mrb kızlar okadar bunaldım ki burası bana ılaç gıbı gelıyo konuya giriyim sözlümle aramız çok kötü hep kavga ediyoruz ben istanbuldayım o farklı bi şehirde herşeyime karısıyo çok kıskanç 6 aydır istanbuldayım ne bi arkadaşım var burda ne kimse geldiğimden beri çok nadir çıkıyorum dışarı ailem sıkı degıl annem cok guvenır bana ama dışarı cıktıgımda sözlüm problem cıkartıyo hakaretler ediyo bana durduk yere sonra özür diliyo geçicek hepsi dıyo Allah ım bıktım ya isyan etmek ıstemıyorum ama çok bunaldım hep üstümde baskı kuruyo sonra yalvarıyo bida yapmıcam dıyo ama yıne yapıyo 3 4 gün once kavga ettik yalanını yakaladım buarada cok yalan soyluyo kendısı hatalı ama hep uste cıkmak ıcın cabalar sonra bana hakaretler ettı bende olmıcagını senı ıstemıyorum bıle dedım ben senden vazgecmem vs bır suru seyler dedı ilgilenmiyo benimle zaten ayrılmak istiyorum ayrılmıyo düzelicekmi bilmiyorum sabredıck hıc takatım bıle yok napmam gerek peşimi bırakmıyo okadar öfkeleıyım kı ona karsı cok sevdım asık oldum ona ama suanda sankı hıcbısey hissetmıyorum nolur akıl verın bana