konuşmam dertlşmem gerek yrdım :(

busebusem84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
11
0
0
Bilecik
mrb arkadaşlar yaklaşk 4 seneye yakın sevgilim vardı yakın zamanda bitti ama hala knşyorz sanki kavgalı bi çiftz ayrı değilz gbi ama bydır hç gzl gtmyor ama brkmyorumda .ne sevgli olblyorz nede ayrı olyorz anlaymdm artık ölcem strestn ama hç iyi anlşmyorzz .ykn zmnda bi arkdşm oldu ona frklı şyler hstmye bşldm oda frknda oda braz öyle .çevremde çğu kişi anlmş olr dğo.ama çock bnden iş bkmndan dha dşk sevyde okl bkmndanda o knda hp soru işrtleri vr bnm çk tkldım knu bu.eski sevglmi bırkmyorm çk acı çkyorm yni birinide hytma sokmyorm yşanmşlklar vr snçta ama böyle nereye gder nbcam bnçok kötyüm kmseye anltmyorum tammn btmyor ilşkimiz knşyrz onu aldtmak istmyorum hytma başksnı sokmyorm ama ytrncede gven sevgi arada kptu.

yazdıklarını zar zor anlamaya çalıştım, başardım sanırım.

ilişkiniz kötü gidiyormuş içindeki duygularda gitmiş sanırımki başkasına ilgi duyabilmişsim, bu süreçte erkek arkadaşından ayrılman en güzeli ama hemen diğer çocuklada ilişkiye başlamamanı tavsiye ederim. Bir süre kafanı dinleyip seçimini öyle yapman daha mantıklı boşluktan kaynaklı bir hoşlantıda olabilir

sadece sessiz değil, sesli sessiz olduğu gibi bütün harfleri atmışsın artık.
düzgün bi Türkçe kullanmazsan istediğin yanıtları alamazsın.

yazıyı okumaya başlarbaşlamaz başım zonkladı. Zaten okuyamadım. Hangi dil bu öğrenip gelelim bir koşu

evet biliyorum da elimde olmayan sebepten dolayı öyle yazmak zorunda kaldım herneyse sorun o değil şimdi. evet bende boşlukta oldumdan dır diye çok atak olmak istemiyorum ama içim bi garip oldu nasıl diyeyim liseli aşıklar gibiyim kalbim çarpıyor çok yüzüm gülüyor grdüğümde.ayrıldım sevgilimi sevdim çok şuan karmaşk duygulardayım bşey histmyorum gibi.ama kopamyorum onca geçen zaman mı diyeyim artık bilemedim.dayanamıyorumda daha nekar gider bu knşamıyorz ble bişey...

derdini anlatırken sesli harfler konusunda neden cimri davrandın anlayamadım:44:keşke daha düzgün yazsaymışsın

yerinde olsam işe öncelikle mesajımı düzelterek başlarım

mrb arkadaşlar yaklaşık 4 seneye yakın sevgilim vardı yakın zamanda bitti ama hala konuşuyoruz sanki kavgalı bi çiftz ayrı değiliz gibi ama bayadır hç güzel gitmiyor ama bırakamıyorumda .ne sevgli olbiliyoruz nede ayrı oluyoruz anlayamadım artık ölcem stresten. hç iyi anlşmyorz .yakın zamanda bi arkdşm oldu ona farklı şeyler histmye başldım oda farknda oda braz öyle .çevremde çoğu kişi anlmş olur dğo.ama çock bnden iş bakmndan dha düşük sevyede okul bakımındanda o konda hp soru işrtleri vr bnm çk takıldım konu bu.eski sevglmi bırakmıyorm çk acı çkyorum yni birinide haytıma sokamıyorm yaşanmışlıklar vr sonçta ama böyle nereye gder nabcam bnçok kötyüm kmseye anltamyorum tammen bitmiyor ilşkimiz konşoyruz onu aldtmak istemiyorum haytma başksnı sokamıyorm yeterincede güven sevgi arada kptu.

