Konuşmaya ihtiyacım Var :( :(

Irene Adler

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
53
7
18
18 yaşındayım çoğunuzdan küçüğümdür zaten ama dışardan okuduğum için görüştüğüm dertleşeceğim hiç bi arkadaşım yok o yüzden buraya yazıyorum. Sevgilimle tanıştığımızda 16 yaşındaydım 2 yıldırda birlikteyiz. Artık hani ona karşı bişey hissetmiyo gibiyim çok iyi kalbi güzel bi insan tüm samimiyetimle söylüyorum bunu şuan o 20 yaşında hani o yaştaki bi insan sana ne verebilir diyebilirsiniz kalbini çıkartıp elime koydu resmen çalışıyo oda benim gibi dışardan okuyo askerden sonrada uzman çavuş olmak istiyo şimdi şuan tartıştık ve ayrılma seviyesindeyiz belki zor bi dönem geçiriyo olabiliriz ama ayrılsak hiç üzülmem gibi geliyo arayıp sormam ulaşmam gibi geliyo ben böyle şeyler hissetmek istemiyorum onu ömrümün sonuna kadar sevmek onun yanında olmak istiyorum kurduğumuz evlilik hayallerini tek tek yaşamak istiyorum bu içimdeki neyse çıksın gitsin içimden yerini onun sevgisine aşkına bıraksın istiyorum. Niye böyle oluyo eğer şuan ayrılırsak ve gerçekten tamamen biterse ilerde çok pişman olucam biliyorum. Onun bana bakışını bi görseniz bu çocuk seni çok seviyo dersiniz o derecede sevgisine eminim yani onu üzmek kırmak istemiyorum belki uzun ilşkiden kaynaklanan bi durumdur yani sonuçta onu sevmesem şuan böyle bi konuşmam yardım edin bana ya bi akıl verin ama klasik olarak yaşın daha küçük karşına daha iyileri çıkar lafını etmeyin ben öyle bişi istesem sizden akıl istemezdim benim tek isteyim eskisi gibi şeyler hissetmem için ne yapmalıyım veya ne bilim işte çoğunuz evlisiniz bi çıkar yol söyleyin bana ya

Eskisi gibi hissedebilir misin bilmiyorum neden ısrarla bunu istiyorsun
Başka yol ya da seçim bırakmıyorsun kendine .
İster kabul et ister etme ama yaşın çok küçük daha kaç yıl böyle sevgini sorgulayarak geçirebilirsin ki
Seni çok sevdiğini anlattığın bu çocuğa karşı sevgin bitmiş bence uzatmamalısın
İleride çok daha zor olur ayrılmak hem ona da haksızlık değil mi bu durum sence ?

tabikide bu biraz alışkanlık ve biraz rahatlığından kaynaklanıyo senin. bi ayrıl da gör, sana hiç yazmasın üzerine düşmesin o zaman pişman olursun ve iş işten çoktan geçmiş olur. iyi düşün mantıklı davran...

benimde senin yaşından fazla bir yaşım yok ama akıl istersen söyleyeyim. en azından 1 hafta ara verin konuşmayın. sonra ya birbirinizin değerini çoooook fazla anlayacaksınız yada bu iş olmaz deyip konuşmanız nerede bittiyse orada kalıp hayatınıza devam edeceksiniz :)

Seni şuan çok güzel el üstünde tutuyor ilgi alaka gösteriyor. bi yanında olmasın ben o zaman seni görürüm.

Maalesef biz kızlar bazen çok sevildiğimizde karşımızdakini çok çekici bulmuyoruz, onun bu kadar teslim oluşundan zevk almıyoruz, koşmak, çabalamak, kavga etmek, heycanlanmak, inişler ve çıkışlar istiyoruz. 2 senelik bir ilişkide belkide monotonluk seni biraz soğutmuş olabilir, kalbin eski heycanını duymadığı için bitse de olur gözüyle yanaşıyor ilişkiye. Bence biraz daha zaman tanı kendine, kalbini iyice dinle, gerçekten ömrünün sonuna kadar birlikte olmak istediğin insan o mu iyi düşün. Onsuz olduğunda üzüleceğinden eminsen, bunu bi geçiş süreci olarak kabul et, ilişkine sarıl ve heycanlanmak için bekleme, ilişkine o rengi sen ver. Bir süre sonra düzelecektir. Ama asla kendini suçlu hissedeceğin için bir ilişkiye devam etme, bu sadece sana ve ona işkence olur. Su akıp yolunu bulucak, herşey netleşecek, kendini sıkma çok.

