konuşma problemimiz var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar sizlerle bi konu paylaşmak ve yardımlarınıza ihtiyacım olduğunu belirtmek istiyorum.bizim erkek arkadaşımla cok güzel giden bir ilişkimiz var cok mutluyuz onunlayken vakit nasıl geçiyor bilmiyorum o derece.ailelerimizi tanıştırdık resmiyete doğru ilerliyoruz fakat biz onunla hiç konuşamıyoruz yani bişeyi oturup dertleşemiyoruz konuşsak bile dönüp dolaşıp başa sarıyoruz nasıl çözebilirim bu problemi ben ya:mymeka:

Erkekler genelde konuşmaktan çekinirler canım.. Benim erkek arkadaşım da ilk iki sene hiç derdini tasasını anlatmazdı.. Okul nasıldı hayatım diye sorardım iyi derdi.. Bugün naptın derdim, ne yapayım işte bildiğin gibi derdi.. Sonra yavaş yavaş açılmaya başladı.. Bu süre zarfında hep ben ona dertlerimi anlattım, hep ben konuştum o dinledi.. Sonra o da anlatmaya başladı.. Hala bile bir derdi tasası olduğunda ağzından kerpetenle laf alırım ama en azından büyük bir gelişme var.. Yapısı öyledir canım seninkinin de.. Sen de benim gibi sürekli konuşmaya çalış ama üstüne gitme hiç bir zaman.. Yani neden konuşmuyorsun, niye bana anlatmıyorsun gibi yapma.. Umarım kısa sürede düzelir.. a.s.

Erkekler genelde konuşmaktan çekinirler canım.. Benim erkek arkadaşım da ilk iki sene hiç derdini tasasını anlatmazdı.. Okul nasıldı hayatım diye sorardım iyi derdi.. Bugün naptın derdim, ne yapayım işte bildiğin gibi derdi.. Sonra yavaş yavaş açılmaya başladı.. Bu süre zarfında hep ben ona dertlerimi anlattım, hep ben konuştum o dinledi.. Sonra o da anlatmaya başladı.. Hala bile bir derdi tasası olduğunda ağzından kerpetenle laf alırım ama en azından büyük bir gelişme var.. Yapısı öyledir canım seninkinin de.. Sen de benim gibi sürekli konuşmaya çalış ama üstüne gitme hiç bir zaman.. Yani neden konuşmuyorsun, niye bana anlatmıyorsun gibi yapma.. Umarım kısa sürede düzelir.. a.s.

canım benim konuşur anlatır dertleşiriz ama sorun çözemeyiz.daha doğrusu çözerizz ama sil baştan aynı güne tekrar geliriz deli oluyorum gerçekten bana söz veriyo bi daha bu konu açılmayacak tamam çözdük vs diye gelecek hafta yine aynı konuyu tartuşuyoruz sıkıldım artık:kızgın:

aman konuşmasın boşver sususun. evlendiğiniz zaman neden susmuyor bu adam dersin ! şahsen benim herif çoook konuşarak tavladı beni.. bayıyor bazen..

Bişeyi gözden kacırıyosun bence sen yaaaa

cok güzel bir ilişkimiz var diyosun ya üstelik resmiyete gidiyormus. ama konusamıyoruz diyosun. hani sanki o ekstra bir sorunmus gibi.
oturup konusamadıgın bir insanla evlilik hayatında nasıl dailog kurmayı planlıyosun??

bak cümlen şuna benzemiş.
arkadaslar ben marotana katılıyorummm..en kaliteli ayakkabıyıda aldımmm. ama yürümeyi bilmiyorum:s

sevgiliyle koklaşmak cok eglencelidir.dünya bi anda güzelleşir. ama muhabbet etmekte.problem cözmekte bir o kadar güzel ve eğlenceli olmalı.
evleniceksiniz ya hep genç mi kalcaksınız?? bazen yürümeye bile takatiniz olmayacak. saatlerce seninle oturup muhabbet edebilecek bir insan olmalı bence evlneme kararı aldıgın kişi

canım benim konuşur anlatır dertleşiriz ama sorun çözemeyiz.daha doğrusu çözerizz ama sil baştan aynı güne tekrar geliriz deli oluyorum gerçekten bana söz veriyo bi daha bu konu açılmayacak tamam çözdük vs diye gelecek hafta yine aynı konuyu tartuşuyoruz sıkıldım artık:kızgın:

eğer yine size böyle eski konuları açarsa ilişkinin çok yıpranacağını, bunu istemediğinizi, bitmiş birşeyin geride kalması gerektiğini görmesini, vs söyleyin.

derdini tam olarak anlatamamışsın konuşamıyoruz demişsin ama sorun farklı sanırım...bu istikrarlı uzlaşamamak gibi bişi..:delphin:

Bır sorunu cözdükten sonra en ufak bırseyde tekrar pişirip önünüze sunuyor galiba erkek arkadasınız...

