzerinden 2 sene geçti eşim yine değişmeye başladı En ufak şeylerde kavga Her şey sadece onun istediği gibi olmayacakmış sürekli dışarıya çıkar hep dışarıda bir işi var Hep sorsan Hep bir bahanesi var Bana karşı ilgili değildir uzaktır Onun için bakım yapsan makyaj yapsam giyinsem Süslen Sem hiçbirini görmez hiç birine önem vermez Evet evet Bana Salakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgeçemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgeçemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgeçemez bir kadın ALDATILIP nasıl vazgeçemez NASIL SEVDİM ÖYLE bunu kendime çok sordum KIZDIM KENDİME SALAK GİBİ ama yine de affettim sonunda gücüm kalmadı topladım eşyalarımı çıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum çalışıp yavruma bakacağım Ama artık geri dönmeyeceğim çok acı çektim Daha anlatamadığım acılar da var Şimdi kızıma kim bakacak bilmiyorum annem babam ev aldılar çalışıyorlar ne olacak nasıl bir hayat bizi bekliyor bilmiyorum AMA ASLA DÖNMEYECEĞİM 😥😥😥😥

Dik duracasiniz. Farz edinki kocanız öldü o zaman ne yapardınız? Tabiki zor olur ama hemen bir işe girin. Nafakasini ödesin bir zahmet ispat edebilir misiniz aldattığını

Aksama kadar surekli konu acmaniza gerek yok konunuzu guncelleyebilirsiniz.

Nisanliyken aldatilmissiniz, evliyken aldatilmissiniz sevginin arkasina siginiyorsunuz ama sevgi bu degil. Muhtemelen Allah'in hakki 3 tur deyip eve doneceksiniz. Aldatilmayi sindiren insan her seyi sindirir diye dusunuyorum.

bir yola girmişsiniz merak etmeyın hersey hallolur siz dik durun önunuze bakın .. nafaka alın hatta ihaneti ispatlayabilrsinz daha ii olr.. çocugunuza gayette ii bakarsanz merak etmeyın.. annenizn evinde bi işe girsenz hem çocugunuza bakılır hemde destek olursnz ailenize geçinrsnz..

Aslında konuyu yazmadan önce Açıklama yapmam gerekirdi genelde önceki konularımda yorumları okununca biliyoruz konunuzu gibi yorumlar olunca öyle düşünerek yazmamıştım ben hamileyken eşim tarafından Aldatıldım çok ağladı çok pişman dı çok yalvardı affettim üzerinden 2 sene geçti eşim yine değişmeye başladı En ufak şeylerde kavga Her şey sadece onun istediği gibi olmayacakmış sürekli dışarıya çıkar hep dışarıda bir işi var Hep sorsan Hep bir bahanesi var Bana karşı ilgili değildir uzaktır Onun için bakım yapsan makyaj yapsam giyinsem Süslen Sem hiçbirini görmez hiç birine önem vermez Evet evet Bana Salakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgeçemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgeçemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgeçemez bir kadın ALDATILIP nasıl vazgeçemez NASIL SEVDİM ÖYLE bunu kendime çok sordum KIZDIM KENDİME SALAK GİBİ ama yine de affettim sonunda gücüm kalmadı topladım eşyalarımı çıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum çalışıp yavruma bakacağım Ama artık geri dönmeyeceğim çok acı çektim Daha anlatamadığım acılar da var Şimdi kızıma kim bakacak bilmiyorum annem babam ev aldılar çalışıyorlar ne olacak nasıl bir hayat bizi bekliyor bilmiyorum AMA ASLA DÖNMEYECEĞİM 😥😥😥😥
Ah bitanem .Bir kere aldatan hep aldatır .Aslında eşini nişanlıyken bırakman gerekiyordu ama bazen duygularımız mantığımızdan ağır basar . Benim hayatımın geneline yaydığım bi söz vardır . Arkadaşlarıma tavsiyede bulunurken de hep aynı şeyi söylerim : Kimse kimsenin çıkmaz sokağı değil.Bu söz flörtken sevgiliyken nişanlıyken ve evliyken geçerlidir . Ne olursa olsun önce sen kendine saygı duyacaksın ki karşındaki de sana saygı duysun. Nişanlılık zamanında aldatılmışsın ve eşini terketmemişsin . Maalesef erkekler biz kadınlardan farklı düşünüyorlar.Bence eşin ne olursa olsun ondan vazgeçemediğini düşündü ve aldatmanın devamı geldi . Eğer o gün tekmeyi bassaydın senden değerlisi yoktu. Zararın neresinden dönersen kârdır . Böyle bi şerefsizi koca diye yanında gezdirme . Anladığım kadarıyla yaşın genç. Hayat karşına neler çıkartır kim bilir ?? Sen sadece kızını düşün .Anne karnında bile olsa denin üzüntünü hisseder. Asla ama asla geri dönme o hatayı bir kere yaptın zaten .Allah yardımcın olsun canım

