konuşamıyorum yahu :(

Evet mesele konusamamak değil aslında o cekingenligi atmak lazım bi şekilde. .yurt dışı olsa en azından mecburum diye yine konuşurum

aynen öyle kaldı ki birde senin mesleğin bu. burdan ekmek yiyiceksin. çok zorlanırsın ben çok pişmanım keşke zamanında iş hayatına atılmadan önce gitseydim diye. imkanın varsa hiç durma

Ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum 3.sınıfım :) 1.sınıftan beri bize o kadar çok sunum yaptırdılar ki, alıştık artık. Ama hala az da olsa gerilir, heyecanlanırım, o kadarı normaldir. Ben de çok iyi olsam da reading'i eskisi gibi sevmem habire konuşayım isterim. Hele yurtdışında hiç susmadım :oops:
Yani nasıl geçer bu durum, bilmiyorum ya özgüven ya da herkes benle eşit hepsi hata yapıyor derseniz belki. Ama o heyecan hiç geçmez.

Ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum 3.sınıfım :) 1.sınıftan beri bize o kadar çok sunum yaptırdılar ki, alıştık artık. Ama hala az da olsa gerilir, heyecanlanırım, o kadarı normaldir. Ben de çok iyi olsam da reading'i eskisi gibi sevmem habire konuşayım isterim. Hele yurtdışında hiç susmadım :oops:
Yani nasıl geçer bu durum, bilmiyorum ya özgüven ya da herkes benle eşit hepsi hata yapıyor derseniz belki. Ama o heyecan hiç geçmez.
Maşallah meslektasim. Evet sunumlar fln bezdirdi zaten :) beni meselem kendime güven sanırım. .Rahat olunca bende konuşuyorum

Sunum çok yaparız ama hiç sevmeyiz bu bölüm olarak ortak özelliğimiz :KK70: Çok iyi konuşurum ama hala gerilirim ben de sunum öncesi.
Ama bezdim sunumlardan ya. 3 sınıfta da vardi bir sürü :( yurt dışına gitmen çok iyi olmuş. Hangi ülkeye gittin canım? Erasmus mu Work and Travel mi?

Ama bezdim sunumlardan ya. 3 sınıfta da vardi bir sürü :KK43: yurt dışına gitmen çok iyi olmuş. Hangi ülkeye gittin canım? Erasmus mu Work and Travel mi?
Yok, bağımsız gittim hep :) Avusturya, İsviçre, Fransa, Almanya, Amerika (uzun kaldım) vs daha bir sürü ülkede bulundum, hep İngilizce konuştum. Okulda eğitim dili İngilizce olunca yurtdışında gibi hissetmedim Amerika'da, hatta kafamı kaldırıp kaldırıp ülkenin bayraklarına baktım orada olduğuma kendimi ikna etmek için :D

Yok, bağımsız gittim hep :) Avusturya, İsviçre, Fransa, Almanya, Amerika (uzun kaldım) vs daha bir sürü ülkede bulundum, hep İngilizce konuştum. Okulda eğitim dili İngilizce olunca yurtdışında gibi hissetmedim Amerika'da, hatta kafamı kaldırıp kaldırıp ülkenin bayraklarına baktım orada olduğuma kendimi ikna etmek için :KK70:
Zaten bilmiyorum burda bi süre sonra bayiyor öğreniyorsun öğreniyorsun gerçek bi ortamda kullanamiyorsun :( Yurtdışı şart hele amerika kesin şart..

Back
X