Konuşmaya ihtiyacım var

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Aslında konu açmak istemiyordum.yazmaya bile mecalim yok.Ama konuşcak kimsem yok.yanımda küçücük oğlumdan başka da kimse yok.
Sorun tuzla buz olmuş evliliğimiz.kırılmış yara almış,tam kalbinden vurulmuş biz..düzelir mi diye sormuyorum ? Nasıl affederim bilmiyorum.nasıl unuturum onu da bilmiyorum.konu aldatma felan değil.şiddette değil.konu ağzından çıkanları duymayacak kadar nefret kusmak...konuyu anlatmak istemiyorum.sadece yanımda birilerinin olduğunu bilmeye ihtiyacım var.çünkü nefes alamıyorum bu yalnızlık bu sevgisizlik beni boğuyor.

oğlum küçük bir kaza geçirdi .önce parmagı sıkıştı kapıya Sabah ta yere düştü.suçlusu ben oldum.ne anneliğim kaldı ne bu evde ne işe yaradıgım ve bi sürü hakaret daha .
Suçlu filan değilsin, çocuk yani bu kaza herkes için var. Kocan sadece 🐂

Ailede her şey olur söylenir her şey de unutulabilir. Olayın sıcaklığıyla asla unutulmaz sanılan kelimeler bir gün hatırlanmaz olur bence. Düşünsenize evlenmeden anneniz babanız kardeşlerinizle ne kavgalar ettiniz nasıl sözler söylediniz kim bilir? Size söylenenler ya da sizin söylediklerinizi hatırlıyor musunuz şu anda? Sanmıyorum. Şu an çok kırgınsınız ama umarım düzelir ben düzeleceğine inanıyorum. Umarım...

Ben bu hayatta dertsiz insan görmedim varsa da nadir var. Ama konu evlilikse, aynı hayatı paylaştığın bir insandan bahsediyorsak bu seni boğacak derecelere geldiyse katlanmak çok zordur, düşüncesi bile benim ruhumu daraltıyor.
Anlatıp rahatlasan daha güzel olmaz mı ?

oğlum küçük bir kaza geçirdi .önce parmagı sıkıştı kapıya Sabah ta yere düştü.suçlusu ben oldum.ne anneliğim kaldı ne bu evde ne işe yaradıgım ve bi sürü hakaret daha .
Yani herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar,çocuk bu düşe kalka büyüdük hepimiz heralde bişeye kızgın acısını sizden çıkarıyor ben zaten üzüldüm buna gerek yok deyip çıkın ortamdan gereksiz dahada büyümesin.

Iyi de çocuk bu düşe kalka büyüyecek Allah beterinden korusun saklasın elbette ama böyle demeye hakki yok

keşke ben de ayrıldaydım diyorum.keşke
Ayrıl o zaman inan ne yaşadığı bekliyorum. Çekilmez günden güne tüm özgüvenin yıkılmaya başlıcak sonra o güveni tamir etmek çok zor. Yerinde olsaydım önce aile büyüklerine citlatirdim kapıyı, belki kulağını çeken olur. Ama yok aynı kafadalar diyorsan, katlanma kuzum. Bazen eski sevgilimi hatırlıyorum hala söyledikleri içimi acıtır çok yaralayıcı bu.

Ailede her şey olur söylenir her şey de unutulabilir. Olayın sıcaklığıyla asla unutulmaz sanılan kelimeler bir gün hatırlanmaz olur bence. Düşünsenize evlenmeden anneniz babanız kardeşlerinizle ne kavgalar ettiniz nasıl sözler söylediniz kim bilir? Size söylenenler ya da sizin söylediklerinizi hatırlıyor musunuz şu anda? Sanmıyorum. Şu an çok kırgınsınız ama umarım düzelir ben düzeleceğine inanıyorum. Umarım...
teşekkür ederim sağolun hak etmediğim için çok kırıldım

Her konuda mı eşiniz böyle ? Sürekli hakaret ederek mi konuşuyor. Sanki sizi bu noktaya getiren bir süreç varmış gibi geldi.

Hepimizin çocuğu düşüyor ağlıyor ama birbirimizi suclamiyoruz. Altında başka sebep olabilir çocugun parmağı sıkıştı diye bu kadar abartilmaz. Önceden yaşanmış şeyler olabilir son olan tuz biber mi olduki

Hepimizin çocuğu düşüyor ağlıyor ama birbirimizi suclamiyoruz. Altında başka sebep olabilir çocugun parmağı sıkıştı diye bu kadar abartilmaz. Önceden yaşanmış şeyler olabilir son olan tuz biber mi olduki
hayır normaldi hee sey bi sorun yoktu.çocuğa bakmıyormuşum ondan olmuşmuş felan filan ondan sonta kendi-alttan aldı konuşmaya çalıştı Sabah ta çocuk yine düştü kafa mosmor şuan.onunda suclusu ben oldum üstelik çocuk onum yanındaydı

Back
X