- 28 Haziran 2022
- 144
- -23
- 16
- 21
- Konu Sahibi Milkyshinee
- #61
Abi niye insanlari yargılıyosunuz bu şekilde denk geldi bu şekilde oldu ayrıca sevinebilirim onlarda insan iyileri olduğu gibi kötüleri de var yani yardım etmek yerine yargılamak nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abi niye insanlari yargılıyosunuz bu şekilde denk geldi bu şekilde oldu ayrıca sevinebilirim onlarda insan iyileri olduğu gibi kötüleri de var yani yardım etmek yerine yargılamak nedir
20 yaşındaymışsınız. Şayet bu adam veya eski sevgiliniz sizi yeniden rahatsız ederse, haklarında şikayetçi olacağınızı söyleyin ve tekrar iletişime geçmeyin.
Size demiyorum başkaları nokcak bu senden yoksa seninde kalır yanında yok bilmem ne ayrıca jandarma asker sevmek kötü mü onlar iyi ki varlar farklı yönden düşünmeyin benim açtığım konuyla sizin yargilandiginiz konu çok farklıYardım amaçlı yorum yapmıştım.
Bulup napıcakmış deli?Bulurum falan dedi 2 tane şehirden şüpheleniyo iki şehirde bu uygulamada yaza yaza eski sevgilimin kim olduğunu bulur mu
Yani şimdiki de çok normal değilÖncekinden zor kurtuldum başıma bela etmek istemiyorum terkardan
Teşekkür ederim bu şekilde cümleler insana yardimi dokunuyo diğerleri hesap sorar gibi davrnaniyo yargiliyo buraya konu açan insan zaten derdi olma insan siz iyice bunaltıyosunuz yargılanmaya ihtiyacım olsa beni yargılayın diye başlık açardımSize en iyi yardım cümlesi bu adamdan acilen ayrıl . Diğerini başıma bela olur diyorsun başınızdaki başlı başına bela şuan. İnş en yakın zamanda bunu anlarsın yoksa sonunuz pek parlak durmuyor malesef.
Çatlak işteBulup napıcakmış deli?![]()
At bu dızoyu da başından. Bu kadar lüzumsuz herifi nerden denk getirip buluyorsunuz böyle yav?Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
Ne biçim ilişkiler yaşıyorsunuz, ona neymiş ki eski ilişkinden?Böyle hasta kafalı erkeklerden uzak dur diyeceğim de, özellikle seçiyorsun galiba.Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
Ya meraklı melehat her şeye burnunu sokuyoAt bu dızoyu da başından. Bu kadar lüzumsuz herifi nerden denk getirip buluyorsunuz böyle yav?
AynenNe biçim ilişkiler yaşıyorsunuz, ona neymiş ki eski ilişkinden?Böyle hasta kafalı erkeklerden uzak dur diyeceğim de, özellikle seçiyorsun galiba.
Burnunu sokmuyor, öncekiyle seviştiğin bilgisi gelirse şutlayacak. Ya da canını burnundan getirecek.Ya meraklı melehat her şeye burnunu sokuyo
Öyle bi şey olmadığı icinBurnunu sokmuyor, öncekiyle seviştiğin bilgisi gelirse şutlayacak. Ya da canını burnundan getirecek.
Eskisi sana gıcıklığına sabaha kader densss yaptık derse sana değil ona inanır.Öyle bi şey olmadığı icin
Babam asker çocukluktan gelen bi şeyGenç kızlarımızda nedir bu asker polis sevdası hic anlamamışımdır![]()