- 28 Haziran 2022
- 144
- -23
- 16
- 21
- Konu Sahibi Milkyshinee
Arkadaşım için açtık onları bende hesap olunca direkt burdan sorduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bir tane mutlu olanı görmedim. hep boşanma, ayrılma ile sonuçlanıyor. tabi tehdit, şiddet de cabası. psikolojileri bozuk oluyorlar destek almaları lazım bu meslek grubundakilerin. tabi iyi olanı yok mu var. genelleme yapmakta yanlış. ama çoğu sorunlu.Aşık olunur elbette ayrı ama genelleme yapmak istemiyorum çevremde kimi bu meslek grubuyla biriyle görsem kafayı tırlatmak üzereler.
O konular bana ait değillÖnceki konunuzda ki eşiniz hikayenin neresinde![]()
Hayır ya o konual4 başka biri için acildi
Böyle olduğunu bilmiyodum kiÇok kafama koyarsan ben bile aradığım birisini bulabilirim.Amac edinirse bulabilir ama buradaki mesele onlar değil sizsiniz.Birinden kurtulup diğerine neden bulastiniz acaba?
Bildiği tek bunlar kızlarDaha dün başıma geldi bu olay eski sevgilimi bulursa diye ayrılamıyorjm iyice sinirlenir gider bulur uygulamadan bulurum diyo ama net bildiği bi bilgi yok sadece adını biliyo 2 şehirden şüpheleniyo ve suphelendiklerinin birinde de eski sevgilim calisyo belli etmiyorum renk vermedim bide girdiği yılları tahmin edebiliyo sadece ama o yıllarda giren o sehirde çalışan o isimle bir sürü jandarma var bi de ilçeler de var o şehrin bulabilir mi dersiniz
O konular bana ait değill
Tüm konularınız “acillll hamilemiyimmmm” arkadaşın kendine açsaydı hesap sorsaydı. Önceki jandarma eşim dediğin kişi işte.Evli arkadaşım gebelik suphesindeydi onun için sorduk
O arkadas da asker yareni galiba.Amin kuzucum benim esim asker doğu görevindeyiz evde çok olmuyo batıya geçince planlıyoduk birbirimize destek acisindsn
Eşim değil ya öff hamilelik benim konum değilTüm konularınız “acillll hamilemiyimmmm” arkadaşın kendine açsaydı hesap sorsaydı. Önceki jandarma eşim dediğin kişi işte.
Bilemeyiz kuzum. Zaten bundan sonraki başka jandarma olur. O da umarım şimdikini bulamazBildiği tek bunlar kızlar
Evet yeni evlendi hamile şu anda istemiyodu burda sorduk işte test falan attık sonra biz şoookO arkadas da asker yareni galiba.
Böyle bir adamdan zaten ayrılman gerekiyor. Böyle sorunluları özellikle mi bulup başına sarıyosun?Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
Ya diğeriyle normal ayrıldık ama tekrar muhatap olmak isgemiyirumBöyle bir adamdan zaten ayrılman gerekiyor. Böyle sorunluları özellikle mi bulup başın sarıyosun?
Takıldıklarınız anormal hareketler sergiliyor evet ama sizin de onlardan kalır yanınız yok gibi.Allahim inşallah bulamqz ya bulsa diğeri başıma bela olacak bulmasın diye bunla devam etmek zorundaymisim gibi hissediyorum
Sizin bu jandarma aşkınız ne olacak?Öncekinden zor kurtuldum başıma bela etmek istemiyorum terkardan