- 28 Haziran 2022
- 144
- -23
- 16
- 21
- Konu Sahibi Milkyshinee
-
Bulurum falan dedi 2 tane şehirden şüpheleniyo iki şehirde bu uygulamada yaza yaza eski sevgilimin kim olduğunu bulur muArkadaşlar benim sevgilim jandarma eski sevgilimde jandarmayı şuanda sadece adını biliyor bunların kullandığı bi uygulama varmış ordan bulup ulaşabilir mi
Bulup ne yapacakmış hastalıklı mı bu adam takıntılı falan mı niye arama derdinde bu daha büyük problem benceBulurum falan dedi 2 tane şehirden şüpheleniyo iki şehirde bu uygulamada yaza yaza eski sevgilimin kim olduğunu bulur mu
Öf evet sinir ediyo benideBulup ne yapacakmış hastalıklı mı bu adam takıntılı falan mı niye arama derdinde bu daha büyük problem bence
Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela ederbulur mu bilmem de bulursa bulsun ne olacak?
sapık gibi eski sevgilinizin peşine düşen adamla ne işiniz var ayrıca.
Boyle berbat insanlarla neden sevgili oluyorsun?Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
O kadar jandarmanın içinden nasıl bulacak ki sadece adını biliyo soyadını vs bilmiyo görev yaptığı sehride bilmiyorum sadece 2 şehirden supheleniyo tek tek bulunur mu oyleİsmini biliyorsa bulur da neden ariyor yada bulsa nolcak?
Yeni anladım bendeBoyle berbat insanlarla neden sevgili oluyorsun?
Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
Daha dün başıma geldi bu olay eski sevgilimi bulursa diye ayrılamıyorjm iyice sinirlenir gider bulur uygulamadan bulurum diyo ama net bildiği bi bilgi yok sadece adını biliyo 2 şehirden şüpheleniyo ve suphelendiklerinin birinde de eski sevgilim calisyo belli etmiyorum renk vermedim bide girdiği yılları tahmin edebiliyo sadece ama o yıllarda giren o sehirde çalışan o isimle bir sürü jandarma var bi de ilçeler de var o şehrin bulabilir mi dersinizbir an önce ayrılın.
bundan da zor kurtulursunuz yoksa.
terbiyesiz hadsiz.
aranızda birşey geçti mi diye sorduğu anda ayrılmalıydınız.
Şans işi herlade yaO jandarma başına belaydi bu daha önce cinsel ilişki yaşadın mı diye diğerini arıyor siz nasıl insanlarla birlikte oluyorsunuz?
Yani ismi ahmet mehmet gibi cok standartsa bulamaz. Ama ad-soyad + tahmini yaş ve şehir gibi daha belirleyici seylerden bildigi/ tahmin ettigi varsa bulur.O kadar jandarmanın içinden nasıl bulacak ki sadece adını biliyo soyadını vs bilmiyo görev yaptığı sehride bilmiyorum sadece 2 şehirden supheleniyo tek tek bulunur mu oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?