konusmaya dertlesmeye o kadar ihtiyacim var ki, kafayi yicem :(

hulyall

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
25
0
16
İstanbul
daha once hic boyle olmamistim, kac yasima geldim hep mantigi ile hareket eden ben suan kendimi kaybettim resmen kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki, yasadiklarimdan utandigima etrafimda kimseye anlatamiyorum, paylasamiyorum, yuregim cok aciyor. isi gucu yerinde olan biriyim, suan is dolayisi ile cok kucuk bir yere geldim, yogun calisiyorum, is cikisi spora gidiyorum, eve git su bu derken saat 11 oluyor aslinda. ama hala onu dusunebiliyorum, her kavga ettigimizde (ne kadar ufak olursa olsun) beni aramayan uzaklasan bir adami dusunuyorum her 10 dk bir acaba msj attimi, aradimi diye bir telefonumu bir faceyi kontrol edip duruyorum.

hayatimda yasadigim en kotu iliskilerden biri belkide, gozumun icine baka baka yalan soyledigine sayit oldugum, eskis evgilisine (sirf agzindan laf alabilmek icinmis goya, onunla asla isi olmazmis) ask dolu (bana asla soylemedigi) mesajlar attigini okudugum, ama bana her merhaba diyisinde, canim diyisinde heyecandan oldugum bir adam var hayatimda. kendimi hic bu kadar dusmus, caresiz hissetmemistim. onu unutmak aklimdan cikarmak icin yapmadigim sey kalmadi, ama o, ben seninle mutluyum, beraberligimizde hic birsey yok dedikce ondan kopamadigim biri hic bir arkadasim durumu bilmiyor, utaniyorum anlatmaya, cunku bu yasadiklarimi baskasi bana anlatsaydi, kosarak uzaklas, hicmi aklin yok kizim derdim. noldu bana bilmiyorum. her gece aglamaya basladim, tek yapabildigim dua etmek.. kizlar ben nasil kurtulucam bu durumdan, herseye ragmen o adamdan ayrilmak istemiyorum, ama boylede devam edemiyorum. cok cikmazdayim...

Oncelıkle dualarınız kabul olur ınsaellah.
Ama ne dıye dua ettıgınızı anlamadım; unutmak mı yoksa herseyın sutlıman olması ıcın mı?
Sımdı aslında sıze yazacagımız ve sızın de dogruyu bıldıgınızı anlıyorum.
Ama..ıste..amada kalmıssınız?
Koklu bır ılıskı degıl sanırım? henuz kıvılcım asamasında?
Bu sebeple sızı cezbedıyor olabılır mı?

Bu adam sizde bağımlılık yapmışsa , ortada zaten bir aşk yoktur bana göre..

Gün içinde oyalanarak, bir şekilde yaşadıklarınızı ve onsuzluğa kendinizi alıştırmaya çalışmışsınız ama görünen o ki başarılı bir sonuç alamamışsınız..

Kendinize en başta şu soruyu sorun. ''Onunla beraber olmalı mıyım yoksa onu unutmalı mıyım '' sorusunu ; kendinizden net bir cevap alana kadar sorun..

Sorunuzun cevabına göre , karar değiştirmemek koşuluyla cevabınıza uygun hayatı seçip ona göre hareket edin..

Siz önce bunun bir kararını verin , sonrası zaten gelir (=

Ben konudan pek bir şey anlayamadım desem. Ne kadardır birliktesiniz? İlk başlarda da böyle miydi? Eski sevgilisine yazdıgı mesajları gördükten sonra sizin tepkiniz neydi onun açıklaması neydi özür diledi mi af diledi mi sizden? Sizin tam ne istediğiniz de anlaşılmıyor ... o ben senle mutluyum demiş falan filan bence kelimelerin pek önemi yok niyeti ve yaptıkları o söylediklerine uymuyorsa.

