- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Harika :))20 yıldır evliyim ve bir kere bile keşke demedim ☺ ailem eşimi yabancı diye istemedi. Bende aşırı ırkçı bir ailede büyüdüm. Şimdi çocuklarımı sınırları olmayan bir dünya insanı olarak yetiştiriyorum ☺
Konuşmalıyım evet31 yaşındayım. Şunu kendi kendime öğrendim ki;
Herkes her şeyi düşünemiyor. Anlasın diye beklediğin şeyleri anlamıyor. Ben de anlamalarınayardımcı oluyorum artık.
Sen de anlamalarına yardımcı ol
Kendilerinin haklı olduğunu düşünüyorlar çoğunlukla benim karşımdaki kişiler çok cazgırSizi iyi anlıyorum. içinize atmayın. hele Size zarar veren öfkeye dönüşen gitgide büyüyen bir duyguyu beslemenin Size zararı olur. bir konuşun inanın bazan karşıdaki insan bu kadar kırıcı olduğunun farkında bile olmuyor. konuşunca anlıyor çoğu zaman özür dileyerek konu kapanıyor. Ha devam ederse o ayrı konu ona göre davranırsınız.
Merhaba hanımlar ,
Benim aile içinde geçmişte sözleri ve Davranışları ile beni üzen akrabalarım olmuştu. Cevap vermek pek huyum olmadığı için o zamanlar susmuştum. Ama fark ediyorum ki bu huyum en çok bana zarar veriyor ve konuşmayınca içimdeki öfke gitgide büyüyor. Üstelik onları görmek zorunda Olduğum her defasında da içimdeki kırgınlığı yansıtmamaya çalışıyorum.
Geçmişte kırgın olduğunız kişilere ben sana Şunun Şunun için kırılmıştım der misiniz yoksa içinize hapseder susar mısınız ? Kırgınlıklarını dile getirmeli miyim ?
Evet işte ben herkese sinirliyimBenim çevrem heoy böyle ben lafımı esirgemem ama bugün arkamdan konuşalan bazi laflar sözler için çok sinirliyim nasıl ulaşırım bilmiyorm o kişiye
Susanın Değeri yok malesef ki doğruKimin ne hakkı varsa koy ortaya anlamıyorlarmı vur kürekle ağızlarına bu hayatta susasın değeri yok kimse kusura bakmasın
Evet yani o dengeyi ayarlamak mesele işteVallah büsbütün susan da kaybediyor, konuşan da. İlmi siyaset en güzeli. Yani lafı öyle bir söyleyeceksin ki ne kıracaksın ne hakkını yedireceksin.
Biriktiripte söylemenin hic bir anlamı yok haksiz duruma düşersiniz bence bundan sonrasına dikkat edip o an neye üzülüp kirildiysaniz direkt yapistirin lafiMerhaba hanımlar ,
Benim aile içinde geçmişte sözleri ve Davranışları ile beni üzen akrabalarım olmuştu. Cevap vermek pek huyum olmadığı için o zamanlar susmuştum. Ama fark ediyorum ki bu huyum en çok bana zarar veriyor ve konuşmayınca içimdeki öfke gitgide büyüyor. Üstelik onları görmek zorunda Olduğum her defasında da içimdeki kırgınlığı yansıtmamaya çalışıyorum.
Geçmişte kırgın olduğunız kişilere ben sana Şunun Şunun için kırılmıştım der misiniz yoksa içinize hapseder susar mısınız ? Kırgınlıklarını dile getirmeli miyim ?
Hala yüzyüze bakınca akla geliyor evet ve karsı taraflar üzüntümü anlamıyor aslaDeveye diken insana bilmem ne diye bir laf var ya o hesap ışte. O yüzden uysal sessiz vur ensesine al lokmasini bir insan olmayacaksin bu hayatta. Tak tak cevabını hemen vereceksin kii bir daha ki sefere karşılığı olacagini bilerek cekinsinler. Sen böyle içine atarsan kendine yaparsın. Gecmise yapacak bişey yok artık ama ben olsam şu durumda susardim araya ciddi mesafe koyardım ve en ufak laf sokulmasinda herkesi sustururdum.
Ben bunu babam olacak adama yaptım. Bizi çok üzdü çok eziyet etti. Birgül oturdum ağlaya ağlaya hesap sordum. Çok ağladım sinirden ama o gün onun yaptıklarına ağladığım son gündü.ve sonra birdaha görmedim onu.Merhaba hanımlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?