• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamıyorum, lütfen akıl verin

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba arkadaşlar .

eşimle kendi içimizde bir sorunumuz yok ama bulunduğumuz ordamdan ailemiz çok etkileniyor. ve evimide sorunlar çıkıyor.

eşim nedeniyle girmek zorunda olduğum ortamda dedikodu kırla dönüuor. demediğim bir şeyi dedim diye üstüme kalıyor. ör. burda 18 yaşında eşimin iş arkdaşını eşi var. geldi gelei benimle bir yarış içinde bana gelenlere haber gönderiyor bana gelin her yerde beni kötülüor. insanlar aramı bozmak için iftiralar atıyor. artık ne yapacağı şaşırdım. eşim konuşmama tartışmama izin vermiyor. arkadaşın son bombası benim yuvamı bozacak lafı olmuş. bu lafları eşimle paylaştığımda bana kızıyor. azımı bile açmadığım konulardan evim çok etkileiyor. haliyle cevap veremedikce sinirim içime birikioyor. yapı olarakda lafları yutabilcek bi yapıya sahip değilim. içim şişiyor artık nasıl hareket edeceğimi şaşırıdm. eşim eve bu lafları getirme diyor ama eşler ortamındanda gidiyor laflar bende başkasından sa bende suysun diyorum. isituorumki evimde yuvamde tek başıma yaşıyım ama lojman ortamı ve çok küçük bi yer. bunaldım artık. ne yapacağımı şaşırdım. lütfen bana bir akıl verin karşımdakiler gerçekten akıl sağlığı yerinde olmayan hayatlaırnı hep başklarıyla yarış başklarını hayatı üzerine kuran insanlar. içimi dökebileğim kimsem yok burda. çıldırmak üzere geldim. artık.

Başka yere taşınma imkanınız yok mu?
Hasta insanlarla baş edilmez.
Baş etmek için onun gibi hasta olmak gerekir.
Taşınamıyorsanız tehtit falan edin o kişiyi.
Attığın iftiralardan dolayı seni mahkemeye vereceğim gibi.

ne yazkki yok. eşimin görevi nedeiyle burada bulunmak zorundayız. keşke tehdit edebilsem eşim muhatap olmamadahi izin vermiyor. çıldırcam artık içim şişti...

canım ne türden dedikodu yapıyor bilmiyorum ama az çok kadının nasıl yapıda olduğunu anlamışsın.Eşin de biliyor durumu.Madem kadınla da konuşmanı istemiyor bırak o kadın konuşsun dursun.Hiç ka'le bile alma.Bu durumun evliliğini etkilemesine izin verme.Dedikoducu insanlardan nefret ederim.Milletin dedikodusunu yapacağına millete bi faydan dokunsun,kafanı hayırlı işler için kullan dimi?bazı insanlar bunu idrak edemiyor.Allah büyük.Sen çizgini bozma sonunda kazanan ve huzurlu olan sen olacaksın.

Böyle çatlaklar çok malesef
bence kocanı dinle
lojman ortamı diyosun ama ne kadar yapabilirsin bilmem öyle insanlarla görüşme bence

İyide sus sus nereye kadar!
Dahada tepenize çıkar arkadaşım.
Tedbir almamak dahada sıkıntı doğurur her geçen gün.
Off tahmin edemiyorum bile yüzsüzlüğünü o kadının.
Valla bana olacak öyle:41:

