bende sizdenm arkadaşlar
ilkokula 5 yaşında başladımiptim fazla bi çalışma olmadan.
küçüktüm arkadaşar benden büyüktü ezdiler o sıra ondan sonra okul hayatım boyunca ta lise sona kadar sessiz etiketi yapıştırdılar sınıfın en sessizi kim hemen beni gösterirlerdi parmak arasında
tam 11 yıl ben okula kramplarla gittim kimse bilmez ailen bile bilmiyo kızım öyle sessiz diyo onlarda ne yaşadığnı sadece sen biliyosun.bu haldede hiç sınıfta kalmadım şükür çok çalışkan bir öğrenci değildim ama geçecek kadar düzeye sahiptim çalışmadan.
neyse okul bitti lise bitince ben neden böyleyim buna dur demem lazım çok üzülüyorum mide ağrıları bi yere gidip gelince başım ağrılar giriyo ben bu halimden mutlu değil ve zarar görüyorum dedim bişeyler yapmalı dedim fazla kitap okumazdım lise bitene kadar kitap okumaya karar verdim dayımlarda bir kitap gördüm dale carnigin dost kazanma sanatı diye aldım onu geldim
okumaya koyuldum kitap benim dönüm noktam oldu gerçekten gülümseyin insanlara yazıo sebepsiz inanın lben o kitabı elime lana kadar insanlara gülümsemeyi bilmyiodum.üstüne gitmeye başladım zorladım konuşmaya zorladım kendimi aklıma ne gelirse rezil olmak pahasına hiç umursamadım
ve şu an 30 yaşındayım ben beşaltı yıl önce ilaç kullanmaya da başladım
şu an konuşkan bi insanmıyım geveze çok konuşkan bi insanım diyemem ama sesiz etiketi yapıştırmıyolar artık kolay arkadaş ediniyorum eskiden arkadaş edinemezdim gülümsemeyi öğrendim bunu kitaba borçluyum insanlar sempatik uluyo beni artık
geleleim şu anki halime sorunsuzmuyum değilim daha türlü şeyler eklendi sorunlarıma kurtulamadım bu illetten bayrram günleri düğünlerde kalabalık ortamlarda sakinleştirici alarak gidiyorum o şekilde rahatlıyorum ancak halen birabir konuşurken nefesm gidiyo sesim kısılıyo senelerdir evde hizmet eden ben misafire ikram ederken halen ellerim titriyo terliyorum
çarpıntılarım var gelecek kaygııs hayatmdaki işlern yolunda gitmemesi beni anksiyeteli yaptı
başarısızlıklarım beni panik bozuklu yaptı fobilerim çok fazla
çarpıntılarım var sürekli oldu artık antidepreanlar işe yaradımı hayır
sadece sakinleştirici o da malum her zaman alınmıyo.
sonuç olarak üstüne giderek mesafe katettim çok ama çokda sorunum var halen üstüne gitmekde bi yere kadar
benim de durumum böyle arkadaşlar
böyle işte ben böyle nasıl bir evlilik yapacam nasıl çoluk cocuk sahibi olcam nasıl millet evime gelip gidecek bilmyorum