• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konusma seklim nasil olmali?

kurabiyeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
52
0
6
İzmir
Merhaba. Yarin erkek arkadasimla birinci yilimiz ve yanýma gelecek. Uzun suredir de gorusmedigimiz icin iliski de olan sorunlari konusacagiz hem mutluyum hem huzunluyum rahatsiz oldugum konular konusunda cok dikkatli kelimeler secmeliyim ki en rahatsiz oldugum konu kiz arkadaslarinda kalmak istemesi ve kiz arkadaslarinin onda kalmaya gelmesi (cok sukur bu sene oyle bisey olmadi ama onlem almam sart) erkege bu durum ben bi erkekte kalmaya gitsem diye anlatilmaz ki bu cumleyi ben kuramam zaten. (ki o benim bir erkekle bulusmamdan gectim telefonla konusmamda bile yuzu asiliyor) neyse simdi bu ve benzeri konulari nasil bir sekilde nasil bi dille soylemeliyim?

Son düzenleme:
Bu aralar da her ne hikmetse kızlı erkekli muhabbeti ile ilgili konular açılır oldu :ssz:

Her neyse, erkek arkadaşınızın evinde kız arkadaşlarının işi ne?
Evde yaşayan başkaları da var da onların kız arkadaşları mı?

Aynen tam tersini söyleyip empati yapmasını sağlayacaksınız.
Başka çareniz var mı?

Ama o erkek ya ona normal, siz yapsanız başka şey olur...

Son düzenleme:
Sosyal arkadaslari geliyor ki o konuda sikintim yok gelsinler konusup muhabbet etsinler kpss senesi de oldugu icin pek sik olmuyor bi durum hepsini de tanidigim icin problem de olmuyor. Ama bir kiz var cok rahat ve gecen sene surekli onlarda kalmis biri gecen sene ben orda oldugum icin icim daha rahatti ama bu sene oyle olamiyorum gecen "... Evde tekmis ev arkadasiyla beni kalmaya cagirdi"dedi ben sinirlendim gideyim mi demeye getirdi sen bilirsin dedim ama tepkimi koydum o gitmedi ama bayagi atistik sana sordum dedi bende sorman bile hata dedim... Benimde cok yakin siniftan bir arkadasim vardi tanistirdim bunu cok da iyi anlasiyorlarda arada telefonda konusuyoruz telefonda konustugumu duydugunda morali bozulugor ama o kiz arkadasinda kaldiginda benim surat asmam anlayissizlik... Ben sadece o gun nasil bir sinirle soylediysem ben o...la telefonda konustugumda senin suratin asiliyor ben koca donem b...nin sizde kalmasina goz yumdum ama sabrim ve anlayisimda orda kaldi... Dedim bu mesajima haklisin ozur dilerim dedi bende buraya geldiginde uzun uzun konusalim dedim ama simdi neyi nasil soyleyecegim bilmiyorum.

Sosyal arkadaslari geliyor ki o konuda sikintim yok gelsinler konusup muhabbet etsinler kpss senesi de oldugu icin pek sik olmuyor bi durum hepsini de tanidigim icin problem de olmuyor. Ama bir kiz var cok rahat ve gecen sene surekli onlarda kalmis biri gecen sene ben orda oldugum icin icim daha rahatti ama bu sene oyle olamiyorum gecen "... Evde tekmis ev arkadasiyla beni kalmaya cagirdi"dedi ben sinirlendim gideyim mi demeye getirdi sen bilirsin dedim ama tepkimi koydum o gitmedi ama bayagi atistik sana sordum dedi bende sorman bile hata dedim... Benimde cok yakin siniftan bir arkadasim vardi tanistirdim bunu cok da iyi anlasiyorlarda arada telefonda konusuyoruz telefonda konustugumu duydugunda morali bozulugor ama o kiz arkadasinda kaldiginda benim surat asmam anlayissizlik... Ben sadece o gun nasil bir sinirle soylediysem ben o...la telefonda konustugumda senin suratin asiliyor ben koca donem b...nin sizde kalmasina goz yumdum ama sabrim ve anlayisimda orda kaldi... Dedim bu mesajima haklisin ozur dilerim dedi bende buraya geldiginde uzun uzun konusalim dedim ama simdi neyi nasil soyleyecegim bilmiyorum.

Bu zamanda hiç kimseye güvenmeyeceksin. Kızları tanıdığını söylüyorsun.Bunu söylemek bence içini rahatlatıyor..
Ama şunuda unutma, çıktığı kızın en yakın arkadaşıyla sevdiğini aldatanlarda var..
Kız arkadaşının sevgilisine göz koyup , onu baştan çıkartanlarda var..

Bence bu buluşmanızda bunları konuşun..

bu kadar geniş olmayın kardeşim
bu kadar bastırılmış bir toplumda
kimse avrupalılar gibi davranmamızı beklemesin
bizim erkeklerde onların düşünce yapısı yok ki
genç kız bekar erkeğin evinde kalmaz
açıkça doğru bulmadığınızı söyleyin

niye çekiniyorsunuz
sizin başka erkeklerle kalmanızı nasıl hoş karşılamıyorsa
siz de hoş karşılamayın

ateşle barut nihayetinde
hormonların tavan yaptığı yaşlar
bağırıp çağırmadan sakin ve olgun bir dille açıkça konuşun
yok onları tercih ediyorsa demek ki sana yeterli değeri vermiyor
yol ver gitsin

Ya bana hak veriyor beni anladigini soyluyor bende ona dedim o geldiginde kovamazsin diye (ev arkadasinin odasinda kaliyor kiz bide onunda arkadasi oldugu icin bisey diyemiyorum o cocugun sevgilisinin haberi yok) ama ben senin kesinlikle kalmani istemiyorum dedim. Dusuncemin n farkinda sorarkende farkindaydi biliyordu tepkimi ama ben bunu sormasini bile istemiyorum... Offf offf:(

Benim sevgilim ?
Başka bir kızla ?
Aynı evde ?
Birde kovamazmış ?
Ne kadar uzaklıkta olursa olsun gider o kızları döver evden atarım .

Back
X