Konusmak icin ilk mesajı atsam mı?

Devrim67

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
500
400
23
Kucuk bir cevrede yaşiyoruz ve bu cevreden biriyle yaz sonundan beri suren bakısmalarimiz var.Kendisinin abimle de bir arkadaşligı söz konusu.Ben bir ara faceden ekledim bu arkadaşligi kabul etti ama hiç konuşmadik.Hala da karsilasinca bakişlar devam ediyor.Bir kaçini anlatayim.Mesela bir gun ben otobusteyim o da arkadaslariyla yol kenarinda dikiliyor.Goz goze geldik bakıstik biraz yani oyle bakip kafa cevirme yok bakiyor bir süre.Baska birgun ben yolda karsi kaldirima dogru bi baktim o yürüyor yan gozle de bana bakiyor.En son da gecenlerde belki gorurum diye carsiya ciktim.Kafam yerde kahvenin önünden geciyorum.Iyiyim sen nasilsin diye bir ses duydum.Kafamı bir kaldirdim o bana dogru yüruyor kulaginda telefon var gozlerime bakiyor ve sıritiyor.Oyle bakiştik yine.Ve nasilsin iyimisin disinda birşey demedi telefonda.Uzun ve karışik oldu biraz kusura bakmayın.Ben 26 yasindayim o da 30 falandır.Ergenlere donduk bu yastan sonra.Bir de aslan burcu.Faceden bir merhaba falan desem mi yurusem mi oradan?

Yaw biraz tuhaflasmis is.

Bence faceten merhaba yazmadan once, biseylerini begen. Paylasimlarini, fotolarini falan. O da eger kutuk degilse anlar.

Yaw biraz tuhaflasmis is.

Bence faceten merhaba yazmadan once, biseylerini begen. Paylasimlarini, fotolarini falan. O da eger kutuk degilse anlar.
Evet durum daha da tuhaf oldu.Mesaj attım birşey sordum o konu üstüne birazcık konustuk .Ama daha sonraki günlerde birşey olmadı yazmadı.Bir daha baktigini gorursem ne bakiyon diyecegim neredeyse

Evet durum daha da tuhaf oldu.Mesaj attım birşey sordum o konu üstüne birazcık konustuk .Ama daha sonraki günlerde birşey olmadı yazmadı.Bir daha baktigini gorursem ne bakiyon diyecegim neredeyse

Yok boyle birsey demen tuhaflasan durumu daha da tuhaflastirir.
Bir daha karsilasirsaniz uzaktan hafif gulumseyip selam verebilirsin. Bu normal olur. Daha da birsey yapma. Olmuyorsa olmaz. Abini falan da taniyormus zaten, elin adami icin o kadar ugrasmaya degmez.

Bundan sonra onunla göz göze gelmemek için elimden geleni yapacağım.Boyle 6 ay daha mal gibi bakisarak geciremem.Gelecekse gelsin gelmiyorsa da nasip değilmiş derim.

ayy ne güzel aynı bizim gibi sen faceden fotoğraflarını beğen göz göze geldiğinizde ise ufak bi tebessüm at belli ki utangaç biri kaybetme derim

ayy ne güzel aynı bizim gibi sen faceden fotoğraflarını beğen göz göze geldiğinizde ise ufak bi tebessüm at belli ki utangaç biri kaybetme derim
Benim çabamla biraz ilerleme kaydettik.Faceden işyeriyle alakali birsey sordum.Karsilaştıgımizda gülümsüyor artik.Ama ben artık soracagim sence konuşmamiz gereken birşey var mı diye.Belirsizlik daha zor.Sizin durum neydi?:)

bizde bakışırdık bizimki köy yeriydi köyde bakışırdık çok bakışırdık ama ya o çekerdi gözünü yada ben biz çok bakamazdık gö göze gelirdik hemen birimiz kaçırırdık gözlerimizi. hiçbirşey yapmadı ne açıldı nede ben ayy ben asla yapamam zaten neyse 3 yıl böyle devam ettik 3 yıl sonra ailesini göderdi beni istetdi. şimdi ise nişanlıyız maşallah çokta mutluyuz.

Ooo 3 yıl beklediniz mi?:)Nasipte olunca oluyor demek ki Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

bence beklemenin manası yok. tabii aranızda belirli bir hoşlanma vb duygular varsa zaman hızlı geçiyor, bir an önce bi yerden başlamanız lazım.

Gerek yok birşey yapmana, o istiyorsa gelir zaten. Hem abinin de arkadaşıymış zaten, belki ondan da çekiniyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…