Konumun kapanmasına sebep olanlar yazmasin

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arar arar. biraz kafası rahatlasın adamın. sen de az gitmemişsin üstüne. biraz da duygu sömürüsü yapabilirsin.
İnadı çok fena. Gerçi akşam üstü bi arkadaşım o da asker eşi beni sormuş nazaran gelecek diye. O da mesaj attı bugün karşılaştım seni sordu özlemiş pazartesi gelecek dedim dedi. Ben cevap yazınca baya bi okumadı sonra ihale için uğraşıyorum eğer olmazsa evde oturmak zorunda kalmam sen bakarsın artık bana yazmış. Cevap vermedim

İnadı çok fena. Gerçi akşam üstü bi arkadaşım o da asker eşi beni sormuş nazaran gelecek diye. O da mesaj attı bugün karşılaştım seni sordu özlemiş pazartesi gelecek dedim dedi. Ben cevap yazınca baya bi okumadı sonra ihale için uğraşıyorum eğer olmazsa evde oturmak zorunda kalmam sen bakarsın artık bana yazmış. Cevap vermedim
trip atma artık adama yazık valla..

Ya çok merak ettim nerde yaşıyorsunuz siz
Çok mütasip bilinen ama içine girince öyle olmadığı anlaşılan bi şehirde. Hatta şöyle soleyim geçen yıl vali emniyet müdürü kaymakamlar ve okul müdürlerinin toplayıp ensest ilişkinin en fazla yaşandığı şehir burası lütfen öğrencileri iyi takip edip ev ziyareti yapın tanıyın dedi

Eşim başka yerle ortak oldu onların olduğu kismi

Bıraktı. Ama takinti oldu herhalde. Yeni şirket yine aynı ortamda iş yapıyor yani bu da askeriye. Ve şartları daha iyi ama asla bayan calistirmam dedi eşim basvuranlarada şirket prensibi diyo
hıımm ben orayı kaçırmışım o zaman ya da belki diğer konuda yazdınız ondan okuyamadım.

Anlatamadim
Eşiniz ne diyor neye yoruyor bu msj ları?
Ağzının payını verip rezil etmesi gerek eşinizde bitiyor iş.
Anlatamadım bile ona tam olarak. Onlarla ilgili okadar bunaltmisimki adamı adlarını duyunca sinirleniyor

Önceki 2

Önceki iki konumda ay açıkça yazmıştım. Sebep eşim deil. Buna eminim. Detayların hepsi diğer konularimda konuşuldu. Eşimin üzerine çok gitmem bizi yıprattı. Kız eşimden önceki 2 muduruyle evli olmalarına rağmen ilişki yaşayan biri
Esinizden once iki muduruyle iliski yasadigini size kim soyledi peki cunku ona gore bisey diycem.

Sebep belirtilip üstelik Tartışma yaşandı sebebiyle Kapatılan konuların başka bir başlık altında yeniden açılması yasaktır.

Back
X