Niye? :)hayır yapmamalısın bence bekle:)
Evet durum daha da tuhaf oldu.Mesaj attım birşey sordum o konu üstüne birazcık konustuk .Ama daha sonraki günlerde birşey olmadı yazmadı.Bir daha baktigini gorursem ne bakiyon diyecegim neredeyseYaw biraz tuhaflasmis is.
Bence faceten merhaba yazmadan once, biseylerini begen. Paylasimlarini, fotolarini falan. O da eger kutuk degilse anlar.
Evet durum daha da tuhaf oldu.Mesaj attım birşey sordum o konu üstüne birazcık konustuk .Ama daha sonraki günlerde birşey olmadı yazmadı.Bir daha baktigini gorursem ne bakiyon diyecegim neredeyse
Bundan sonra onunla göz göze gelmemek için elimden geleni yapacağım.Boyle 6 ay daha mal gibi bakisarak geciremem.Gelecekse gelsin gelmiyorsa da nasip değilmiş derim.Yok boyle birsey demen tuhaflasan durumu daha da tuhaflastirir.
Bir daha karsilasirsaniz uzaktan hafif gulumseyip selam verebilirsin. Bu normal olur. Daha da birsey yapma. Olmuyorsa olmaz. Abini falan da taniyormus zaten, elin adami icin o kadar ugrasmaya degmez.
Benim çabamla biraz ilerleme kaydettik.Faceden işyeriyle alakali birsey sordum.Karsilaştıgımizda gülümsüyor artik.Ama ben artık soracagim sence konuşmamiz gereken birşey var mı diye.Belirsizlik daha zor.Sizin durum neydi?:)ayy ne güzel aynı bizim gibi sen faceden fotoğraflarını beğen göz göze geldiğinizde ise ufak bi tebessüm at belli ki utangaç biri kaybetme derim
Ooo 3 yıl beklediniz mi?:)Nasipte olunca oluyor demek ki Allah mutluluğunuzu daim etsin:)bizde bakışırdık bizimki köy yeriydi köyde bakışırdık çok bakışırdık ama ya o çekerdi gözünü yada ben biz çok bakamazdık gö göze gelirdik hemen birimiz kaçırırdık gözlerimizi. hiçbirşey yapmadı ne açıldı nede ben ayy ben asla yapamam zaten neyse 3 yıl böyle devam ettik 3 yıl sonra ailesini göderdi beni istetdi. şimdi ise nişanlıyız maşallah çokta mutluyuz.
aminnn canım. allah seninde gönlüne göre versin inşallah.Ooo 3 yıl beklediniz mi?:)Nasipte olunca oluyor demek ki Allah mutluluğunuzu daim etsin:)
Teşekkür ederim inşallah bakalım:)aminnn canım. allah seninde gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?