Son düzenleme:

Dua etme sebebim, her ne olursa olsun (iliskimizdeki sorunlar kalkip, mutlu olmak, ya da ayrilmak), hangisi hayirliysa, bir an once o olsun diye. cunku ben kendi basima bu isin ustesinden gelemiyorum, cok denedim ama olmuyor. ne kalabiliyorum, kabullenebiliyorum yasadigimiz iliskiyi, ne de cekip gidebiliyorum bir bucuk sene oldu iliskimiz baslayali. yani ne koklu diyebilirim, nede kivilcim asamasinda..

yani bende bagimlilik yapicak kadar uzun suredir hayatimda degil, iliskimiz bir bucuk senelik. Sizin soylediginiz soruyu aylardir soruyorum kendime, malesef olmuyor. mantigim unutmalisin, ondan uzaklasmalisin cunku bunca aydir ne degisti, tam aksi ustune dahada sorunlar birikiyor diyor. ama yapamiyorum. Neden derseniz bilmiyorum? cok duusndum, yalniz kalma korkusumu? dedim kendi kendime... e suanda yalnizim, sacma sapan ufak bir tartismada 4 gun oldu aramiyor, e bu yalnizlik dgeil mi... suan size cok sacma gelebilir ama inanin o kadar cikmazdayim ki, enden kendime bunu yapiyorum bilemiyorum. keske hersey duelse diyorum, keske arasa seni cok seviyorum dese ve yasadigimiz hic bir sorunu yasamasak diyorum. ama imkansiz gibi birsey bu biizm icin bunuda biliyorum

bir bucuk yillik bir iliski, sorunlarimizi yazsam, sayfalar surer, suan hepsi beynimde donuyor,o yuzden hangisini neyi yazacagimi bilemedim, sadece suan kendi hissetiklerimi yazdim.

eski sevgili olayini da burda sormustum, daha dogrusu ilk ogrendigimde. uzun sureli bir iliski, ve kizin oldugunu soylemisler buna, cok karisik film giib bir olay. ama bu bir kac ay once kizin yasadigini ogrendi, evlenmis kiz ustelik. kiza mesaj atmis (ki cok normla aslinda nedne onu bu sekilde kandirdikalrini ogrenmek istemesi). ama problem kiza ask dolu mesaj atmis. ben sans eseri gordum maili. sordum tabi, neden diye? hala onu seviyorsan neden benim yanimdasin. yok oyle birsey dedi. benimle konusmasini saglamak icin, duygusal yaklastim. bagirip cagirsam, asla bana aciklama yapmaz dedi. diyeemdim bisi. agladim o gun saatlerce, sadece sarildi bana. uzme kendini bosuna dedi, baska birseyde demedi.

benim istedigim ise neden boyel bir adamla birlikteyim hala, tamam dunyanin en kotu insani dgeil, ama gorunen o ki, benim icin ideal biri degil. mutsuz oldugumuza gore, bana yalan soylebildigine gore, 4 gun aramadan sormadan, ne yaptigimi merak etmeden durabildigine gore, var bir sorun. o zaman neden hala onu istiyorum, neden... bu yaptiklarini sindiremiyorum, uzuluyorum, agliyorum, ona cikisiyorum. ama cekip gidemiyorum. kendimdeki bu acizligi anlayamiyorum

Çok zor bir durum. İlişkin ile ilgili yorum yapmaktan kaçınacağım çünkü senin daha fazla üzülmeni istemiyorum. Şu an kendini bir boşlukta hissediyorsun sanki ve beklemektesin. Arasın gelsin bir şeyler desin seni seviyorum desin ki o boşluktan çıkıverebilesin. O hiç bir zaman senin istediklerine göre davranmiyacak ama. O boşluktan gerçekten çıkmak istiyorsan kendini ilişkide olan bir kadın gibi değil de hayatta tek başına da dim dik durabilen bir kadın gibi görmelisin. Senin istediğin gibi davranmadığı için sürekli hayal kırıklığına uruyorsun. Ve hala ne beklediğini bilmiyorsun. Onun işine de bu geliyor belki senin sessiz kalman ve beklemen. Peki ya senin işine geliyor mu bu durum? Cevabın hayir ise onsuz da yaşayabileceğine inanmalısın önce kafanda bitirmelisin bu bağımlılığı. Ondan sonrası kendiliğinden çözülecektir inan.

