Konuşmadığın kişiyle takipleşmek

Sizlere danışmak istediğim konu şu
Yakın bir çocukluk arkadaşım vardı. ben evlendim başka şehire gittim, mesafeler de eklenince aramız soğudu, uzun yıllar geçti. sonra birden tekrar görüşmeye başladık. Memleketime gelince görüşüyorduk, onun da bebeği oldu, sürekli olarak telefonda konuştuk, sanki hiç görüşmeyi kesmemişiz gibi samimiyeti tekrar yakaladık.
Derken bir gün telefonda konuşurken ben ona kırıldığım bir konudan bahsettim. O da bana açıklaması yaptı ( beni hiç tatmin etmedi) telefonu kapatırken de ‘görüşürüz canım’ diyerek kapattı.
Aradan 1 seneye yakın zaman geçti, ne o aradı ne de ben. Anlayacağınız saçma sapan bir şekilde görüşmemeye başladık.

İnstagramı aktif kullanıyorum, hikayelere bakıyor sürekli olarak fakat fotoları beğenme falan yok. Aynı şekilde ben de öyle davranıyorum.
Mesela şuan memleketindeyim ( aynı şehirdeyiz) görüyor, aramıyor.
Konuşmadığım biriyle takipleşmek de saçma geliyor bir yandan da yılları bir kalemde silip engellemekte.
Siz olsanız napardınız?

anladığım kadarıyla küslük yok aranızda.ikiniz de birbirinizden bekliyorsunuz iletişim kurmayı.eğer kırıldığınız konu çok çok önemli değilse ölümlü dünya hayatta daha önemli şeyler var diye düşünüp msj atabilir arkadaşlığınıza kaldığı yerden devam edebilirsiniz.ama yok çok kırıldım bundan sonra hayatımda olmasa da olur diyorsanız silin gitsin.şahsen ben konuşmadığım insanlarla takipleşme taraftarı değilim.gerek de yok.
 
Benzer bir durum içerisindeyim ben de 6 yıllık bir arkadaşım vardı. Yaz sonunda tartıştık ve benim olduğum whatsapp grubundan çıktı. Hiç bir yerden takipten çıkma ya da engelleme olmadı ikimizden de. Hikayelerime baktığı gibi paylaşımlarımı da beğeniyor ben de onunkileri beğendim. Ama 4 aydır konuşmuyoruz bunun dışında bir etkileşim yok aramızda... Çok saçma ama değiştirmek için ne yapacağımı da bilemiyorum 🙄
 
Back