arkadaslar ben cocuklugumda cok aldatmalar gördüm. Gerekse cevremde gerekse ebevynlerde cok aldatmalar gördüm. Bu yuzdenmıdır bılmıyorum. Suan 1 yıllık evlıyım daha oncesınde calısıyordum ısı bırakdım evlendıkden sonra. suan calısmak ıstıyorum fakat ısın ızın gunlerı denk gelmedıgı ıcın esımle, calısmak ıstemıyorum. Sankı esım evde tek kaldıgında benı aldatacakmıs ılk fırsatta eve bırını atacakmıs gbı hıssedıyorum. Esımden yanda elle tutulur bırseynı gormedım bır yıldır. Benı cok sevdıgını soyler durur. Ben bu şüpheyı kıskanclıgı nasıl yenebılırım. Dokdora gıt demeyın ben kendım yenmek ıstıyorum bu hıssı. Ben hergun evde yalnızım esım hıc boyle seyler dusunmuyor. Ama ben onu bırgun bıle bos evde tek bırakmaktan korkuyorm
Valla ben de 2.5 yıllık evliyim aynı his ben de de var ama evde olduğu zaman daha rahatım dışardayken çok şüphe oluyo sonra sürekli kafamda kuruyorum benim eşim vardiyalı çalışıyo mesela ekstra mesai çıktığı zaman acaba biriylemi gorusucek diye kuruyorum çocukluğundan beri kullandığı cep numarasi hala aynı acaba eski kişiler arar mı eşimi caydırır mı gibi düşünceler oluyo doktora da gittim onun yapabildiği tek şey konuşmak ve ilaç vererek seni ayakta uyutmak. Yapılması gereken en iyi sey çalışmakmış ya da eşimle izin Günlerimiz uymuyo demişsin illaki iş olucak diye bir şey yok mesela aktivitelere Katıl kurslara git alışveriş yap gez yani sen kendini daha iyi bilirsin sevdiğin şeyleri yaparak kafanı dağıtmaya çalış. Ben ilk bunları yaparken çok zorlandım yaptığım işe odaklanamiyodum aklım eşimdeydi ama eşimin de beni aldaticagini biriyle konusucagini hiç sanmıyorum hatta buna adım gibi eminim ama bu sorun ben de neden oluştu bilmiyorum belki de dediğin gibi çevrede aldatan kadın erkek çok var onları görüpte korktugumuz için olabilir. Ben de hala var ama eskisi kadar çok değil şimdi öyle çok düşünmüyorum. Sen de böyle dene bakalım bir süre doktora gidincede dediğim gibi pek bişey olmadı doktorun dedikleri her kitapta ve internette var ilaç zaten uyusturuyo seni ama eğer ki çok çok ileri düzeye gidersen doktora git bunu da belirteyim ama inşallah ilaç kullanmaya gelicek kadar ilerlemeden kendin toparlarsinarkadaslar ben cocuklugumda cok aldatmalar gördüm. Gerekse cevremde gerekse ebevynlerde cok aldatmalar gördüm. Bu yuzdenmıdır bılmıyorum. Suan 1 yıllık evlıyım daha oncesınde calısıyordum ısı bırakdım evlendıkden sonra. suan calısmak ıstıyorum fakat ısın ızın gunlerı denk gelmedıgı ıcın esımle, calısmak ıstemıyorum. Sankı esım evde tek kaldıgında benı aldatacakmıs ılk fırsatta eve bırını atacakmıs gbı hıssedıyorum. Esımden yanda elle tutulur bırseynı gormedım bır yıldır. Benı cok sevdıgını soyler durur. Ben bu şüpheyı kıskanclıgı nasıl yenebılırım. Dokdora gıt demeyın ben kendım yenmek ıstıyorum bu hıssı. Ben hergun evde yalnızım esım hıc boyle seyler dusunmuyor. Ama ben onu bırgun bıle bos evde tek bırakmaktan korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?