Sosyal arkadaslari geliyor ki o konuda sikintim yok gelsinler konusup muhabbet etsinler kpss senesi de oldugu icin pek sik olmuyor bi durum hepsini de tanidigim icin problem de olmuyor. Ama bir kiz var cok rahat ve gecen sene surekli onlarda kalmis biri gecen sene ben orda oldugum icin icim daha rahatti ama bu sene oyle olamiyorum gecen "... Evde tekmis ev arkadasiyla beni kalmaya cagirdi"dedi ben sinirlendim gideyim mi demeye getirdi sen bilirsin dedim ama tepkimi koydum o gitmedi ama bayagi atistik sana sordum dedi bende sorman bile hata dedim... Benimde cok yakin siniftan bir arkadasim vardi tanistirdim bunu cok da iyi anlasiyorlarda arada telefonda konusuyoruz telefonda konustugumu duydugunda morali bozulugor ama o kiz arkadasinda kaldiginda benim surat asmam anlayissizlik... Ben sadece o gun nasil bir sinirle soylediysem ben o...la telefonda konustugumda senin suratin asiliyor ben koca donem b...nin sizde kalmasina goz yumdum ama sabrim ve anlayisimda orda kaldi... Dedim bu mesajima haklisin ozur dilerim dedi bende buraya geldiginde uzun uzun konusalim dedim ama simdi neyi nasil soyleyecegim bilmiyorum.