- Konu Sahibi pppapatyaaaa
merhaba arkadaslar konusacak kimsem yok diye icimi size dökmek istedim .
cocuklugumdan beri sessiz sakin bir kizim konuskan degilim diye okulda hep ezildim hic kimse benimle arkadaslik yapmak istemedi bu yuzden hep yalnizdim . Okul hayatim bu yuzden hep kabusdu . Kurslara falan gitmeye calisdim ise yaramadi ayni durumu hep yasadim hep yalniz birakildim . Isanlara güler yüzle yaklasirim iyi niyetliyim ama bazen insanlar bu durumu kulandilar kulanildim. Arkadasim dostum yok
kimseyle konusamyiyorum aklima konusacak birseyde gelmiyor kendimi kasiyorum titreme bile geliyor doktorlara tedaviye bile gittim ise yaramadi. üniversiteye gecde olsa baslicam ama gitmede korkuyorum evet kazik kadar oldum ama korkuyorum tek basima baska bir sehirde yurtta okulda yine yanliz kalicam kimse benimle konusmayacak yine ben kimseyle konusamicam . Kendime guvenim yok hep ezildim. Bu durumlari dusununce korku endise sariyor ve gitmekden caymak uzereyim
yillardir ayni seyleri yasadim simdik yine yasiyacam biliyorum ama ne yapicam bilmiyorum
Cok uzattim biliyorum
cocuklugumdan beri sessiz sakin bir kizim konuskan degilim diye okulda hep ezildim hic kimse benimle arkadaslik yapmak istemedi bu yuzden hep yalnizdim . Okul hayatim bu yuzden hep kabusdu . Kurslara falan gitmeye calisdim ise yaramadi ayni durumu hep yasadim hep yalniz birakildim . Isanlara güler yüzle yaklasirim iyi niyetliyim ama bazen insanlar bu durumu kulandilar kulanildim. Arkadasim dostum yok

Cok uzattim biliyorum