Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hest

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
275
59
298
Hanımlar dini konulara fazlasıyla polemiğe girip konumu kapattirdiniz. Bu arada benim hem dini hem resmi nikahin var. İkisininde olması gerektiğine inandığım için.

Konu çok çarptırıldı.

Ben zaten eşimle boşanma sıkıntısı yaşıyorum şuan tutturmussunuz niye dini evlendin 4 eş alsın ozaman.

Konu o deil ki. Başka kızların musallat olup bizi rahatsız etmesi ve bu sebepten eşimin üzerine çok gitmem.

Lütfen polemiğe giren tipler özellikle insanların inançlarını önemsemeyen salağa geçen tipler uzak dursun her konuya atlamasinlar

Su bir gercek ki bir kadına en büyük kötülüğü yine bir kadın yapıyor.

Önceki 2
başka kızların musallat olmasına olanak sağlayanın kim olduğunu düşünüyorsun?
Önceki iki konumda ay açıkça yazmıştım. Sebep eşim deil. Buna eminim. Detayların hepsi diğer konularimda konuşuldu. Eşimin üzerine çok gitmem bizi yıprattı. Kız eşimden önceki 2 muduruyle evli olmalarına rağmen ilişki yaşayan biri

Önceki 2

Önceki iki konumda ay açıkça yazmıştım. Sebep eşim deil. Buna eminim. Detayların hepsi diğer konularimda konuşuldu. Eşimin üzerine çok gitmem bizi yıprattı. Kız eşimden önceki 2 muduruyle evli olmalarına rağmen ilişki yaşayan biri
bi bakayım bi link atsaydınız

Konu devami nitiginde konu acmak yasak.yoneticiyle konusup eski konuya devam edebilirsiniz.
Ayrica polemik nedeniyle konu kapanmasi haksizlik cidden

baktım hatırladım konunu.. elin kızına laf yok...

Burdan link atmayı bilmiyorum. Ama buradaki bi önceki sayfada bugünkü konum var. Ve bizde bosaniyoruz yazıyor. Önceki konum baya oldu şüphe beni öldürecek yaziyodu
tamam baktım ve hatırladım konuyu.

B
Konu devami nitiginde konu acmak yasak.yoneticiyle konusup eski konuya devam edebilirsiniz.
Ayrica polemik nedeniyle konu kapanmasi haksizlik cidden
Bilmiyordum. Ama başkaları yüzünden kapandi

İki kişi evet diyerek evlendiyseniz aynı şekilde iki kişi boşanır.
Bunun suçu ya da sebebi dışarıda bir insanda aranmaz.
Yok ailesi bizi dağıttı, yok başka kadınlar yüzünden, vay efendim hep o bekar arkadaşları diye bir şey söz konusu değildir.
Bütün bunun gibi durumlarda eşlerden biri evlilik birliğine yakışmayacak hareketler yaptığından, eş olarak vazifesini yerine getiremediğinden boşanılır.
Sorununuzu bu sebeple ya eşinizde ya da kendinizde arayınız.
Başka insanları evliliğinizin içine sokarak zaten siz bu duruma sürüklenmişsiniz.
Ama yineliyorum, o insanları ailenizin içine sokan, onlar yüzünden kavga eden sizsiniz.
Sakince kendinizi dinleyip, durumu çözüme kavuşturmak amaçlı kendi hatalarınızı eşinizle beraber düşünebilseniz belki her şey değişir.

Back
X