Evet ama yaşın küçük arkadaşım daha küçük insan hayatının her evresinde hayalindeki insan profili değişiyor 16 yaşında beğenip çıktığım insana bakıyorumda kendime hayret ediyorum sırf yüzeysel birkaç özelliği yüzünden aşık olmuşum. yani diyeceğim odur ki daha 18 yaşındasın evliliği düşünmek gibi bir hata yapma hiçkimseyede çok bağlanma bir kadın böyle ciddi şeyleri 25 inden evvel düşünmemeli .
biraz bencil ol canın konuşmak istemiyor mu ilişkiye ara ver yada bitir devam etmek mi istiyorsun gez toz eğlen

Hayatımızda bazı erkekler vardır. İyi huylarıyla bizi kendine çeker. Ancak daha sonradan hoşlanmadığınızı anladığınızda içimizde boşluk olur kendimizi sorgularız. İlişki uzun süreli olursa bu alışkanlık haline dönüşür. Onca anımız, yaşanmışlığımız var, ayrılmak yazık olur diye düşünürsünüz. Bence sevmediğinizi düşünüyorsanız ayrılın. Sizi seven insana yazık. Ama yok öyle değilse birbirinizin kıymetini bilin. Sevgiler.

ben çok yalnızım bakımlı olduğuma inanıyorum en azından dikkat ediyorum ama hiç kimse fark etmiyo beni artık bende sevilmek değer verilmek istiyorum zor zamanlarımda yanımda olan birini istiyorum üniversite bitince evde tıkıldım kaldım kimsenin farketmemesi doğal ama çok sıkıldım ben yalnızlıktan

Bence sen de onu seviyorsun, belki onun sevgisi daha büyük. İlişkini hemen gözden çıkarma. Biraz görüşmelerinizi azaltın, birbirinizi özleyin. İlla evililiği ilerisini düşünerek şuan yaşadıklarını kısıtlama. Sadece onunla iyi vakit geçirmeye çalış. Büyük aşklar da bitiyor gerçekten, önemli olan aşk bittiğinde yerini neye bırakıyor. Sana değer veren ve seven biri var şuan hayatında. Onun kıymetini bil. Ama olmuyorsa da daha da bağlanmaddan ayrılmalısın canım. Alışkanlıklar çabuk bitirilemiyor maalesef

Yıllar önce benzer durumda kaldım şimdi aynı adamla evliyim ve pişmanlık bir yana onu üzdüğüm için ben kahroluyorum. Gençlik ateşşi insana çok hata yaptırıyor. yaşın öyle küçük ki anlamak için. tek tavsiyem ne istediğine odaklan. hayatın gerçeklerini de gör. eğer kendine hayat arkadaşı güven arıyorsan herşey mükemmelken onu bırakma. iyi birini bulmak çok zor! ama aşk tutku istiyorsan bunu tecrübe et ondan sonra evlenip evlenmeyeceğine karar ver. ama aldatma! aşk tutku ilk yıllar sönüyor eğer ilşkiniz monotonsa. ama sevgi öyle bir şey ki dünya yıkılsa onun yanında olduğunu bilirsin.

ne istediğine karar ver. sana olan ilgisi zamanla onu daha çok sevmene neden olacak ama tutkuyu hiç tadmamış olacaksın. aşkı yaşamamış olmak mı seni üzer yoksa billinmeyen sularda yelken açıp karşılaşacağın hayal kırıklıkları mı?

ben derim ki hayat kısa, her ilişki her ayrılık insanın ruhuna acı veriyor. sevmeyi öğren, sev. ne demişler "sevmek bir ömür, sevişmek 1 dakika..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…