- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulunu bırakıp yurtdışına gitmek için çabalanman en büyük yanlışın gerisini boşver ...Hersey cok guzel başladı sevgili olduk uzatmadik nisanlandik nisanlim yurtdışında ben herseyimi okulumu emeklerimi onun icin birakip orda yasamayi seçtim onu cok seviyordum 1 yıldır nisanliyiz ve vize yuzunden artik iyice soguduk surekli sorun vize cikmiyor nisanlim artık bana hayvan gibi davraniyo ve ben dile getirince hakediyon diyor. Sıkıldım ve bir sorun olup anlattigimda hakaretler küfürler havada ucusuyor sen konuşma bana batiyor diyor demin kayinvalidemle konusuyordum ağladım sinirlerim bozuldu olmuyo vize falan dedim birsürü sey soyledi telefon kapandi aramadi sonra nisanlim mesaj atti hic bir halta yaramazsin milletin canini sıkıyon küfür de etti arada ta bi nolur birsey soyleyin ben mi haksizim kim hakli simdi arayacak bir ton kufur hakaret ailem de destek degil ayrilmak istiyorum olmuyor artik ölmek istiyorum sadece...