konuşmak?

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
arkadaşlar özel anlarda eşiniz/sevgiliniz/partneriniz konuşur mu? yani güzel sözler Söylemek ya da dirty talking gibi de olabilir.
bizde böyle bi durum var. eşim bir konuşma isteği içinde. güzel hitaplarda bulunuyor ya da sevdiğini söylüyor falan benim de Hoşuma gidiyor ama Karşılık veremiyorum. diyecek bişey bulamadığımdan :) Adamcağız öyle kendi kendine konuşuyor gibi oluyor. belki o da benden Karşılık bekliyordur ama napıcam ki bilemedim.

Dikkati dağılmıyorsa bırak konuşsun :KK53:

Sen de onu sevdiğini söylersin geçinir gidersiniz :KK23::KK23:

arkadaşlar özel anlarda eşiniz/sevgiliniz/partneriniz konuşur mu? yani güzel sözler Söylemek ya da dirty talking gibi de olabilir.
bizde böyle bi durum var. eşim bir konuşma isteği içinde. güzel hitaplarda bulunuyor ya da sevdiğini söylüyor falan benim de Hoşuma gidiyor ama Karşılık veremiyorum. diyecek bişey bulamadığımdan :) Adamcağız öyle kendi kendine konuşuyor gibi oluyor. belki o da benden Karşılık bekliyordur ama napıcam ki bilemedim.
Bu yapı farkından kaynaklanıyor sanırım konuşmasına engel olmayın hatta zamanla sizde adapte olursanız duruma ilişkinin heyecan dozu artacaktır eminim :)

Başlarken yada bitince sevdiğini söylemesi güzel ama o anı bozmayacak konuşmalar olması lazım

Artik nefret ediyorum. Asiri var esimde bu istek, bana da konus diyor bazen ne diyecegimi dusunmekten konsantrasyonum bozuluyor. Sirf konusma isi olmasin diye su bdsm oyuncaklarindan alip ikimizin de agzina takmak istiyorum :KK70:

Muhtemelen ya ereksiyonu bozulmasın diye kendini tahrik etmek içindir. Ya da dikkatini biraz dağıtıp erken boşalmamak içindir. her iki durumdada ona iyi geliyor diye konuşuyordur. Bu nedenle engellemeyin. Ama o bır bır konuşurken siz de dut yemiş bülbül gibi sessiz kalmayın azda olsa eşlik edin..

X