Konuscak konu bulamamak =(

Hhande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
29
0
36
Denizli
kızlar öncelikle yeni üye oldum yeni katıldm aranıza hep takıp ediyordm üye olmak istedim.
hernese sorunum su 2 ay önce netten birisiyle tanıstım ilk zamanlar msn ve telefondan asırı derecede cok konustuk ve konu kalmadı artık konusmalarda susuyoruz susmak istemiyorum bişeler konusmk istiyorum ama aklıma bişe gelmiyor o da aynısını söylüyo dün yine telefonda konustuk telefonda yine konusuyoruz ama msnde sadece susuyoruz.kaybetmek istemiyorum su an napmalıyım sizce?sürekli telefondamı konussak acaba?

Biz 5 yıldır konusacak ne buluyoruz merak ettim simdi??
Birbirinizi yeni tanıyor sayılırsınız aslında konusacak cok seyinizin olması lazım. Biz mi cok düsük ceneliyiz neyiz..

gelecekten konusun..konuscak bisey kalmadıgında biz hep gelecekteki planlarımızdan konusuruz :) hayal etmek gerçekleştirmenin yarısıymış.. nereye gittin ne yaptın ne yedin ne içtin bunları herzaman konusuyoruz zaten...

evet 2 ay cok kısa bir süre olması lazım ama yok bulamıyoruz bizmi abartıyoruz diyede düşünüyorum ama bugunde aynısı oldu nolcak bilmiyorm

Gün icindeki seylerden bahsedebilirsiniz, gününün nasıl gectiginden, yasanmıs olaylardan falan ask sevgi, özlem.. Konu konuyu acar zaten..

Aynen gelecekteki planlardan bahsetmek bize cok iyi geliyor valla :)

Son düzenleme:
günün nasıl geçtiden başlarsın okuyorsan okuldaki olylar çalışıyorsan işyerindeki olaylardan...geçmişteki başına gelen komik olaylardan....veya daah güncel ne bleyim
ikinizinde bulamaması kötü biriniz bari konuşkan olsaydı sorun kalmazdı....

gelecekteki olaylardan bile bahsettik kızlar cocuk işte aynı ev falan günlük olaylar desen onu hergün konusuyorz artık olaylarımı uzatcam napcam bilmiyorm

gelecekteki olaylardan bile bahsettik kızlar cocuk işte aynı ev falan günlük olaylar desen onu hergün konusuyorz artık olaylarımı uzatcam
napcam bilmiyorm

hayir hayirr kırmızı alarm :) gelecekten konusun dediysem coluk cocuk torun torbadan bahsetmedim :)
mesela nasil bir yerde yasamak ister.. modern hayattan hoslanan biri mi yoksa dogayla icice yasamak isteyen biri mi?
is sebebiyle bunları yapmak pek mumkun olmayabilir tabii..

Aslında bu bi sıkılma göstergesi
Aynı heves aynı heyecan devam etseydi yine baştaki gibi konuşurdunuz
Ama bi yerde sanırım farketmeden ipler kopmuş..
Sanırım heyecan bitince tekdüzeliğe iniyor aşk

Aslında bu bi sıkılma göstergesi
Aynı heves aynı heyecan devam etseydi yine baştaki gibi konuşurdunuz
Ama bi yerde sanırım farketmeden ipler kopmuş..
Sanırım heyecan bitince tekdüzeliğe iniyor aşk
ikimizde birbirimizden hoslanırken daha 2 aydır konusurken erken degilmi bitmesi için? napmalıyım sizce?

Biraz mesafe koymayı denesen, mesela tlfda görüştüğünüz gün msn de , msnde görüştüğünüz gün tlfda görüşmeyin.
Erkek çabuk sıkılıyor, çabuk bunalıyor onu sıkmamaya çalış, madem konuşacak bir şey yok 1 günde görüşmeyin canım.
Bi söz vardır 'çok muhabbet tez ayrılık getirir' paylaşmak istedim

ayyy eski günler aklıma geldi
3 sene çıktık
tüm gün gezerdik akşamına birde telefonda saatlerce konuşurduk
acaba konuşacak ne vardı o kadar

gelecekteki olaylardan bile bahsettik kızlar cocuk işte aynı ev falan günlük olaylar desen onu hergün konusuyorz artık olaylarımı uzatcam napcam bilmiyorm

bence siz ''konuşamıyorsunuz'' yani,biri ile saatlerce,yıllarca sohbet edebilirsiniz ama başka bir insanla konuşacak bir şey bulamazsınız.Yıllardır her gün saatlerce konuştuğunuz insanla konuşma sonunda ne konuştuğunuzu ya da herhangi bir konunun nasıl açıldığını bile hatırlamazsınız.Zorlamaya gerek var mı? bence onu bir düşünün

haklısın ama işte nasıl olcak her gün konusuyoruz bugunde konusmayalımmı dicem yada olayı senn dediğin gibi anlatsam araya mesefa koymak istediğimi falan düşünmezmi ?

ikimizde birbirimizden hoslanırken daha 2 aydır konusurken erken degilmi bitmesi için? napmalıyım sizce?

Evet çok erken herşeyi çabuk tüketmişsiniz sanırım..Fazla üstüne düşme merak etsin arasın seni biraz..Sürekli sen bi yandan o biyandan ararsa daha da tüketeceksiniz herşeyi..Bide konuşurken sıkılmış gibi ağır aksak konuşma hareketli hareketli konuş gül telefonda mesela ona moral olmuş olur..Aşkım bugün ne oldu biliyormusun diye konuya başla misal..Çok önemli bişey olması gerekmiyor yeter ki o seni dinlesin ve sende anlat..

konusucak sey bulamamaniz ilginc! belkide konusmaktan hoslanan bir cift degilsiniz? belki konusmazsa senin uzulecegini dusunuyordur o da? bunu acikca konustunuz mu? yani illa hergun saatlerce konusulmasi gerekmiyor bir beraberlikte... ama her iki tarafta konusmak istiyorsa israrla o zaman ilgi alanlarinizdan konusun(ne bilim futbol gundemi, bilim-teknik vs), ne bilim guncel olayalrdan konu acin (ulkemiz cok renkli hergun bir olay oluyor), hem boylece hayata karsi bakis acinizi ogrenirsiniz, yani bir yerden baslayinca konu konuyu acar muhakkak... ama konusmak zorunda hissetmeyin kendinizi, her ciftin iliski yasayisi farklidir.

vala bende msnı sevmiyorum telde gibi olmuyorr.ne bileyim şarkı yollaa bi hbrden bahsett.yada sorular sor ileriye dönük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…