etsekkur ederim ayzdikalriniz icin, gercekten... hic bir yakinimla konusamiyorum durumu...

evet canim gercektende bosluktayim, ve hic olmadigim kadar mutsuzum. ama iste tamda bunun sebebini anlayamiyorum, ben daha once hic boyle olmadim. aynen senin yazdigin gibii hayatta tek basina durabilen dimdik bir kadin oldum hep. 11 yasinda ayrildim ailemden ben, hep yatili okullarda okudum, bunca yil sadece belli tatillerde, bazen onlarda bile gidemedigim oluyordu. hep guclu oldum, simdi arkadas cevreme anlatsa biri bu yasadigim bunalimi, guler gecer kimse inanmaz benim bunlari yasadigima. cunku ben hep guclu, mantikli bir insan oldum. peki ya simdi ne degisti? nedne bu adamin karsisinda bu kadar acizim evet ondna beklentim cok, cunku ben bu iliski icin, onun icin cok sey yaptim, peki o ne yapiyor? ne beni sevgisiyle sariyor, ne de cekip gidiyor... sorunun kaynaginin ben oldugumu biliyorum, sadece duzeltemiyorum, eski ben olamiyorum ve bu durum beni dahada yipratiyor.

Hepimiz zaman zaman boşluklara düşüp hata yapabiliyoruz. Senin daha cok bir arkadaşa ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Her halinle seni kabul edecek sana destek olacak sana sahip çıkacak bir arkadaş. Şu an birlikte olduğun kişi ye güvenin ve inancın yok. 4 gün aramaz mı hatır sormaz mı insan düşünüyorsun kesin. Şimdi ben sana e belki onun da yapısı böyledir diyebilirim ve karakter uyumsuzluğunuz ortaya çıkar. Aslında sen bütün soruların cevabını biliyorsun ama her şeyin farklı olduğuna inanmak istiyorsun ve bunun için türlü türlü sebepler aramaktasın. Onun aslında kötü biri olmadığını diyorsun peki sana iyi geliyor mu? Belli ki hayır.Onunla birlikte geçirdiğin anlarda cok mutlu olabilirsin ama şimdiki halin aşikâr. Sana ondan ayrıl demiyorum sana kendine sahip cık diyorum. Sana üzülme ağlama demiyorum ama ilk önce kendine saygı ve sevgi duy ki o da sana karşı hareketlerini gözden geçirme ihtiyacı duysun.

Ayrılma konusu hic geçti mi konuşmalarınızda ?

Canım şimdi diğer konunu okudum. Erkek arkadaşın belki o kazayı kızın ölümünü hala etkisi altında birde üstüne o yalanı kaldıramıyor belki de haksızlığa uğradığını düşünüyor. Sen onun ailesi ile görüşüyorsun evlerine çıkıp giriyorsun demek ki tanıştırmış niyeti ciddi olsa gerek.

Son düzenleme:

evet gecti, tartismalar sonucu iliskimizi sorgulama safhasina geldigimizde bana bir kac defa, ayrilalim o zaman dedi. ayrilmak mi istiyorsun yani dedigimde hayir sen istiyorsun o zaman ayrilalim dedi. ben oyle birsey demedim istesem soylerim, ne demek bu seklinde muhabbet surdu gitti. bana ben istemiyorum ama sen istiyorsun muamelesi yapti bir kac kere. en son ki buyuk kavgamizdan sonra burda yazdigim bir iki seyi onada soyledim, o kadar uzuyorsun ki beni ayrilmayi bile dusundum dedim.. bu sekilde gecti bu muhabbet...

bu hassas durumdan dolayi ona cok destek olmaya calistim, o yuzden hep alttan aldim, ama o bana kiza birlikteyken yazdigi seyleri gorup uzuldum diye (inanki hic bisi soylemedim, ama hala kizin yazdigi seni seviyorumlu kagitlari sakliyormus, goruncu icim burkuldu haliyle). sen kimsin ki, benim yasadigim seylerden kendine pay cikariyorsun dedi. uzgun dedim kendime, yasadiklari kolay degil, hep alttan aldim. ama sanki baska birsey bu canim ya, bilemiyorum bizim yasadiklarimiz baska turlu bisi sanki...

