allah razı olsun hepinizinden anlatıyım .. ilk baş anlatmak istemedim ne biliyim okunmaz sandım çok kötüyüm allahım düşmanımın başına vermesin . Bu sene ünv. gittik erkek arkadaşımla aynı yeri kazanmıştık . ama çok kötü bir yerdi rahat edemedik ailemin de maddi durumu yok zaten geldik .
erkek arkadaşım ise abisinin yanına gitti geldikten 1 hafta sonra ben geldikten sonra kendimi çok garip çok tuaf çok yalnız hissettim .. erkek arkadaşımda gidince bu durum kaçınılmaz oldu . kendime gelmeye çalıştım ama olmadı hiç arkadaşım kalmadı çevremde hiç .. gideceğim bir kapı bile yok . bunlar beni çok üzdü kurslara gitmeyi denedim ama kötüydüm insanlarla konuşamıyordum diyalog kuramıyordum bogulacak gibi hissediyordum . enisi evde kalmaktı benim için .. hiç dışarı cıkmadım geldiğimden itibaren hiç sürekli evde psikoljim bozuldu biliyordum annemle bir pazar günü çıktık.
duramadım geri geldik o kadar kötü olmuşum ki artık boguyorlar beni. aniden gülüyorum aniden ağlıyorum . dayanamıyorum . içimi sıkıntılar basıyor kendimi yerden yere vuruyorum kafamı vuruyorum duvara. sonra dualar okuyorum rahatlıyorum . burdan bakılınca durumum böyle
diğer türlü ise erkek arkadAşımla 1 yıl olacak çıkalı . herşey yoluna girdi herşey çok güzel beni çok seviyor değer veriyor ilk zamanlar çok gel gitler yaşanmıştı ama artık öyle değil ne kötü kaderim var ki. erkek arkadaşıma karşıda böyle şeyler hissetmeye başladım ondan sıkılganlık bıkkınlık duygusu oluştu bende sevmiyorum duygusu oluştu yıkıldım .. zaten dayanacak gücüm yoktu ilk anlattıklarımdan dolayı . bu duyguların geçmesi için cabaladım bu seferde geçmediler bırakmadılar beni susturmaya çalıştım onları konuştum ben onu çok seviyorum dedim ama anlamadılar

.(

erkek arkadaşım arıyo konuşamıyorum boğuluyorum yıl dönümümüz diye daha nerelerden bana süprizler hazırlıyor .. ben ise neler düşünüyorum dün gece öyle içten dua ettim ki. gece 4 tü bir mucize oldu sanki bu duygularımdan kurtuldum onu ne kadar çok sevdiğimi anladım mutluluktan uçuyorum havalara sanki. hemen onu aradım seni çok seviyorum dedim . gittim annemi öptüm çok güzeldi sonra sabah annem işe gitti. ben korkuyordum ne olur o duygular geri gelmesin diyordum ne olur gelmesin böyle kalıyım ne olur diyordum beynime rabbime ama o duygular yine geldi beni buldu .. titremeye başladım bogulmaya başladım . aglamalar nöbetler geldi yine dualar okudum .. az rahatladm ama yine olmadı .. erkek arkadaşım mesaj atıyor bunalıyorum daralıyorum annem konuşuyor daralıyorum o konuşurken otururken 1 saat önce nöbet geçirdim bagırdım yıktım ortalığı istemeden annem çok korktu ben çok kötüyüm su an bunlar yazarken bile nefes alamıyorum ben ne yapayım ne olur yardım edin ..