• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmak isteği, arkadaşlık...

En doğrusunu yapmışsınız. Bunun siz de farkında olmalısınız ki, yazdıklarınızda bir pişmanlık veya hayıflanma yok. Evlilik gibi ciddi bir yola girmeden önce her konuyu etraflıca konuşmanın, aşkın gözleri kör etmesine izin vermemenin somut bir örneği olmuş yaşadıklarınız. Çocuğunuz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Lütfen ona neden ayrıldığınızı belli etmeyin. Mutluluğunuza engel olmuş gibi hissetmesin. Umarım mutluluğu ve aşkı en kısa zamanda bulursunuz.

En dogru karar budur.
Cok mantikli yazmissiniz.
Ve dogru seyide yapmissinz.

Cocugunuz cok sansli sizin gibi bi annesi oldugu icin.
Cok asil bi durusunuz var.
Burya " cocugumu istemedi,ayrildik cok kotuyum helak oldum" diye konu acanlar var. Aglanicak sey var aglanmiycak sey var. Aglayinca ne degisebilirki?

Siz bunu yapmadiniz. Cok mantiklisi bi kadinsiniz sizi tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim, bende çok şanslıyım anne olduğum olabildiğim için. Rabbim bunu lutfetti.

En doğrusunu yapmışsınız. Bunun siz de farkında olmalısınız ki, yazdıklarınızda bir pişmanlık veya hayıflanma yok. Evlilik gibi ciddi bir yola girmeden önce her konuyu etraflıca konuşmanın, aşkın gözleri kör etmesine izin vermemenin somut bir örneği olmuş yaşadıklarınız. Çocuğunuz sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Lütfen ona neden ayrıldığınızı belli etmeyin. Mutluluğunuza engel olmuş gibi hissetmesin. Umarım mutluluğu ve aşkı en kısa zamanda bulursunuz.

Çok teşekkür ederim. İnsanların tercihleriyle yaşadığını düşünüyorum ve çocuğumla birlikte mutlu yaşamak istiyorum. Bir aile kurmayı elbette istiyorum fakat şu an ben çocuğumla bir aileyim. Daha fazla mutluluk getirebileceğine emin olduğum bir aileyi kurabilirim ancak. Öncelikli amacım sağlıklı bir birey yetiştirebilmek. Çocuğuma bir görüşmem olduğundan bahsetmemiştim, içinde bulunduğum tam anlamıyla emin olmadan kafasını karıştırmak istememiştim. Bu konudaki hassasiyetiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

çocuğunuz sizin parçanız,onu istememesi sizi de istememesi anlamına geliyor aslında. çocuğunuz şanslıymış ki annesi onu bir erkek için terk etmemiş. inşallah herşey çok güzel olur,kendinize denk birisiyle hayatınızı birleştirirsiniz.

Evlat sahibi olmayanlar bunun ne denli yüce bir duygu olduğunu anlayamıyorlar. Rabbim onlara da hayırlı eş, evlatlar versin.

Başlıkla konu arasındaki bağlantıyı kuramadim.
Bakış açım sorunlu herhalde o_O

Back
X