evliligimizin ilk seneleri bizde boyleydik o tv kArsisina gecer dizi seyreder ben bicir bicir konusurdum bide konustuklarimi dinlemez okadar lafin ustune ne yada he derdii disari cikinca konusmaz annemleri zaten nadir gorur uzaktalar ,arkadaslariyla telde oo bi muhabbet bi muhabbet,acayip uzulurdum,bendemi sorun var derdim,,simdik durum degisti,birbirimize daha cok listik 4 sene olacak
,bide ben esim bana espiri yapinca terslerdim,cunku eve adim atar atmaz baslardi soyle oldu hahaha fln demeye acayip kizardim,derdim ya ben senin kahve arladasin degilim bana boyle civik seyler anltma derdim,(tabi bende aksama kadar koca beklliyorum ya eve gelince kapida karsilayip beni opecek fln romantik duygusallik iste,)adam nerden bilsin kadinlarin dusuncesini,,, baktim boyle olmuyor o geliyor ben ilgi beklerken o fikralar fln anlatiyor yada susup oturuyor,dusundum kendi kendime demekki bu adam benim hissettigim gibi hissetmiyor ben onun gibi dusuneyim,ve canim inan suan onla vakit gecirmekten daha cok zevk aliyorum niye dersen bana saka yapinca hemen kapris naz yapardim,simdi yapmiyorumm bende onunla guluyorum yani adami ben suskunlastiriyormusum,her erkegin iletisim kurmak icin bi yonu vardir diye dusunmeye basladim cnm bayaga bi karisik yazdim sanirim yaaa