yorumları okumadım belki benim söyliceklerimi söyleyenler olmuştur ama cnm bende aynı senin gibiydim ta ki liseye kadar..kimseyle arkadaş olamıyodum,yakın bi arkadaşım dostum sırdaşım yoktu,herkes bana gıcık oluyomuş gibi hissediyodum..lise 1 de sınıfta kaldım ve tatamm:)kendi kendime dedim ki sıfırdan başlicam,ben kendimi nasıl tanıtırsam bundan sonra okul bitene kadar herkes beni böyle bilicek..okul başlayınca herkesle muhabbet ettim,herkesin her lafına atladım bile diyebilirim..önceden herkesin bi grubu vardı ben hep tek kalırdım,beden derslerinde hep sınıfta nöbetçi olmak isterdim çünkü beden hocamız serbest bırakırdı ve ben sap gibi tek başıma otururdum..sonra herşey değişti,çok mu popüler oldum hayır..çok güzel bi kız değildim zaten ama beni böyle kabullenmişlerdi artık...sonra ünv kazandım,şehir dışına gittim..yapayalnız kalıcam korkusu vardı içimde ama yine aynı mantıkla harekete geçtim,okulda yurtta herkes beni çok sevdi,arkadaşlarla evde kalıyorduk millet ne giyeceğine kadar bana sormaya başlamıştı:)yani canım anlican işin sırrı sende..sen kendini nasıl tanıtırsın öyle başlar öyle gider...ortama pasif girdikten sonra kendini değiştirmeye kalkarsan kabullenemezler seni...rahat ol,açık sözlü ol,kendinden farklı yapmacık ol demiyorum ama asıl içindeki seni göster herkese...ben hep derdimki aslında iyi bi kızım ama kimse benim içimi bilmiyo çünkü göstermiyorum ve tanıyamıyolar..seni tanımalarına izin ver