Konumuz jandarma acilll

Milkyshinee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
144
-23
16
21
Arkadaşlar eşi jandarma olan veya jandarmalar ilgili konulara hakim olan var mı çok önemli

Arkadaşlar benim sevgilim jandarma eski sevgilimde jandarmayı şuanda sadece adını biliyor bunların kullandığı bi uygulama varmış ordan bulup ulaşabilir mi
Bulurum falan dedi 2 tane şehirden şüpheleniyo iki şehirde bu uygulamada yaza yaza eski sevgilimin kim olduğunu bulur mu

bulur mu bilmem de bulursa bulsun ne olacak?
sapık gibi eski sevgilinizin peşine düşen adamla ne işiniz var ayrıca.
Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder

Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder

bir an önce ayrılın.
bundan da zor kurtulursunuz yoksa.
terbiyesiz hadsiz.
aranızda birşey geçti mi diye sorduğu anda ayrılmalıydınız.

bir an önce ayrılın.
bundan da zor kurtulursunuz yoksa.
terbiyesiz hadsiz.
aranızda birşey geçti mi diye sorduğu anda ayrılmalıydınız.
Daha dün başıma geldi bu olay eski sevgilimi bulursa diye ayrılamıyorjm iyice sinirlenir gider bulur uygulamadan bulurum diyo ama net bildiği bi bilgi yok sadece adını biliyo 2 şehirden şüpheleniyo ve suphelendiklerinin birinde de eski sevgilim calisyo belli etmiyorum renk vermedim bide girdiği yılları tahmin edebiliyo sadece ama o yıllarda giren o sehirde çalışan o isimle bir sürü jandarma var bi de ilçeler de var o şehrin bulabilir mi dersiniz

O kadar jandarmanın içinden nasıl bulacak ki sadece adını biliyo soyadını vs bilmiyo görev yaptığı sehride bilmiyorum sadece 2 şehirden supheleniyo tek tek bulunur mu oyle
Yani ismi ahmet mehmet gibi cok standartsa bulamaz. Ama ad-soyad + tahmini yaş ve şehir gibi daha belirleyici seylerden bildigi/ tahmin ettigi varsa bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…