Oncelıkle dualarınız kabul olur ınsaellah.
Ama ne dıye dua ettıgınızı anlamadım; unutmak mı yoksa herseyın sutlıman olması ıcın mı?
Sımdı aslında sıze yazacagımız ve sızın de dogruyu bıldıgınızı anlıyorum.
Ama..ıste..amada kalmıssınız?
Koklu bır ılıskı degıl sanırım? henuz kıvılcım asamasında?
Bu sebeple sızı cezbedıyor olabılır mı?
Bu adam sizde bağımlılık yapmışsa , ortada zaten bir aşk yoktur bana göre..
Gün içinde oyalanarak, bir şekilde yaşadıklarınızı ve onsuzluğa kendinizi alıştırmaya çalışmışsınız ama görünen o ki başarılı bir sonuç alamamışsınız..
Kendinize en başta şu soruyu sorun. ''Onunla beraber olmalı mıyım yoksa onu unutmalı mıyım '' sorusunu ; kendinizden net bir cevap alana kadar sorun..
Sorunuzun cevabına göre , karar değiştirmemek koşuluyla cevabınıza uygun hayatı seçip ona göre hareket edin..
Siz önce bunun bir kararını verin , sonrası zaten gelir (=
Ben konudan pek bir şey anlayamadım desem. Ne kadardır birliktesiniz? İlk başlarda da böyle miydi? Eski sevgilisine yazdıgı mesajları gördükten sonra sizin tepkiniz neydi onun açıklaması neydi özür diledi mi af diledi mi sizden? Sizin tam ne istediğiniz de anlaşılmıyor ... o ben senle mutluyum demiş falan filan bence kelimelerin pek önemi yok niyeti ve yaptıkları o söylediklerine uymuyorsa.
bir bucuk yillik bir iliski, sorunlarimizi yazsam, sayfalar surer, suan hepsi beynimde donuyor,o yuzden hangisini neyi yazacagimi bilemedim, sadece suan kendi hissetiklerimi yazdim.
eski sevgili olayini da burda sormustum, daha dogrusu ilk ogrendigimde. uzun sureli bir iliski, ve kizin oldugunu soylemisler buna, cok karisik film giib bir olay. ama bu bir kac ay once kizin yasadigini ogrendi, evlenmis kiz ustelik. kiza mesaj atmis (ki cok normla aslinda nedne onu bu sekilde kandirdikalrini ogrenmek istemesi). ama problem kiza ask dolu mesaj atmis. ben sans eseri gordum maili. sordum tabi, neden diye? hala onu seviyorsan neden benim yanimdasin. yok oyle birsey dedi. benimle konusmasini saglamak icin, duygusal yaklastim. bagirip cagirsam, asla bana aciklama yapmaz dedi. diyeemdim bisi. agladim o gun saatlerce, sadece sarildi bana. uzme kendini bosuna dedi, baska birseyde demedi.
benim istedigim ise neden boyel bir adamla birlikteyim hala, tamam dunyanin en kotu insani dgeil, ama gorunen o ki, benim icin ideal biri degil. mutsuz oldugumuza gore, bana yalan soylebildigine gore, 4 gun aramadan sormadan, ne yaptigimi merak etmeden durabildigine gore, var bir sorun. o zaman neden hala onu istiyorum, neden... bu yaptiklarini sindiremiyorum, uzuluyorum, agliyorum, ona cikisiyorum. ama cekip gidemiyorum. kendimdeki bu acizligi anlayamiyorum
Çok zor bir durum. İlişkin ile ilgili yorum yapmaktan kaçınacağım çünkü senin daha fazla üzülmeni istemiyorum. Şu an kendini bir boşlukta hissediyorsun sanki ve beklemektesin. Arasın gelsin bir şeyler desin seni seviyorum desin ki o boşluktan çıkıverebilesin. O hiç bir zaman senin istediklerine göre davranmiyacak ama. O boşluktan gerçekten çıkmak istiyorsan kendini ilişkide olan bir kadın gibi değil de hayatta tek başına da dim dik durabilen bir kadın gibi görmelisin. Senin istediğin gibi davranmadığı için sürekli hayal kırıklığına uruyorsun. Ve hala ne beklediğini bilmiyorsun. Onun işine de bu geliyor belki senin sessiz kalman ve beklemen. Peki ya senin işine geliyor mu bu durum? Cevabın hayir ise onsuz da yaşayabileceğine inanmalısın önce kafanda bitirmelisin bu bağımlılığı. Ondan sonrası kendiliğinden çözülecektir inan.
Hepimiz zaman zaman boşluklara düşüp hata yapabiliyoruz. Senin daha cok bir arkadaşa ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Her halinle seni kabul edecek sana destek olacak sana sahip çıkacak bir arkadaş. Şu an birlikte olduğun kişi ye güvenin ve inancın yok. 4 gün aramaz mı hatır sormaz mı insan düşünüyorsun kesin. Şimdi ben sana e belki onun da yapısı böyledir diyebilirim ve karakter uyumsuzluğunuz ortaya çıkar. Aslında sen bütün soruların cevabını biliyorsun ama her şeyin farklı olduğuna inanmak istiyorsun ve bunun için türlü türlü sebepler aramaktasın. Onun aslında kötü biri olmadığını diyorsun peki sana iyi geliyor mu? Belli ki hayır.Onunla birlikte geçirdiğin anlarda cok mutlu olabilirsin ama şimdiki halin aşikâr. Sana ondan ayrıl demiyorum sana kendine sahip cık diyorum. Sana üzülme ağlama demiyorum ama ilk önce kendine saygı ve sevgi duy ki o da sana karşı hareketlerini gözden geçirme ihtiyacı duysun.
Ayrılma konusu hic geçti mi konuşmalarınızda ?
Canım şimdi diğer konunu okudum. Erkek arkadaşın belki o kazayı kızın ölümünü hala etkisi altında birde üstüne o yalanı kaldıramıyor belki de haksızlığa uğradığını düşünüyor. Sen onun ailesi ile görüşüyorsun evlerine çıkıp giriyorsun demek ki tanıştırmış niyeti ciddi olsa gerek.
yani bende bagimlilik yapicak kadar uzun suredir hayatimda degil, iliskimiz bir bucuk senelik. Sizin soylediginiz soruyu aylardir soruyorum kendime, malesef olmuyor. mantigim unutmalisin, ondan uzaklasmalisin cunku bunca aydir ne degisti, tam aksi ustune dahada sorunlar birikiyor diyor. ama yapamiyorum. Neden derseniz bilmiyorum? cok duusndum, yalniz kalma korkusumu? dedim kendi kendime... e suanda yalnizim, sacma sapan ufak bir tartismada 4 gun oldu aramiyor, e bu yalnizlik dgeil mi... suan size cok sacma gelebilir ama inanin o kadar cikmazdayim ki, enden kendime bunu yapiyorum bilemiyorum. keske hersey duelse diyorum, keske arasa seni cok seviyorum dese ve yasadigimiz hic bir sorunu yasamasak diyorum. ama imkansiz gibi birsey bu biizm icin bunuda biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?