Konumuz çocuk

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Merhaba arkadaşlar. Buraya yazmamin sebebi bir nevi iç dökme de diyebiliriz. Biz 1.5 yillik evli ciftiz. Henuz daha bebek sahibi degiliz. Ama cok istiyoruz.. esimde bende. Zaten bebekleride cok seviyoruz internette tatli bi bebek fotografi gorelim birbirimize gonderiyoruz. Veya cevremizdeki bebekleri cocuklari cok seviyoruz ve onlari mutlu etmek icin herseyi yapiyoruz diyebilirim. Doktora gittim bir sorun olmadigi soylendi. Suan 3 ay tedavime ara verdim bu ay nasipse gidicem. Ama artik cok uzuluyorum. Bu aksam internette dolasirken benimle ayni gun evlenen bi arkadasimin bebegini gordum. Esime gosterdim nasil buyumus diye. Oda biraz buruldu gibi ama bana belli etmedi.. bizim ne zaman olcak gibisinden espri yapti. Olsaydi suan uyurdu vs hayaller kurmaya basladik. Bende belli etmedim ama uzuldum nasip askim deyip gecistirdim. Bizimde o zamanlarimiz gelecekmi cok merak ediyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Beklemek cok zor. Hayali bile cok guzel..

Acele etmeyin daha cok yeniymis evliliginiz. Biraz evliliginizin ve 2 kisi olmanizin tadini cikarin.

Cocuklari cok seviyoruz o yuzden bizimde bi yavrumuz olsun onunla butun gun ilgilenelim istiyoruz. Artik 3 kisi olmayi istiyoruz evimizde bi neşe olsun istiyoruz :)

Cocuklari cok seviyoruz o yuzden bizimde bi yavrumuz olsun onunla butun gun ilgilenelim istiyoruz. Artik 3 kisi olmayi istiyoruz evimizde bi neşe olsun istiyoruz :)
Elbet olur, omur boyu cocuklarla beraber olacaksiniz zaten ama bu 2 kisilik gunleriniz bir daha olmayacak ;)

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Evet ama ilk gunden beri istiyoruz. Bi kimyasal oldu bidaha olmadi. Ve cevre baskisida bunaltiyo artik beni. Stres yapiyorum
Çevreye bakacak olursan
Sokağa adım atılmaz
Bırak sen sıkıntı yaptıkça zorlaşır
Rahat ol çok yenisiniz
Olacak
Sonra burda ay of vıy bebişim uyumuyor yaramaz gazlı diye konu açacaksın:KK19:

Dr'dan tavsiye alın ne zaman ne yapacağınızı filan anlatsın,eşiniz de kontroledildi mi sperm sayısı kalitesi filan ayıp değil sonuçta gitsin bi kontrola.

Dr'dan tavsiye alın ne zaman ne yapacağınızı filan anlatsın,eşiniz de kontroledildi mi sperm sayısı kalitesi filan ayıp değil sonuçta gitsin bi kontrola.

Evet butun herseye bakildi ondada bende de bi sey yok. Zaten evliligimin 5. Ayinda kendiliginden hamile kaldim ama kimyasaldi ve kanamayla düstu. Birdahada kalamadim tedavi oldum 4 ay klomen kullandim ama bi ise yaramadi. Suan doktorumu degistiricem 3 aydir doktora gitmedim. Bu ay tekrardan basliyorum allah nasip ederse tedaviye. Ama beni birazda stres etkiliyo ben biliyorum. Kafama cok takiyorum ister istemez.

Allah size ve isteyen herkese tatlimi tatliii saglikli bebis nasip etsin. Uzulmeyin daha yeni evlisiniz

Elbet olur, omur boyu cocuklarla beraber olacaksiniz zaten ama bu 2 kisilik gunleriniz bir daha olmayacak :KK66:

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Ne kadar haklısınız son 2 yıldır sadece ebeveyn olarak yaşıyoruz neredeyse, oğlumuz neye ne kadar izin verirse o kadar.. Eşimle oturup evde baş başa film izlemeyeli çok zaman olmuştur. Çünkü erken uyumayan bir oğlum var. Konu sahibi bence de 2 kişilik evliliğin tadını çıkarmalısınız.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..