Haliyle o sorunu cözemedıgınız cıkıyor ortaya...

Ve bu böyle sürüp gıdıyor belli ki...

Bu hafifsencek ve aşkın üstünü örtebılecegı türden bısey deıl...

Aynı evi paylasmaya basladıgınızda daha da cok yıpratacak bu sizi...

Size bır daha konuyu acmayacagım dıye söz verdiği zaman,

Sizi buna ınandırmasını ısteyın,tavrınızı koyun yoksa bu uzlasamama ile bir ömür gıtmez...

arkadaşlar bizim problem şu mesela bi örnek vereyim.bi sorun var diyelim konuşmak istiyorum ya bi işi oluyo yada konuşmamak için bahane arıyo.nedenmiş efendim yüzyüze konuşalım msn telefon vs gibi şeylerle konuşmak istemiyo.bi sorun olduğunda bekle görüştüğümüzde konuşalım diyo.bu sefer kavga cıkıyo neden yüzyüze diye.yüzyüze konuşalım diyorum konuşuyoruz düzeltiyoruz birbirimize söz veriyoruz birbirimizi üzmemek adına bu sefer bir kaç gün sonra benzer tartışma yine patlak veriyor dönme dolap gibi:1no2:

Merhaba arkadaşlar sizlerle bi konu paylaşmak ve yardımlarınıza ihtiyacım olduğunu belirtmek istiyorum.bizim erkek arkadaşımla cok güzel giden bir ilişkimiz var cok mutluyuz onunlayken vakit nasıl geçiyor bilmiyorum o derece.ailelerimizi tanıştırdık resmiyete doğru ilerliyoruz fakat biz onunla hiç konuşamıyoruz yani bişeyi oturup dertleşemiyoruz konuşsak bile dönüp dolaşıp başa sarıyoruz nasıl çözebilirim bu problemi ben ya:mymeka:

Hem konuşamıyorsunuz ama çok mutlu bir birlikteliğiniz var...
Oturup sohbet edemediğin biriyle nasıl mutlu bir ilişkiniz olabilirki???

arkadaşlar bizim problem şu mesela bi örnek vereyim.bi sorun var diyelim konuşmak istiyorum ya bi işi oluyo yada konuşmamak için bahane arıyo.nedenmiş efendim yüzyüze konuşalım msn telefon vs gibi şeylerle konuşmak istemiyo.bi sorun olduğunda bekle görüştüğümüzde konuşalım diyo.bu sefer kavga cıkıyo neden yüzyüze diye.yüzyüze konuşalım diyorum konuşuyoruz düzeltiyoruz birbirimize söz veriyoruz birbirimizi üzmemek adına bu sefer bir kaç gün sonra benzer tartışma yine patlak veriyor dönme dolap gibi:1no2:

Msnde de konuşulur telefonda da yüzyüze de...
Ama bazı konular vardır yüzyüze konuşulması gerekir, tartışma yaratabilecek hassa konular özellikle yüzyüze konuşulmalıdır....

Yüzyüze konuştuktan sonra konuşup çözüyorsanız olay bitmiş demektir, tekrar aynı konuyu açıyorsa sorun çözülmemiş demektir, yada çözümden memnun kalmamıştır, tatmin olmamıştırki tekrar konuyu gündeme getiriyordur...Yüzyüzede konuşup sorunlarınızı çözemiyor ve tekrar tekrar gündeme getiriyorsanız demekki sizin birlikteliğiniz mutlu bir birliktelik değildir...
Bence ilişkinize toz pembe gözlüklerle bakmak yerine objektif olarak bakın.... Sorunları da konuşup kapatmak yerine çözene kadar tekrar tekrar konuşmaktan çekinmeyin....

Back
X