ahh canım bende lojmandayım ve seni çok iyi anlıyorum en iyisi kimseyle görüşmemek eşinle git eşinle gel gidip gelecegin yerlere ben artık öle yapıyorum cnm.....bu gibi insanlar aşağılık kompleksinde olan kişilerdir.. etrafındaki insanlar hep onlarla ilgilensin isterler ve iftira atarlarr çok iyi bilirim benimde başıma geldi ben şimdi ne kimseye gidiyorum nede kimseyi kabul ediyorum...hakkımdada bir sürü şeyler söylüyorlar eminimki duymama gerek yok yani...sana tavsiyem kulagını tıka evinde otur eşinlede bu yüzden aile saadetinizi bozmaa kadın şunu demiş bunu demiş zaten aklı selim biri olsa 18 yaşında evlenmezdi karşındaki kişi dimi ...çocuk dahaa sen aldırmaaa sen kendini ispat etmeye çalıştıkça inanki batarsın tepkide göstermee başaracaksın çünkü sana yapan başkalarına da yaparr gün gelecek onlar seni anlayacak sıkma canını :)))

ahh canım bende lojmandayım ve seni çok iyi anlıyorum en iyisi kimseyle görüşmemek eşinle git eşinle gel gidip gelecegin yerlere ben artık öle yapıyorum cnm.....bu gibi insanlar aşağılık kompleksinde olan kişilerdir.. etrafındaki insanlar hep onlarla ilgilensin isterler ve iftira atarlarr çok iyi bilirim benimde başıma geldi ben şimdi ne kimseye gidiyorum nede kimseyi kabul ediyorum...hakkımdada bir sürü şeyler söylüyorlar eminimki duymama gerek yok yani...sana tavsiyem kulagını tıka evinde otur eşinlede bu yüzden aile saadetinizi bozmaa kadın şunu demiş bunu demiş zaten aklı selim biri olsa 18 yaşında evlenmezdi karşındaki kişi dimi ...çocuk dahaa sen aldırmaaa sen kendini ispat etmeye çalıştıkça inanki batarsın tepkide göstermee başaracaksın çünkü sana yapan başkalarına da yaparr gün gelecek onlar seni anlayacak sıkma canını :)))

o kadar güzel anlatmısıın ki içinde bulunduğum durumu. kendimi eve kapattım. kimseyle görüşmemek için bu seferde kapıya geliyolar laf getiriyolar bi şeklde geliyor. yani. sonum bu gidişle tımarhana olacak bura yüzünden. hayatımda hiç böyle bir ortamda yer almadığım için tam oarak ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.

Klişe ama takmamayı deneseniz;
bu tip insanlar her yerde her kesimde var,
samimi olmasanızda hastalıklı bir ruh haliyle size sarabilirler.
Fakat bu durumu aile huzurunuzu kaçıracak kadar kafaya takıp,
hayatınızın merkezine oturtmanız ancak size zarar verir.
Ne güzel bebeğinizde varmış galiba,sadece ailenize ve kendinize odaklanın derim.
Bir süre daha çatlak sesler duyulur,sonra vazgeçerler nasıl olsa.
Onların istediklerini verdiğiniz sürece devam eder unutmayın.
İstedikleri de tam da bu durum zaten,yaptıklarının,söylediklerinin evinizin içinde ki huzuru bozması!!!

canım öncelikle allh yardımcın olsun..sen kimseyi kaaleye aalma bence duymamazlıktan gel eğer böyle yaparsan sen kazanırsın onlar kaybeder eğer laflarına karışırsan seni kazanmış olurlar..hiç ilgilenme duyma.eşiinin dediğini yap.lafları kulak ardı yap..böyle insanlara verilen en büyük ceza cevap vermemk olur ben öyle yapıyorum..

canım öncelikle allh yardımcın olsun..sen kimseyi kaaleye aalma bence duymamazlıktan gel eğer böyle yaparsan sen kazanırsın onlar kaybeder eğer laflarına karışırsan sen kazanmış olurlar..hiç ilgilenme duyma.eşiinin dediğini yap.lafları kulak ardı yap..böyle insanlara verilen en büyük ceza cevap vermemk olur ben öyle yapıyorum..

