- Konu Sahibi busebusem84
çok uzun süredir berberiz biz onun üstüne arkadaşlığımız vardı . ama çok uzun süre olmamızın ve yaşımızın şuan genç olması uzak olmamız bizi bitiriyor.şuan onu yalnz bırakamıyorum önemli aile sorunları var ama konuşuncada ayrı oldumuzu unutuyoruz devam edyoruz bi yerden . ama şuan dedim gibi yanımda olmaması sorunlar ben barışmak istemiyorum kaç sene uzakta olmasına alışarak sevdim devam ettim ama busefer devam edicek heycanım sevgim kalmadı sanırım. onu kendiside söyledi ama dicek bişeyim yok . tamameen vazgeçemiyor insan kolay kolay bırakıp giden biri değilim ama eski kız arkadaşıda aramıza girdi erkek arkadışımı 2 kez aradını biliyorum konuşmuşlar kavga yapmıştık çok.kızla ben konuştum neden arıyorsun diğe oda senin sevgilin konuşmasaydı ozamn dedi. ya inanın bu süre zarfında küçük ama çok şey oldu bukadar sorun bu yaşta dayanılmıyor .bunalıma girdim artık onu üzmekte istemiyorum hele şu anda çok kötü durumu. ama kendime nabıcam ben . şuan da görüştüm kişi bana evet yakın davanıyor bende davranıyorum .belki boşlukta oldum içn bu böyle benden 4 yaş büyük kendisi . şuan beni bırakırsada daha çok bunalıma giricem bu sefer geri dönmek isticem olmucak böyle bişey çok saçma olur zatn. sınıf farkı gözetmek istemiyorum insan düşünmyor değil .
tamamen ikisinide hayatımdan çıkarıp kafamımı dinleyim ozamnda yalnzlıktan ölürüm
daha sevgiliyken ayrılmaktan korkuyorum ben bırakamıyorum evlennce böyle şeylere nasıl dayanıcam .inceldiği yerden kopmalı mantıken .
tamamen ikisinide hayatımdan çıkarıp kafamımı dinleyim ozamnda yalnzlıktan ölürüm