Konuşmaya ihtiyacım var ....

sevenask

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
93
0
6
İzmir
nerden başlasam.. Biraz keyifsizim bu aralar... evleneli yaklasık iki yıl olcak allaha sükür cok mutluyum esimden ama aması var işte eşimin ailesi..kayınbabam yok kayınvalidem var ve iki eltim yeni bir ailem oldugu icin sevinmiştim ilk zamanlar ama gün gectikçe anlıyorum ki bosuna sevinmişim. kayınvalidem nişanlıyken biz cok iyiydi bana ve aileme karsı ama dügün olunca bizden uzaklastı nedenini eşime soruyorum odabilmiyor ama benim duyduguma göre dügünde masraf yaptıgı icin. bana nişanlıyken kaç demişti zaten. evine gidiyoruz elini zor veriyor herseye alınıyor ne yapcagımı sasırdım pek yansıtmak istemiyorum ne aileme ne esime ama cok koyuyor. öbür gelinlerinle cok iyi ikisinde durumu iyi belki beni ondan sevmemiştir bilemiyorum beni. bide kücük eltim var o zamanında kacmış nişanlıyken oda cok iyiydi bana karşı hergün arardı neler yaptıgımızı sorardı bende anlatırdım sonra ceyizlerim serildi hic bişey demedi gule gule otur falan ogünden sonra oda soguk davranmaya basladı.kactıgı halde dügün yapmışlar esyalarını almıslar tabiki kac sene öncesi koltuklar falan bana yapılanları görünce kendi evi için ben bu evden bu esyalardan nefret ediğyorum dedi yanımda bilmiyorum bana mı oyle geliyor kıskanıyormu oysa su an istese benimkinlerden cok daha güzelini alabilir durumda. balayına gittik geldik ne aradılar ne sordular borcumuz var diye kayınvalidem bir yıl bizi hiç aramadı evimede gelmedi. kücük eltimle kayınvalidem benim dedikodumu yapmişlar ben bunu duydum cok üzüldüm ve kızdım ama birsey yapamadım sadece kırıldım ve üzüldüm sonra bu safer ben sogumaya basladım ve sogdumda onlarda devam hala zaten dügünden beri öyleydiler böyle işte. ne gerek vardı ki böyle cocukca seylere ölümlü dünyada bu kadar kin nefret öfke niye fesatlık niye ben bu soruya hala cvp bulamıyorum:105::105:

hanımefendiye bak sen. senin anan baban yokmu onlarda ister evinden telinle duğanla çıkmanı. onun kızı olsa kaçıp gitse evlense neyapar acaba. kaçmadın diye sana tavır yapıyosa bırak yapsın. hiç düşünme o onu dedi bu bunu dedi diye eşine bak. mutluysan asla onlar için keyfini kaçırma. kendinide ezdirme allah allah yaa yine sinir oldum

Eşinize neden yansıtmıyorsunuz? Bazı şeyler içine atarak çözülmüyor maalesef. Kaynananız da bir tuhaf. Kaçsan basit olsusun kaçmasan masref yaptırdı olur. Yani illa buluyor birşeyler.

biraz fazla mı yumuşak yüzlüsün acaba?

eğer öyleysen olma. kimseye hakettiğinden fazla saygı göstermek zorunda değilsin.

pardon ben mi yanlış okudum...nişanlıyken kaçmak ne demek yaa???
zaten nişanlısınız evleneceksiniz neden kaçar ki insan nişanlıyken...
sebep nedr kaçmanızı talep etmekte???
hala anlayamadım nişanlıyken neden kaçar bir kız????????????

Düğün yapılmaması için.
Düğün yapılmayınca salon,gelinlik,damatlık,takı,fotoğrafçı,balayı masrafından yırtmak planı sanırım...
Tövbe Yarabbim,sen şeytana uydurma.

Düğün yapılmaması için.
Düğün yapılmayınca salon,gelinlik,damatlık,takı,fotoğrafçı,balayı masrafından yırtmak planı sanırım...
Tövbe Yarabbim,sen şeytana uydurma.

peki kız nasıl razı oluyor buna...hangi akla hizmet kaçıyor?? nasıl kabu ediyor bunlardan vazgeçiyor..

peki kız nasıl razı oluyor buna...hangi akla hizmet kaçıyor?? nasıl kabu ediyor bunlardan vazgeçiyor..

Bilmem...
Adam kimbilir nasıl kandırıyor?
Hangi erkek ana babanın yüzünü yere eğdirmeye layıktır ki?
Bunu düşünseler kaçmazlar zaten.
Benim gelinliğimin parasından yırtmak isteyen adamdan ya da adamın ailesinden bana ne hayır gelir diyen yok ki...

allah böyle kızlara akıl fikir versin inşallah...
hadi normalde kaçanı anlıyoruz az buçuk da nişanlıyken kaçanı algılayamaıyorum...allah muhafaza kınanmaz çoluk çocuğumuz var...

allah böyle kızlara akıl fikir versin inşallah...
hadi normalde kaçanı anlıyoruz az buçuk da nişanlıyken kaçanı algılayamaıyorum...allah muhafaza kınanmaz çoluk çocuğumuz var...

Aynen!
Allahım şeytana uydurmasın deyip susalım bence de.

kacmadım tabikide kv öyle söyledi yeni nişanlanmıştık bu aradada eşimin yanında söylemediki kuytu biyerde söyledi tabikide dügün yapmamak için ama ne oldu takı takılırken kv yapcagını yaptı ben vermicem dügün salonun parasını banane versinler demiş ozaman cok morelimiz bozulmustu borcumuz vardı fazla takıda olmadı korktuk ama yapcak bişey yoktu zor ayarladık kendimiz verdik artık eltimde atese körüklemiş kv vercek olmus bi ara verme demiş eltimde böyle bi ailem olmasını hiç istemezdim ama dedigim gibi herseye esim için katlanıyorum oda annnesini kayırsa bu iş biterdi ama allaha cok sükür annesinden yana pek olmuyor

bu arada kızı hic yok 4 erkek iki tane kız torunu var biri degil ama öbürkünde görsün inş bana yaptıklarını onda yasasın

dısardan biri olsa umursamaz gecersin ama bu içten olunca insanın zoruna gidiyo yeni evlenmişim yeni bi aileye gelin geliyosun ve dışlanıyosun buz gibi soguklar hepsi hiç gidesim gelmiyor bayramda geliyor esim götürmek isteyebilir beni annesinin evine hiç gidesim yok onu düşünüyorum napsam diye oda üzülüyo aslında ama annesinide biliyo bişey dese esimi tersleyip kapatır tfnu yuzune kustümü altı ay konusmaz artık bu kadar herseye alınan bi insan görmedim cocuk gıbı ıyı soylesen kotu anlar bı bakmısın küsmüş sein bişeyden haberin yok. hani evleniyosun muhakkak arıza cıkaran oluyor ne olur sanki biraz olgun bi kadın olsa pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…