Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnadı çok fena. Gerçi akşam üstü bi arkadaşım o da asker eşi beni sormuş nazaran gelecek diye. O da mesaj attı bugün karşılaştım seni sordu özlemiş pazartesi gelecek dedim dedi. Ben cevap yazınca baya bi okumadı sonra ihale için uğraşıyorum eğer olmazsa evde oturmak zorunda kalmam sen bakarsın artık bana yazmış. Cevap vermedim
İnadı çok fena. Gerçi akşam üstü bi arkadaşım o da asker eşi beni sormuş nazaran gelecek diye. O da mesaj attı bugün karşılaştım seni sordu özlemiş pazartesi gelecek dedim dedi. Ben cevap yazınca baya bi okumadı sonra ihale için uğraşıyorum eğer olmazsa evde oturmak zorunda kalmam sen bakarsın artık bana yazmış. Cevap vermedim
Çok mütasip bilinen ama içine girince öyle olmadığı anlaşılan bi şehirde. Hatta şöyle soleyim geçen yıl vali emniyet müdürü kaymakamlar ve okul müdürlerinin toplayıp ensest ilişkinin en fazla yaşandığı şehir burası lütfen öğrencileri iyi takip edip ev ziyareti yapın tanıyın dedi
Bıraktı. Ama takinti oldu herhalde. Yeni şirket yine aynı ortamda iş yapıyor yani bu da askeriye. Ve şartları daha iyi ama asla bayan calistirmam dedi eşim basvuranlarada şirket prensibi diyo
Önceki iki konumda ay açıkça yazmıştım. Sebep eşim deil. Buna eminim. Detayların hepsi diğer konularimda konuşuldu. Eşimin üzerine çok gitmem bizi yıprattı. Kız eşimden önceki 2 muduruyle evli olmalarına rağmen ilişki yaşayan biri