Konumuz çocuk

Benmde 9 ay evliliğin suresi sonunda oldu vücut kendini hazrlio ben hep aglardm bebeğim olmicak diye doktorun biri hatta senin çocuğun olmaz dedi polikistik över vardı boyuna doğum kontrol hapı kullandırdi bana ama özele gittim agrilarim vardı kaşıntı falan alttan baktı yumurtalıkların iltihap bağlamış dedi hemen fitil ilaçlar verdi ve bebek istedigimide söyledim bu iltihap engel olmuş başka sebep yok dedi iltihap bitince adet söktürücü verdi ondan sonra hamile kaldım ve kendiliğinden yani ve sonra bı buçuk sene sonra ogluma hamile kaldım ve şuan tekrar hamileyim üçüncü bu vücudun hazır hissettiğinde Rabbim emrettiginde elbette seninde olacak

Canim allah bagislasin. Simdi senide elestirirler 9 ay da ne acelen vardi bilmem ne diye. Boş insanlar yorum yapiyor.

Canim allah bagislasin. Simdi senide elestirirler 9 ay da ne acelen vardi bilmem ne diye. Boş insanlar yorum yapiyor.
Ya bana ta bekarken söyledi doktor adetim düzensizdi gerizekalı bı dokdora denk geldim ve bana bu hapı kullandrdi amayok senin çocuğun olmaz olursa tüp bebekle olur dedi o yüzden hıc olmicak düşüncesi çok kötü anne olamicam diye çok ağladım o yüzden yani evlenincede çocugm olmuyor diye kendimi bitrdm yoksa erken elbette biraz kendinize vakit ayırın bencede çocuktan sonra el ayak onlara artık cunku

Back