- Konu Sahibi Morsardunya
çocuğu uyutuyorum canim yatacağım .gözlerim ağlamaktan çok açıyor zatenbir bitki cayi icip yatsana ? uyandiginda herseyi daha berrak görürsün belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğu uyutuyorum canim yatacağım .gözlerim ağlamaktan çok açıyor zatenbir bitki cayi icip yatsana ? uyandiginda herseyi daha berrak görürsün belki
çok teşekkür ederim canım .iyi ki kadınlar kulübü var.ve iyi ki burda ki siz iyi kadınlar var.tanımadan bile en yakinimiz gibi dokunuyorsunuz kalbimize.sıcacık oluyor.Çok üzüldüm sana keşke bi sarılsaydım...sarılsaydım da öyle uyusaydın..aklım sende kalacak ..nolur gidecek yerim yok deme ,sevenin yok,ardından na par ne eder diye sorarım yok deme..seni bir yaradan var sence o koruyamaz mı seni ,sevmedi mi seni yaradan kucağındaki yavruyu sana seni ayakta tutsun diye verdi bence ,rabbim biliyor kullarını ki o mazlumların,ezilenlerin,kalbi kırıkların yanında hiç şüphesiz...seni ve bebeğini Allaha emanet ediyorum...çok üzülme ...Allah var bize bizden yakın çok şükür...yalnız değilsin asla..
amin canimRabbim hidayet versin eşlerimize...Allah korkusu olan hanımını böyle üzmez kızlar...üzgünüm ama iman eksikliği çok...hissediyorum sanki kalp kırıklığını,zamanında yaşadıklarım geliyor aklıma...çok şükür rabbime dualarım kabul oldu...eşim artık pamuk gibi oldu...herkes hayret ediyor bu çocuk bu hale nasıl geldi diye..şimdi beni aştı gitti huşu içinde yaşıyor sayesinde bende yaşıyorum ...Allahım sen hiçbir kadının yuvasında kalbinin kırılmasına ,gözünden tek bir damla yaş düşmesine, uykusuz üzüntülü geceler geçirmesine izin verme...koru ,kolla,sevgini eksik eyleme...Allahümmeamin...
Ben daha beterini yaşayıp gordum rabbim sabir versin ama inanın deymez ne ac kaldgnza ne moral bozdugunuza...Aslında konu açmak istemiyordum.yazmaya bile mecalim yok.Ama konuşcak kimsem yok.yanımda küçücük oğlumdan başka da kimse yok.
Sorun tuzla buz olmuş evliliğimiz.kırılmış yara almış,tam kalbinden vurulmuş biz..düzelir mi diye sormuyorum ? Nasıl affederim bilmiyorum.nasıl unuturum onu da bilmiyorum.konu aldatma felan değil.şiddette değil.konu ağzından çıkanları duymayacak kadar nefret kusmak...konuyu anlatmak istemiyorum.sadece yanımda birilerinin olduğunu bilmeye ihtiyacım var.çünkü nefes alamıyorum bu yalnızlık bu sevgisizlik beni boğuyor.
tabiki değmiyor.Ben daha beterini yaşayıp gordum rabbim sabir versin ama inanın deymez ne ac kaldgnza ne moral bozdugunuza...