- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Ben arayamam. Gerçekten haksız olduğu, kırılmakta haklı olduğum bir konuydu. Değersiz hissettirdi sonra yaptıklarıyla da iyice emin olmamı sağladı.Siz arayın
Benim de öyle birçok arkadaşım var, konu o değil.Sesini bile hatırlamadığım bir sürü eski arkadaşım var takipleştiğim. Herkesin vardır bence. Takipleşmek için illa sıkı sıkıya görüşüyor olmak gerekmiyor. Ama diyorsanız ki yaptığı ve aramızın açılmasına sebep olan şey beni kırdı ve artık hiç bir şekilde görüşmek ya da görmek istemiyorum o zaman çıkartırsınız takipten. Zaten yılları bir kalemde silmişsiniz, takipten çıkmak çok bir şey değiştirmez.
Sabah akşam bunu düşünmüyorum :) şu an aynı şehirdeyiz, hikayeme bakmış. Danışmak istedim:))))
Neden bu kadar takıyosun bunları?
aranızdakı konusmadan dolayı sızı rahatsız etmekten cekınmıs olabılırSizlere danışmak istediğim konu şu
Yakın bir çocukluk arkadaşım vardı. ben evlendim başka şehire gittim, mesafeler de eklenince aramız soğudu, uzun yıllar geçti. sonra birden tekrar görüşmeye başladık. Memleketime gelince görüşüyorduk, onun da bebeği oldu, sürekli olarak telefonda konuştuk, sanki hiç görüşmeyi kesmemişiz gibi samimiyeti tekrar yakaladık.
Derken bir gün telefonda konuşurken ben ona kırıldığım bir konudan bahsettim. O da bana açıklaması yaptı ( beni hiç tatmin etmedi) telefonu kapatırken de ‘görüşürüz canım’ diyerek kapattı.
Aradan 1 seneye yakın zaman geçti, ne o aradı ne de ben. Anlayacağınız saçma sapan bir şekilde görüşmemeye başladık.
İnstagramı aktif kullanıyorum, hikayelere bakıyor sürekli olarak fakat fotoları beğenme falan yok. Aynı şekilde ben de öyle davranıyorum.
Mesela şuan memleketindeyim ( aynı şehirdeyiz) görüyor, aramıyor.
Konuşmadığım biriyle takipleşmek de saçma geliyor bir yandan da yılları bir kalemde silip engellemekte.
Siz olsanız napardınız?
Taaaa lise 1. Sinifta ayni sinifta oldugumuz ama pek muhabbetimizin olmadigi 2-3 arkadas beni eklediler kabul ettim selamlasmadik bile birsey de yazmadilar ama hikayelerime filan bakip arada begeni atiyor, kimisi de onu bile yapmiyor bilmiyorum yani ne oluyoroyle duruyor.
Yok, çekinme falan olmadığına eminim, çok samimiydik.aranızdakı konusmadan dolayı sızı rahatsız etmekten cekınmıs olabılır
benımde ılk okuldan arkadasım var lıstemde konusmuyoruz sadece takıplesıyoruz olabılır yanı
kırıldıgınız konuyu soyledıgınızde acıklama yapıp guzel de kapatmıs telı yanı bence ortada sorun yok halletmıssınız kendı aranızda
:)
Ama konu bu değil ki :/Taaaa lise 1. Sinifta ayni sinifta oldugumuz ama pek muhabbetimizin olmadigi 2-3 arkadas beni eklediler kabul ettim selamlasmadik bile birsey de yazmadilar ama hikayelerime filan bakip arada begeni atiyor, kimisi de onu bile yapmiyor bilmiyorum yani ne oluyoroyle duruyor.
ozaman soyle soyleyeyımYok, çekinme falan olmadığına eminim, çok samimiydik.
Hepimizin listesinde belki yolda gördüğümüzde selam vermeyeceğimiz insanlar vardır fakat benim bahsettiğim bu değil, anlaşılmadı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?