- 3 Mart 2023
- 588
- 982
- 33
- Konu Sahibi Milkyshinee
şu jandarma, polis, asker eş, sevgili fobim tekrar nüksetti kaçıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmi Ahmet gibi çok yaygın bi isim 2 şehirden şüpheleniyo ve diyo ki 2019 2020 2021 girişliolabilir diyoYani ismi ahmet mehmet gibi cok standartsa bulamaz. Ama ad-soyad + tahmini yaş ve şehir gibi daha belirleyici seylerden bildigi/ tahmin ettigi varsa bulur.
Yok hiçte öyle değil.Şans işi herlade ya
Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
Nerden buluyorsunuz bu kadar hasta ruhlu insanları? Dünya küçük kızım, yarın bir gün aynı karakolda mesai arkadaşı olurlarsa görürsün hanyayı konyayı, at başından gitsin!
Bulma kısmı önemli benim için o kadar kişi içinden belirsiz bilgilerle bulamaz gjbj geliyo ama bilmiyorum kafam cok karisik20 yaşındaymışsınız. Şayet bu adam veya eski sevgiliniz sizi yeniden rahatsız ederse, haklarında şikayetçi olacağınızı söyleyin ve tekrar iletişime geçmeyin
Ivedi ayrilin hic bisey yapamaz.Tehdit ederse bagli bulundugu komutanlığa sikayet edeceğinizi söyleyin aklı çıkar korkudan.Jandarmada bu hususlar çok önemsenir ağır ceza alir.Daha dün başıma geldi bu olay eski sevgilimi bulursa diye ayrılamıyorjm iyice sinirlenir gider bulur uygulamadan bulurum diyo ama net bildiği bi bilgi yok sadece adını biliyo 2 şehirden şüpheleniyo ve suphelendiklerinin birinde de eski sevgilim calisyo belli etmiyorum renk vermedim bide girdiği yılları tahmin edebiliyo sadece ama o yıllarda giren o sehirde çalışan o isimle bir sürü jandarma var bi de ilçeler de var o şehrin bulabilir mi dersiniz
Yesil uniforma seviyor zaarBu meslek grubunu özellikle mi her seferinde buldun
Yesil uniforma seviyor zaar![]()
Kahvesini çekip hikayeye atıp asker yareni yazacak kız kokusu geldi direkt burnumaYesil uniforma seviyor zaar![]()
Bu sevgi başımıza bela olduu skmsmsmAslan gibi oluyor çoğueşimden biliyorum
![]()
Aşık olunur elbette ayrı ama genelleme yapmak istemiyorum çevremde kimi bu meslek grubuyla biriyle görsem kafayı tırlatmak üzereler.şu jandarma, polis, asker eş, sevgili fobim tekrar nüksetti kaçıyorum
Devam et bu sevgine kuzumBu sevgi başımıza bela olduu skmsmsm
Bulma kısmı önemli benim için o kadar kişi içinden belirsiz bilgilerle bulamaz gjbj geliyo ama bilmiyorum kafam cok karisik
Ama ben reglerimden sonra eşimle ilişki yaşadım yarı korunmalı şu anda da geciktim normal döngüm 21 22 gün ama yarın veya ondan sonra olamazsam test yapıyım diyorum şuan hiç hazır değilim gebelihe
Kuzum ümidini kesme Allahım bi şekilde nasip ediyo ben 2 ay adet gördüm baya bildiğin adettir yerleşme kanaması falan imkansız sonra Dr gittim 4 aylık hamileyim tehlikeli olur mu niye geldi bu kan dedim bazı kadınlarda görülüyor tehlikeli değil dedi
Hayır ya o konual4 başka biri için acildiSiz bu adamla evli ve 4 aylık hamile değil misiniz ?