- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
Peki sen ona ne dedin ? Konuşmanın devamını merak ettim ben ..
Sonrasında ikinizin tepkisini merak ettim .
konusuyorum aslında ama o bana soğuk davranıyor ben ona soğuk davranıyorum nasıl çözülcekse artık :S haksız olduğu halde özür diledim ama o adım bile atmadı .s sadece dün gece mesajlar atmıs pişmanlık mesajı uyandım gene soğukluğa bağladıııı .s
Evet canım senden iyi kimse tanıyamaz. Yaptığı yorumu, şakayı anlarsın.
Ama bence konuş içine atma. Açtığın konudaki mesajı bile atabilirsin.
Hatasını anlar. Bak okadar insanın içine işledi yazın.
konsuyorum suan canım bişeyler yazıyrm tamam dıyr herseye konusmamı kesiyor gibi. sonra mesj attıı ne yapmak istiyorsun sankı ayrılıyrmussun gibi msjlr atysn dedi.
bnde dedim ki "ben sorunumuzu çözmeye çalısıyrm sen kısa kesım izin vermıysn ayrılmk bile geçmedi içimdn sna burdn bi çarprm ağzınla burnun yer değişrir" deidm
konsuyorum suan canım bişeyler yazıyrm tamam dıyr herseye konusmamı kesiyor gibi. sonra mesj attıı ne yapmak istiyorsun sankı ayrılıyrmussun gibi msjlr atysn dedi.
bnde dedim ki "ben sorunumuzu çözmeye çalısıyrm sen kısa kesım izin vermıysn ayrılmk bile geçmedi içimdn sna burdn bi çarprm ağzınla burnun yer değişrir" deidm
konusuyorum aslında ama o bana soğuk davranıyor ben ona soğuk davranıyorum nasıl çözülcekse artık :S haksız olduğu halde özür diledim ama o adım bile atmadı .s sadece dün gece mesajlar atmıs pişmanlık mesajı uyandım gene soğukluğa bağladıııı .s
o soguk davranmalar yok mu zaten onlar bitiriyo insani... yorumlardan birinde bir arkadas söylemis buraya yazdigini ona da yolla diye.bence de bu yaziyi onunla paylasabilirsin.
bazen tüm samimiyetimizle icimizden geldigi gibi kendimizi ifade ettigimizde karsi taraf da buna kayitsiz kalamaz,en azindan o sözleriyle sana neler hissettirdigini ne kadar üzüldügünü anlamis olur...
Bizim kız bayan maganda hanımlar ,dağılın korktum vallahi =D
Biraz yüzünde tebessüm oluşturmak istedim sakın kızma bana ...
Bir döneme girmiş seninkisi ..
Daraltı herhalde,gelemedi sıkıntıya..
Kendi haline bırak
Sus sadece,konuşma onunla ...
o soguk davranmalar yok mu zaten onlar bitiriyo insani... yorumlardan birinde bir arkadas söylemis buraya yazdigini ona da yolla diye.bence de bu yaziyi onunla paylasabilirsin.
bazen tüm samimiyetimizle icimizden geldigi gibi kendimizi ifade ettigimizde karsi taraf da buna kayitsiz kalamaz,en azindan o sözleriyle sana neler hissettirdigini ne kadar üzüldügünü anlamis olur...
teşekkür ederim canım yüzümde gülümseme değil büyük bir kahkaha oluştuu :) görsen var ya sanki menapoza giriyor. mesaj beklıyorm suan bakalm ne olck.s
Okuma zahmetinde bile bulunmayacaktır ki.
Biraz bekle hiç bir şeyini paylaşma
Sadece sus ..
Neler olduğunu sorduğunda atarsın bu yazını ,anlar ne olduğunu
aslında olayın farkındaa ama ikimiz bir ortak yol bulup birbirimizi anlayamıyoruz bu olay için. insanda artık güçte kalmıyor. bi yere kadar dyanıyor ya vazgeçen oluyor ya da savaşann 3 sene boyunca vazgeçmedim bu olaylar için vazgeçmek istemiyorum süpriz yapmk istiyordm onaa sanırım aramızdaki olayı düzeltmek gene bana kalıyor. süprizi bu aralar yapsam daha iyi olacak sanki :S
Hayır o mesajdan nasıl ayrılık çıkarabildi ya
Resmen ona olan aşkını anlatmışssın vallahi çok duygulandım.
Benim sevgilim olsan off diyorum
Sana birşey söyliyimmi onlara vazgeçmediğimizi gösterdikçe onlar daha kendilerini birşey sanıyo.
Bırak birazda o koşsun bende senin gibiydim herşeye olur canım dedim kafayı yiycektim nerdeyse.
Ama şimdi asla yapmıyorum şimdi o koşuyo sürünsünde zaten
doğru diyorsunuz kızlar dün gece saat akşam 6dan sabaha kdr hiç mesj atmadım telimi kapadım hatta sinirle. biz sürekli mesajlasn birisiyizdir. uyandım sabh açtım teli 5 6 gibi aramıs mesjlar atmıss. attığı mesajlar sunlar
"aşk bn çk öküzüm"
"aşk uyan"
hatalı oldugum halde bide sen özür diyorsun biliyorum ilşkimz bu yüzden bitmiyor sevdiğimz için seni bilmiyorm ama bnm herseym hatta elımde olan en güzel şeym sensin."
"uyan aşk"
"aşk uyan"
uyandm cevp atmadım. sonra şunu demıs
"biliyorm uyanıksn ama cvp vermıysn " dedi
tel kpalıydı ya mesjlarda iletim raporu geldı bnde cvp atmadm dıye öylede kızdı gene kavga ettık..
bugünden beri ne o aşkm dedi ne de ben
Canım çok iyi yapmışsın böyle devam et bence bak görüceksin nasıl dönücek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?