Hadi onsuz olmadın,ayrılmadın ite kaka bu adamla evlendin.
Küçük bir tartışmada 4 gün aynı evde iki yabancı olmaya
katlanabilecek misin?
Bu adamdan çocuk isteyecek misin?

Hadi çocuğun da oldu. Senle günlerce küs kalan bir adama
babalık gibi özel bir duyguyu yaşattığın için mutluluk duyabilecek misin?
Yine evliyken eski sevgilisine yazdığı o tarz mesajları bugün olduğu gibi
affedebilecek misin?

Aynı yatağı herşeyini paylaştığın bu adam için herşeye değer mi?
Bunları sorgula ve kendin için iyi olanı yap.
Aşk güzel bir duygu ama karşılıklı olduğunda ve değecek biri ile yaşandığında güzel..
En güzel yaşlarını bile bile sırf yalnız olmayayım diye tüketme..

Merhabalar ilk olarak kendine şunu sordunmu eski sevgilisi ile ne işi var ne diye ağzından laf almaya çalışıyor ??? Benim aklıma ilk bu geldi işim olmaz ayaklarını geçsin bir kere yakalanan erkeklerin klasik kaçış cümlesidir bu benim onunla işim olmaz . Eğer sen bir arkadaşın bu durumda olsa ona koşarak kaç yorumunu yaparım diyorsan , sende koşarak kaç ... Bir kere yalan girdimi ilişkiye devamı geliyor ne yazıkki . Bende yaşadım arkadaşlarımda yaşadı.

Nasıl yaparım nasıl yaşarım diyeceksin zaman inanki herşeyin ilacı , ilk zamanlar onunla olmanın alışkanlığı sana zor geliyor , konuşmak aramak istiyorsun , ama buna bile alışıcaksın .

Ben okuduğum kadarı ile yorumumu yaptım kararı verecek olan tabiki sensin inşallah verdiğin karar sonucu mutlu olursun .

bu adam bence o kızı unutmadı kız zaten onu sevmemiş sevseydı evlenmezdı yok öldü bılmem ne hikaye arkadaşım sen innadınmı bu yalanlara sizi üzmek istemem ama bu adamla yaşanırmıki ? aslında sizde özeleştirinizi yapmışsınız ,farkındasınız herşeyın ,ben şahsen kör kütükte aşık olsam bana yalan söledıgınde ,yada yalanı geçtim o kız şuan evlı dımı evlı birine ( ne olursa olsun aşk msjlarını yakaladıgım anda gözümde fısssss diye sönerdi )

Olduğun yerde yalnız kalmış gibisin canım bence biraz arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirsen emin ol daha rahat düşüneceksin, gece kafamı yastığa koyduğumda aklıma geliyor diyeceksin ama bu da senin onu tartıp düşünmen için bir fırsat oluyor.

böyle durumda olan arkadaşım vardı , ne yaptıysa vazgeçemedi çünkü çok seviyorum onsuz olduğumu düşündüğümde nefes alamıyorum derdi ama baktı ki olmayacak bitirdi -çocuk tıpkı seninki gibi eski sevgilisine aşk dolu mesajlar atmış tı- bunun üzerine bitirdi zamanla nefret etti şuanda hayatında öyle biri var ki inan maşallah herkes kıskanır. yani diyeceğim o ki çok iyi düşün bu adamla gelecek kuracaksın , sevmeye devam etsen de yıprandıkça yıpranacaksın, Onun değişeceğine inanıyor musun ?

