- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafanda tereddütlerin var madem..sen daha iyi bilirsin..
böylesi vakit kaybından başka bişey değil..
daha sözlü nişanlı durumlarında bunlar olursa, evlilikte mengenede hissedeceksin kendini..
hem şehirlerde farklıymış..atlatması daha kolay olur..
mrb kızlar okadar bunaldım ki burası bana ılaç gıbı gelıyo konuya giriyim sözlümle aramız çok kötü hep kavga ediyoruz ben istanbuldayım o farklı bi şehirde herşeyime karısıyo çok kıskanç 6 aydır istanbuldayım ne bi arkadaşım var burda ne kimse geldiğimden beri çok nadir çıkıyorum dışarı ailem sıkı degıl annem cok guvenır bana ama dışarı cıktıgımda sözlüm problem cıkartıyo hakaretler ediyo bana durduk yere sonra özür diliyo geçicek hepsi dıyo Allah ım bıktım ya isyan etmek ıstemıyorum ama çok bunaldım hep üstümde baskı kuruyo sonra yalvarıyo bida yapmıcam dıyo ama yıne yapıyo 3 4 gün once kavga ettik yalanını yakaladım buarada cok yalan soyluyo kendısı hatalı ama hep uste cıkmak ıcın cabalar sonra bana hakaretler ettı bende olmıcagını senı ıstemıyorum bıle dedım ben senden vazgecmem vs bır suru seyler dedı ilgilenmiyo benimle zaten ayrılmak istiyorum ayrılmıyo düzelicekmi bilmiyorum sabredıck hıc takatım bıle yok napmam gerek peşimi bırakmıyo okadar öfkeleıyım kı ona karsı cok sevdım asık oldum ona ama suanda sankı hıcbısey hissetmıyorum nolur akıl verın bana
canım yol ver gitsin siz daha sözlüyken böyle olacaksa evlendiğinizde daha bir sürü problem çıkartır ..nereye kadar sabredeceksinki ne kadar alttan alabilirsin
ha eğer seviyorsan bırakmak istemiyorsan eğer biraz daha mücadele et ama ben olsaydım emin ol bırakırdım çünkü insanı öldürdükten sonra pardon yanlışlıkla oldu demenin bir manası yok kırıyorsa seni özür dilemek boşa....
cnm sevdiğim için çok çaba sarfettim hep hatalarını erteledım hep bı bahane buldum onun yaptıklarına ıyı anlamlar yuklemeye calıstıma ama 1 sene oldu nerdeyse ve aynı anladım kı sadece sevgı yetmıyo evet hanı bıkere yapsa anlarım ıkı uc derken sayamıcagım kadar hataları oldu ve ben ona yalan soyledım ne arkasından ıs cevırdım hıcbır hatam olmamıstır yanı buyuk bı hatam olmadı ben onun ıcın kendımı degıstrdım hayat standartlarımı ama bakıyorum o benı uzmekten cekınmıyo ve buralara kadar gelmısız yınede zararın neresınden donsem kar dıyorum sanırım en hayırlısı bıtmesı olucak
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah.
amin cnm inşallah seninde Allah gönlüne göre versin
Vallahi bir direm Ayrilmakla ilgili bir düsünce varsa aklinda hic durma derim...
Bu neymis böyle sende insansin tabiki disari cikicaksin... Güveniyorsa niye öyle yapiyor o da ayri bir mesele :44: Hem hakaret hem yalan ASLA ASLA ASLA...![]()
Ben buna inanirim Saygi olmayan bir iliskide sevgide yoktur
Ben böyle beni SIKIcak bir insanla asla yapamazdim...
Allaha dua et kendine... Rabbim hayirliysa sabrini versin hayirsizsa daha kötü seyler olacaksa engeller cikarsin insallah
Erkegin eline vermiyeceksin kendini vallahi yok beni kiskaniyor onu giyinmiym yok beni kiskaniyor oraya gitmim onla konusmim bunla konusmim eksik olsun öylesi
Bu arada feminist degilim Nisanliyim
Allah herseyin hayirlisini versin
kafamdakı soruların cevabını sanırım burada buldummm:26:
cnm sende ne yapmak ıstıyorsan yap bıan once aılene anlat kafandakı soru ısaretlerını
sende mi benzer seylerı yasadın cnm ?
daha neleer neler var aklıma gelmeyen artık uzuntulerımı unutmaya basladım ınsallah kurtulurumm pesımı bırakır ya staj yaparken aılemı arayıp sırf stajı bırakamam ıcın orası cok kotu bı yer orda neler donuyo gıbı asılsız seyler soylemıstı bende bundan korkuyorum nerden bulastım bu belaya bıyandan sanslıyım dıyorum evlenmeden gercek yuzunu gordum dıyorum
evet cnm saygı duymadıgın bırıne sevgıde duyamıyosun ne yazıkki hep öyle dua ettim hayırlıysa olsun dedim ama bunlarıda yasamam gerekiyomuş demekki Allah kımseye yasatmasın... bi an erkeklerden nefret ettıgını dusunmustum ama nısanlıyım yazmıssın senın nısanlın boyle brı degıl galıba ınsallah hıcte olmaz :)
gercekten şanlı ve akıllı kızsın..kımılerının gözünün onende olduğu halde ınanmıyorlar...
ayrılmaya kesin kararlı mısın yada karar aşamasında mısın onu önce bi bul.Daha tam karar veremediysende onada söle bi kaç hafta ara verelim die. Bu süre zarfındada kesnlikle görüşmek istemediğini belirt hem sen sorularına cvp bulmuuş olursun hemde o yaptıklarının senin için basit bişey olmadığının farkına varır belki...
Allaha bin sükür öyle degil sessizdir sakindir kiskanc ama hastalar gibi kiskanc degil.
Uyarir beni hosuna gitmeyen birsey oldumu o kadar.
O sinirlendimi ben susarim ben sinirlendim mi o susar... Sükürler olsun allaha dengeliyoruz birbirimizi ben daha cok sakaya vuruyorum o sinirlenince en büyük avantaj bu sanirim
Cenab allah sana dogru yolu gösterir insallah herseyin en hayirlisi olsun .. Amin