Konuşma Problemleri Konuşma Problemi

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

yarabende

canlarim
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
82
53
3
Slm arkadaşlar ben yeni uye oldum yani acemiyim 3.5 yaşında kızım ve 5 yaşında oğlum var kızımın konuşma problemi var beyninde sıvı olma şüphesi var bugün mr girecekti ama korktu yarın anestezi ile girecek gelişmeleri inşallah bildiririm Size fakat actigim konuyu tekrar bulamıyorum bana yardım edermisiniz

Çok geçmiş olsun hayırlı haberler inşallah Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin konuşma problemi derken takılıyor mu hiç mi konusamiyor yani nedir

Çok geçmiş olsun hayırlı haberler inşallah Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin konuşma problemi derken takılıyor mu hiç mi konusamiyor yani nedir[/QUOTE
çok teşekkür ederim Rosebade anne baba dede abi gibi söylüyor gel yerine ge git yerine gi alperen yerine APE diyor yani çoğunun başını söylüyor gelişim geriliği var biz hep konuşmasının üzerinde durduk tesadüfen Nörolojiye götürenlerin olduğunu duydum götürdüm hemosefali şüphesi çıktı konuşmayla ilgisi var mı bilmiyorum ama iyiki getirmisim sonuçlar yarın çıkıcak inşallah iyi sonuç çıkar bakalim

İnşallah kötü bişey çıkmaz.
Bende okula başlayana kadar doğru düzgün konuşamamışım ama hiçbi sorun olmadı sonrasında kendiliğimden düzeldim okula başlayınca.
Şimdide sülalede war öyle 2 - 3 kişi ama büyüdükçe düzeldiler. İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah

İnşallah kötü bişey çıkmaz.
Bende okula başlayana kadar doğru düzgün konuşamamışım ama hiçbi sorun olmadı sonrasında kendiliğimden düzeldim okula başlayınca.
Şimdide sülalede war öyle 2 - 3 kişi ama büyüdükçe düzeldiler. İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Çok teşekkür ederim benim kardeşimde okula gidince konuşmuş ama anne yüreği işte sabredemiyoruz elimizden gelse kundaktayken konuşsun diyeceğiz

Hah işte kardeşine çekmiştir. Irsi bazı seyler bizdede tek ben warmışım konuşamayan şimdi hepsi bana çekmiş diyolar.
Sıkmayın canınızı kötü bişey yoktur:KK66:

Benim amcanın torununda da var onun da küçük yaşlarda ortaya çıktı şuanda bi şey yapmıyorlar büyüyüp büyümedigini takip ediyorlar 6 ayda bi suan bi sıkıntı yok diye biliyorum okula felan gidiyor normal yaşantısına devam ediyor konuşmasında bi sıkıntı yok sizin doktor ne dedi bilmiyorum

Benim amcanın torununda da var onun da küçük yaşlarda ortaya çıktı şuanda bi şey yapmıyorlar büyüyüp büyümedigini takip ediyorlar 6 ayda bi suan bi sıkıntı yok diye biliyorum okula felan gidiyor normal yaşantısına devam ediyor konuşmasında bi sıkıntı yok sizin doktor ne dedi bilmiyorum
Oda öyle söyledi takip edecekler doğuştan beyincik küçük kalmış

Kıyamam ya Can'ım benim.
Umarım tedavisi olan birşeydir. Hiç bilgim yok.
Rabbim şifalar wersin
Ne derdi doktor tedavisi Nasıl oluyormus

Back
X