şuan konuştuk ayrıldık dedik 2 gün geçti aradı mesaj attı oda seviyor beni tamam bende ama hayatımızda 4 senede dünya kadar sorunumuz oldu çekilmiyor kaldırıılmıyor bukadar .evlenince nekadar mtlu oluncak çok sorunlar dertler var .yıprandık ama bitiremedik -yapamadıkta .başkasınla olmuyor aklmda o var İLK ti benim için 4 sene az değil. ama uzakta olmak istiyorum .karışığım

nerdeyse 1 /2 aydır hiç görüşmyoruz zaten görmüyorum kendisini işi dolyısıyla ankara da . çok az görüşüyoruz . bu sefer hergün gördüğüm biri var etrafımda .ama bu sefer de okul ve iş bakımından benden seviye olarak düşük bunada dikkat eden biriyim .buna dikkat etmelimiyim çokmu takıyorum bunu?

Eğer şu an hoşlandığın kişinin senden statü olarak daha düşük olmasını sorun ediyorsan bu hep böyle devam eder yani her zaman sorun edersin o yüzden ondan uzak dur derim. Diğer 4 yıldır görüştüğün ama sevgili mi değil mi ne olduğunuza karar veremediğin arkadaşınla da ilişkini bitir.Çünkü anladığım göre onunla birlikteyken de mutlu olamıyorsun neden kendine eziyet ediyorsun? Bir süre kendini dinle nerdesin neler yapıyorsun hayattan beklentilerin neler karşındakinden neler vs o dönemde mutlaka gerçekten seveceğin seni anlayacak birisi karşına çıkacaktır.

Kendi yaşadığım bir olaydan örnek vermek istiyorum.
4 yıllık bir ilişkim vardı. Neredeyse son 1 yılı hem ayrı hem değil gibiydik. Ne birlikte olabiliyorduk ne de ayrılabiliyorduk. Çok değişik bir durum yani. Çok üstüme düşüyordu durmadan arıyor mesaj atıyor evet demem için uğraşıyordu. Bir gün gece onu aradım ve telefonu bir kız açtı sevgilisiyim ben, bir daha arama dedi bana. Dünkü kız benim 4 yılımı verdiğim o kadar emek harcadığım insanı sahiplenmiş bana karşı bir cephe almışlardı. Kısacası bu gibi durumlar pek sağlıklı olmuyor.Sonuç genelde bu ve buna yakın oluyor. Diğeriyle de bir şeyler olmayacak gibi geçici bir durummuş gibi geldi bana,ilgisi hoşuna gidiyor olabilir.Hakkında hayırlısı olsun.

cnm bu skilde anltmaya clistgn seyleri kimsye anltmaman bna garp gelmdi ackcsi. bu nsl bi yazi sklidr, yemn edrm okurknde suan bunlri yazrkende resmn isknce cekiyorm. Bnce DOGRU DUZGUN YAZ

Son düzenleme:
çarkıfelek yarısmasını hatırlar mısınız?
sessiz harfleri söylerdik,sesli harfleri alırken de hanenizden puan düşerdi

arkadasım sen de sesli harfleri yazarken cebinden para mı çıkıyor, aferin düzeltmiş dedim ikinci yazın geldi, onda da ancak yarısını düzeltmişsin
kusura bakma da önce TÜRKÇE yaz, sonra bizden yorum bekle...

seni çok iyi anlıyorum o yeni tanıştığın kişiyi biraz tanımaya çalış. Eski sevgilinle oturup konuşmalısın bu böle yürümez anlat ona sonumuz nereye varcak de eğer o bi adım atarsa ve sende hala onu seviyosan ileri gider ama bitirelim diyosa sevmiyosan bitirebilirsin bu arada iş konusu önemli değil yeterki çalışmak istesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…