Kucuk bir cevrede yaşiyoruz ve bu cevreden biriyle yaz sonundan beri suren bakısmalarimiz var.Kendisinin abimle de bir arkadaşligı söz konusu.Ben bir ara faceden ekledim bu arkadaşligi kabul etti ama hiç konuşmadik.Hala da karsilasinca bakişlar devam ediyor.Bir kaçini anlatayim.Mesela bir gun ben otobusteyim o da arkadaslariyla yol kenarinda dikiliyor.Goz goze geldik bakıstik biraz yani oyle bakip kafa cevirme yok bakiyor bir süre.Baska birgun ben yolda karsi kaldirima dogru bi baktim o yürüyor yan gozle de bana bakiyor.En son da gecenlerde belki gorurum diye carsiya ciktim.Kafam yerde kahvenin önünden geciyorum.Iyiyim sen nasilsin diye bir ses duydum.Kafamı bir kaldirdim o bana dogru yüruyor kulaginda telefon var gozlerime bakiyor ve sıritiyor.Oyle bakiştik yine.Ve nasilsin iyimisin disinda birşey demedi telefonda.Uzun ve karışik oldu biraz kusura bakmayın.Ben 26 yasindayim o da 30 falandır.Ergenlere donduk bu yastan sonra.Bir de aslan burcu.Faceden bir merhaba falan desem mi yurusem mi oradan?