Ah bitanem .Bir kere aldatan hep aldatır .Aslında eşini nişanlıyken bırakman gerekiyordu ama bazen duygularımız mantığımızdan ağır basar . Benim hayatımın geneline yaydığım bi söz vardır . Arkadaşlarıma tavsiyede bulunurken de hep aynı şeyi söylerim : Kimse kimsenin çıkmaz sokağı değil.Bu söz flörtken sevgiliyken nişanlıyken ve evliyken geçerlidir . Ne olursa olsun önce sen kendine saygı duyacaksın ki karşındaki de sana saygı duysun. Nişanlılık zamanında aldatılmışsın ve eşini terketmemişsin . Maalesef erkekler biz kadınlardan farklı düşünüyorlar.Bence eşin ne olursa olsun ondan vazgeçemediğini düşündü ve aldatmanın devamı geldi . Eğer o gün tekmeyi bassaydın senden değerlisi yoktu. Zararın neresinden dönersen kârdır . Böyle bi şerefsizi koca diye yanında gezdirme . Anladığım kadarıyla yaşın genç. Hayat karşına neler çıkartır kim bilir ?? Sen sadece kızını düşün .Anne karnında bile olsa denin üzüntünü hisseder. Asla ama asla geri dönme o hatayı bir kere yaptın zaten .Allah yardımcın olsun canım
Çok teşekkür ediyorum tek hatam çok sevdim çok gözümle bile Aldatmmam ama evlilik diye bir kavram yok benim için artık

Nisanliyken aldatıldin birakmadin. Hamileyken aldatildin bırakmadın . Ee şimdi aldatıldığını nerden biliyorsun ki bırakıp gidiyorsun anlamadim ki . Dönme artık da hiç öyle dönmeyecek gibi de degilsin .

Çok teşekkür ediyorum tek hatam çok sevdim çok gözümle bile Aldatmmam ama evlilik diye bir kavram yok benim için artık
Sakın ama sakın bi erkeğin öküzlüğünü diğerlerinden çıkartma .illa ki iyi insanlar vardır .Sen bol bol dua et. Yer gök dua ile demişler .

Allaha sığınıyorum ama bukadar ihanet yaşayıp nasıl güveneyim dahada sadece kızım yeter bana
Bu kadar ıhanetın suclusu sızsınız ya neyse o konuya gırmıcem. Bende aldatıldım hemde senelerce aldatılmısım ben oyle oncesınde de bılmıyordum,hıc fark etmedım kendıne ayrı bı hayat kurdugunu.
Ben 2 sene sonra yenıden evlendım , cok mutluyum . Sımdı bunlar ıcın erken ama acıkcası ben ıyı kı ılk esımle bosanmısız dıyorum .

Nisanliyken aldatıldin birakmadin. Hamileyken aldatildin bırakmadın . Ee şimdi aldatıldığını nerden biliyorsun ki bırakıp gidiyorsun anlamadim ki . Dönme artık da hiç öyle dönmeyecek gibi de degilsin .
İşte okadar şeyi yaşayıp hiçbir zaman terk etmedim biliyordu terk etmeyeceğimi şimdi haberi yok akşam haberi olacak dönüşü olsaydı sineye çekerdim yine kahrolası aşkıma sevgime yenildim artık bbomboşum şu hayatta Ailem ve kızım var

Bu kadar ıhanetın suclusu sızsınız ya neyse o konuya gırmıcem. Bende aldatıldım hemde senelerce aldatılmısım ben oyle oncesınde de bılmıyordum,hıc fark etmedım kendıne ayrı bı hayat kurdugunu.
Ben 2 sene sonra yenıden evlendım , cok mutluyum . Sımdı bunlar ıcın erken ama acıkcası ben ıyı kı ılk esımle bosanmısız dıyorum .
Aldatan erkek yüzünden hiçbir inancım kalmadı hepsi aldatmaz ama ben hiçbirine güvenmiyor artık

Senin ki su an ki aklım o zaman ki yaşım olsa demek oluyor . Evet simdi daha olgunlaşmışsindır aklina geldikçe pişmansındır. Ama ailen biliyor mu artik ayrilmak istediğini. Eşin aksam öğrenecek diyorsun ama o seni hic bir sebep yokken gitti diye suçlayacak belki ailende suclayacak . Keske oturup durumu anlatsaydin ben gecmisi unutamiyorum ve simdi de değistin ayrilmak istiyorum diye. Haklisin düşüncelerinde yaptiklarında ama bide suçlu yerine konma diye dedim.

Siz baştan aldatilmayi kabul.etmissiniz o da sizi aldatmis şimdi boşa agliyorsunuz kendiniz edip.kendiniz bulmussunuz ne diyim

Şimdi bir kahve yap kendine güzelce yaslan arkana kızını al kolunun altına kokusunu içine çek telefonlara bakma ne eşinin ne ailesinin sabaha kadar plan yap bundan sonra ki hayatını nasıl yasayacagina dair. Sonra kalk bir şükür namazi kıl ardından sadaka ver hatta kuranı kerimi öğren ve hatim indir kurtuldugun için böyle bir ş........z den 😡 Sende de hata var bacım böyle bir zamanda kimin ne mal olduğu belli olmazken senin şansın varmış ki başında belli olmasina rağmen görmezden gelmissin kalbin beynini ele geçirmiş. Duygusallığı bırak ders olsun mantiginla hareket et. Normal Insanların beyni doğuştan kafasının icerisindedir bu değişmez. Anormal olanlarinda doğuştan başka yerindedir oda değişmez anlamissindir! Eğer ki içinde en ufak bir yumuşama olursa bu laflarimi düşün kendine gel. Bana kızma sakin doğrular acıdır ama iyiliğin için söylenmesi gerekiyor. Seven insan böyle olamaz seni sevdiği falan yok bir anlık şeytana uyma falan da hikaye artık şeytan bile insanların hizmetkari olmuş durumda ne şeytana uyması. Bak o kalbine değil mantigina uyani yapmış seni es geçmiş bildiğini okumuş. Sen sana mantığıyla yaklasana nasıl kalbinle yaklasabilirsin ki? Kadınlık gururun onurun daha ağır basmali. Sen kendi gururunu cignersen oda pas pas yapar kendine üzerinde tepinir.

Back
X