Ama daha cok yenisiniz.birbirinizle zaman gecirin biraz.cocuk olunca bu gunleri ozlersiniz.cunku cocukla hersey yapilamiyor.cocuk dunyanin en guzel seyi Rabbim en kisa surede nasip etsin ama stres yapacak kadar yillar gecmemis.mesela esinizle kackere basbasa tatile ciktiniz 1 bucuk senede.yada bi cafede saatlerce sohbet ettiniz,sinemaya nezman gittiniz basbasa.bunlari yapamayacaksiniz cunku.bazi seyleri yasayin tadini doya doya cikarin sonra cocuk isteyin dusuncesindeyim ben

Of off ki ne off.vallahi alti yil olmadi cocugumuz neler yasadim yasadik bir ben bir Allah bilir.ama simdi o alti yil esimle gecmis ne guzelmis ah ah.tabi uzulerek kahrolarak gecsede bazen yinede esim beni ben esimi cok ozledik biliyomusun.
Iki kizimiz var cok sukurbin sukur.Allah isteyen her cifte nasip etsin.ama vakti vardir hiccv stres yapma.cocuk guzeldir ama hayallerinde ki olmuyor pek.daha yeni evlisin birak cevreyi.tadini cikar ozgurluk gibisi yokmus.esinle gez toz film izle ahlayip vahlama sakin.bugunler geri gelmez.cocuk insanin hayatini bastan sona degistiriyor hicbirsey eskisi gibi olmuyor bambaska bir dunya baska bir sen oluyosun.zaten stres en buyuk engel.cocuklu ciftlere onceden cokkk imrenirdim ama simdi aciyorum cunku cok zor yasiyorum artik cunku o zorluklari.zor canim zor bebek bakmak buyutmek zor.annelik harika muhtesem bir mucize ama zor sonsuz sabir gerektiriyor..ah ah hele uykusuzluk varya bitiriyor insani.tadini cikar uzulme kiymetini bil bugunleri cokkkk ararsin bebegin olunca...

Biz cok gezmeyi seven
Ama daha cok yenisiniz.birbirinizle zaman gecirin biraz.cocuk olunca bu gunleri ozlersiniz.cunku cocukla hersey yapilamiyor.cocuk dunyanin en guzel seyi Rabbim en kisa surede nasip etsin ama stres yapacak kadar yillar gecmemis.mesela esinizle kackere basbasa tatile ciktiniz 1 bucuk senede.yada bi cafede saatlerce sohbet ettiniz,sinemaya nezman gittiniz basbasa.bunlari yapamayacaksiniz cunku.bazi seyleri yasayin tadini doya doya cikarin sonra cocuk isteyin dusuncesindeyim ben
Biz cok gezmeyi seven bi cift degili o yuzden pek sosyalde sayilmayiz. Esim ise gider ben evde dururum. Uyku duzenim 0 evde kendme yapacak is bulamiyorum. Sıkıntidan patlicam srtik. Kendime eğlence olsn dye suan seccade isliyorum. Ama bi cocugum olsun butun vaktimi onunla gecireym istiyorm. Baskalarinin cocuklarini sevmeye gitmektem yoruldum. Siz doymuşsunuz cocuga belliki ama ben açım malesef..

Bebeğiniz olsaydı şuan uyur muydu? Ne tatlı, toz pembe hayaller bunlar. Zira bizim velet akşamları apartmanı inletmekle meşgul de. Eşimle çocuklardan ayrı eve çıkmak istiyoruz diye geyik yapıyorduk gözümüzden uyku akarken. Sabah beni de işe götür yeaa, bu delilerle bırakma diye paçasına yapıştım mesela, götürmedi pislik. :KK53:

Hiçbir sorununuz yokmuş, daha yeni evlisiniz. Yaşınız da 23 mü gerçekten? Melankoli yapmaya, kafaya takmaya hiç gerek yok. Bebek yapmaya çalışken, şu günlerinizin tadını çıkarmayı unutmayın. Evlat muhteşem bir şey ama eşle baş başa geçirilen zamanlar da muhteşem. Bunun kıymetini çocuklu günler geldiğinde daha iyi anlayacaksınız. =)

Back
X