- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
- 333
Arkadaşlar, ben 7 aylık evliyim. Her bakımdan çok iyi, efendi, kibar, beni çok seven, çok ince düşünceli, çalışkan, dürüst bi kocam var. Birbirimizi çok severek evlendik. Eşim öyle pek konuşkan biri değil. Ben bunu evli değilken de biliyordum ama ortamlara girdikçe, alıştıkça değişir ve açılır diye düşünüyordum. Ama olmuyor. Annem-babamla bile öyle çok fazla muhabbet etmiyor ve çok üzülüyorum. Ben, çok ilgilenmediği konularda bile konuşmaya çalışan, bıcır bıcır bi tipim ama eşim ağır-oturaklı biri. İlişkimizin başlarında bana da mesafeliydi, ama sonra öyle olmadı tabii ki, açıldı. Etrafıma da böyle olur diye düşündüm ama olmuyor maalesef. :1no2: Akrabalarım hep ona çok sessiz diyolar ve çok üzülüyorum. Hayalimde böyle biri yoktu galiba. Diğer bakımlardan hayallerimin üzerinde ama bu konu çok kafama takılır oldu. Bir ömrü onunla nasıl geçiricem diye çok büyütüyorum. Öyle çok fazla konuşan, her şeye atlayan tipleri de pek sevmem, erkek dediğin ağır olmalı tamam ama, çok mu fazla acaba biraz.
Bi de öyle çok sosyal bi tip de değil. Bana başlarda "senin gibi sosyal biriyle beraber olursam ben de sosyal olurum"demişti ama çok olamıyo. Evden zor çıkartıyorum :1no2:
Sizin eşleriniz nasıldır? Çok farklı mısınız siz de? bilmiyorumkismile
Bi de öyle çok sosyal bi tip de değil. Bana başlarda "senin gibi sosyal biriyle beraber olursam ben de sosyal olurum"demişti ama çok olamıyo. Evden zor çıkartıyorum :1no2:
Sizin eşleriniz nasıldır? Çok farklı mısınız siz de? bilmiyorumkismile