• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmak istemiyorum

hatamı anladım derken samimi olduğunu düşünmüyorum. Daha öncede sorun yaşadık tecrübeyle sabit.
Bende enistemle kusmustum 1 sene gorusmemistim. Enistem dangalaktir benim ne konustugunu bilmez kac kere kustum hemde. Ama ablam arada kaliyordu cok uzuluyordu. Simdi tak takk cevap veriyorum hatasini yuzune soyluyorum. Yuzunede bakmiyorum konusurken

Bende enistemle kusmustum 1 sene gorusmemistim. Enistem dangalaktir benim ne konustugunu bilmez kac kere kustum hemde. Ama ablam arada kaliyordu cok uzuluyordu. Simdi tak takk cevap veriyorum hatasini yuzune soyluyorum. Yuzunede bakmiyorum konusurken
Ben sustuğum halde böyle. Konuşsam bilmiyorum neler olur :(

hatamı anladım derken samimi olduğunu düşünmüyorum. Daha öncede sorun yaşadık tecrübeyle sabit.

Yalan soyleyen biri ,bire bin katan biri asla degismez tecrube ile sabit ,
Siz konusmayinca agzinizdan laf uyduramiyordur ,daha size oynayacagi oyunlari vardir ,ondsan barismak istiyordur
gorusmeyin ,odanizdan cikmayin hatta bir yere gidin arkadasinizda kalin ,gezin ,

Back
X