18 yaşında mı?? yahu çoluk çocukla neden muhatap oluyorsunuz ki?
bugun baskasından size laf getıren senden aldıklarını da emin ol oraya goturuyordur we sizin yapacagınız su ki; size laf getırdıgınde bır daha böyle bir şey yapmamasını aksi taktirde bir daha kendisiyle görüşmeyeceğinizi bildirin !!

canım aynı sorunu 1 sene çektim lojman nedir çok iyi bilirim herkes birbirinin peşindedir...bugün napsamda canını yaksam diye bakarlar ...lojmana tövbe ettim doğudan dönünce pahalıda olsa kiradayım ama doğuda mecbur oturuyorsunanlıyorum seni neler yaptılar bana eşim dağda canıyla uğraşırken onlar yapmadığını bırakmıyordu herkes birbirine giriyordu zaten çıldırmak üzereydim son 6 ay kimseye slm bile vermedim nefret ettim insanlardan ..........1 yıl çektim ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü tam getirdi karılarını kocalarını !!!!!!bir daha ağzını açamadılar bende patladım zaten çoğuna ..sus sus ! daha çok üstüne gelirler herkes destek olacakken en büyük köstek olurlar çayını kahveni içer sırtından vururlar eee buda bir vakit geçirme biçimi...seninki 18 yaşındaymış benimkiler ne eğitimli ne yaşlı başlıydı ama aynı durum ...boşver takmadıkça dahada kudursunlar ...eşinin dur demesi lazım ama seninkide pek oralı değil galiba :68:

o kadar güzel anlatmısıın ki içinde bulunduğum durumu. kendimi eve kapattım. kimseyle görüşmemek için bu seferde kapıya geliyolar laf getiriyolar bi şeklde geliyor. yani. sonum bu gidişle tımarhana olacak bura yüzünden. hayatımda hiç böyle bir ortamda yer almadığım için tam oarak ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.

Sabırlı olmaya çalış önem verme o delinin söylediklerine unutma kötülük dönüp dolaşıp sahibinin ayağına dolaşır Sen bir deliyle başa çıkamazsın seviyeni düşürme lütfen çevrendeki insanlar da onun bu durumunu zamanla kavrayıp tavırlarını koyacaklardır ... Bugün sana yaptığını öbür gün birbaşkasına yapacaktır mutlaka ve sonunda yalnız kalıp hatasını anlıycaktır

sana tavsiyem kimseyle görüşme sana laf getirirlerse de iyi yada kötü bişey duymak istemiyorum de laflarını bitirtme bile ..kafanı çok yorma psikolojin bozulur bak bunlarla ..aklın mantığın alacağı işler değil biliyorum oyüzden uzak dur 8 ay oldu anca kendime geliyorum oralı olmadığım halde ! kendini yıpratma basit insanlar var demekki fazlan senle uğraşıyolar ........böyle de gül geç .......:71:

ben zaten hep susuyorum yaklasık 6 aydır sürekli bi şeyler retüyor ben sesimi çıkarmıyorum. artık son bombası acaip sinirimi bozdo. valla aptal oldum artık.

kimseyle konuşma evlerine girme evine kabul etme kapına laf getireni konuşturma birşey duymak istemiyorum de.belki zor olacak aynı ortamda bunları yapmak ama böyle hastalıklı insanlara başka yapabileceğin birşey yok:50:cevap verirsen daha çok üstüne gelirler.laf uzar gider:23:
ben de lojmanda oturuyorum.şimdiye kadar böyle bir problemim olmadı ama kimseyle özellikle komşularımla hiçbir samimiyetim yok.arkamdan söz oluyorsada bana getiren yok.kafam rahat:31:
bazen 1-2 sağlam dostum olsun diyorum inan böyle şeyleri duydukça vazgeçiyorum:26:bende hiç gelemem böyle saçmalıklara:19:en iyisi uzak durmak:31:

Yıllarca lojmanlarda yaşadık.neler gördük neler.ama bu hayatın güzel taraflarıda var.Bence keyfini çıkarın.Çünkü bunlarada geçici.Uzun süre sivil hayata alışmakta güçlük bile çektik.

Back
X