yorumlariniz icin herkese cok ama cok tesekkur ederim. hissettiklerimi anlamaniz cok zor, cunku eger baska biri bana anlatsaydi bende anlamazdim. insanin ruh hali bu kadar bozulabiliyormus kizlar. saat 11 den beri agliyorum, o kadar komik bir durum ki... sabah dayanamadim aradim, bana kizginmis o yuzden aramiyormus. ortada kizacak hic birseyde yok he. soylediklerini duysaniz, beni sevmedigi o kadar bariz ki.. o zaman neden ayrilmiyor onuda anlamiyorum. gerci onun soyledigi, suan yapabileceklerinin maksimumunu yapiyormus, bie kadina verebilecegi sevginin, ilginin, sefkatin en maksimumu buymus benimle ilgisi yokmus... hayat onu boyle yapmis, yasadiklari onu bu kadar katilastirmis. hic bir sey soylemedim, tek soyledigim benim sucum ne? ona diyemedim ama ben onu bu kadar severken, ona baskalarinin yasattiklarini bana yansitmasi? ona demedim bunlari cevabi biliyorum, ben sana birsey yansitmiyorum, ben boyleyim... telefonu kapattiktan sonra cok dusundum, daha ne bekliyorsun ki, ayril. adam bagirsin mi, seni sevmiyorum iste diye... yani seviyor tabi, hic sevmiyor degil, ama icindeki tum sevgiyi o kiza harcamis, bisi kalmamis ki

ben onun icin maddi manevi o kadar cok sey yaptim ki? bana verdigi cevap hayat beni boyle kati yapti... tum yasadigi seylerden sonra, kendini biraz mutlu hissetsin, uzaklassin ortamdan diye, bir haftalik tatil ayarladim ikimize... o donem maddi olarak bende cok iyi degildim, ablamlar ev aldi, onlara vermistim tum parami. inanin market alisverisimi bile kistim, tatil parasi ciksin diye... sonra cok onemli projelerden birinin bitirme tarihi yakindi, bir hafta uzak kalinca, donunce gece gunduz onu bitirmeye calistim... sonraki bir tartismamizda bana soyledigi, bu zar zamanimda hic yanimda olmuyorsun... ben seni ziyarete geldim, sen ne yaptin... onun rahatlamasi icin ayarladigim tatil, beni ziyarete gelmesi olayi oldu.... her olaya o kadar farkli yerlerden bakiyoruz ki

cok denedim, onu unutmayi. suan yasadigim yer cok kucuk, iki , uc arkadasim var, lojmanda kaliyoruz zaten, hem iste hem evde goruyorum onlari, onun disinda sabah 6 da kalkip ise gidiyorum, aksam ise, is cikisi spora gidip 10 u buluyor gelmem. ona ragmen aklimdan cikmiyor. aslinda tumden bitirmem lazim, 3 ay uzulur unuturum, ama o bana senden ayrilmak istiyorum demedik ce yapamicami biliyorum ama soguyorum sanirim, bugun o kadar buyuk bir parca gittik ki yuregimden. onceden bir umut belki gecegimiz olur, beki degisir, belki is problemleri, ozel problemler oldugu icin boyle, hepsi yoluna girince o ilk tanisitigim adam olur diye geciriyordum icimden. ama bugun o hayalin tamami yikildi... zaten suan ayri sehirlerdeyiz, belkide eskisi gibi ziyarete gitmemeliyim, o aramadikca aramamaliyim. belkide boylece sogurum, alisirim.. bilemiyorum :/

Ask öyle birseydir ki onu birakmadigin sürece onu asla birakamiyacagini sanirsin.
Bence bu iliskiyi ilk senin bitirmen gerek , cünkü eger senin dedigin gibi ilk o ayrilirsa emin ol cok daha üzülüceksin zaman gectikce pisman olacaksin neden ilk ben bitirmedim o bana bunlari yasatti ben hala onu sevdim.

Onu sevdigin halde ayrilmak zor , ama karsindakinin seni artik eskisi gibi sevmedigini bilmek daha zor.
Ben iyice bir düsün derim insallah iyi karar alirsin canim :).

Son düzenleme:
Her zaman derim:Kalpte bir beyin ama düşünmeyen cinsten.Aşk söz konusuysa mantık devre dışı kalıyor heralde.Hiç yaşamadım ama gözlemlediğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…