• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmaya ihtiyacım var!!!

Burda en buyuk suçlu eşin.
Kusura bakma ben boyle bir hayat ne gordum ne duydum.
1 ay oldu buraya geleli diyorsun, 1 ay once nerdeydiniz? Bundan daha kötü olamaz herhalde durumunuz 1 ay öncesinde?
Çaresizligin bu kadari cok fazla.
5 cocuguyla sokaga terk edilmis kadin tanıyorum ben, yine de basini sokacak bir ev bulup cocuklarini isitmaya gücü yetiyordu.
Durumunuz gecici belki ama su zamanlar da cok önemli.
Açlıktan surunuyormus gibi bir izlenim uyandirdiniz bende.
Hamilesin,o bebek nasil gelisecek karninda?ne yiyip ne iciyorsun aksama kadar?
Esin seni kaynin gibi bir psikopata nasil muhtac birakir?
Uc kuruşu olmayan ogrenci bile basinin çaresine bakabiliyor siz nasil bu durumda olabiliyorsunuz?
Daha birkac aydan bahsediyorsun insan ölür bu sartlar altinda.
O manyak kaynin çelme takip düşürür bile evde seni. Esin goz göre gore ezdiriyor seni ona.

Kızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni :KK43:((

Allah yardımcınız olsun. Sizin ne yaşadığınızı sizden başka kimse bilemez. Hayat bu insanın başına her şey gelir. Bence kredi çekme, eşya alma, ev kurma planlarınızı kaynınızın yanında dile getirmeyin. Haberi olursa engellemeye çalışır bir şekilde. Eşinizle konuşun ve kimsenin haberi olmadan yuvanızı kurun. Aynı evde yaşadığınız için sizden maddi beklentisi olacaktır. Mecburen sizde katkı yapacaksınız ama fazlasına izin vermeyin. Onun için asla kredi çekmeyin , geçiştirin. Eviniz hazır olduğunda helalleşerek ayrılın. Sözlerine karşılık vermek istemiyorsanız umursamayın. Kendiniz için idarelik bir ısıtıcı alın. Ama en önemlisi de bebişinize iyi bakın. Umarım herşey gönlünüzce olur..

Bir ay icerisinde bir aylik maasla nasil duzen kurulur bilemiyorum... cocuk niye yaptin dememizin sebebide bari iki kisi calisir daha kolay duzen kurardiniz yada yokluk sen cekersinde allah korusun sutun gelmezse bebek az mama yiyeyim idaremi bileyim demez vs.. gibi kaygilarlaydi. Yine senin icin yani konu sahibesi.

Bu arada hakikaten seviye bazi yorumlarda cok dusmus. Ayip yahu !!

Sen yazdıklarından utanmazken ben burda senin adına utandım. Bu ne terbiyesizliktir Allah seni bildiği gibi yapsın hala da kendini savunuyorsun... konuyu açan arkadaşımızın seçimleri senin kafa yapına uymamış olabilir bunu da belirtebilirsin ama ince bir dille kırmadan ama bunu da istemek zor olmalı senin gibi birisinden. Birde baş edemeyip arkadaşını konuya dahil etmişsin lütfen bu konuyu terkedin zaten konu sahibinin derdi var bir de siz sinir bozmayın

Ne kadar da utanmaya meraklı insanlktan nasibini sonnnn derece almış birisi. Ben kimseyi dahil etmedim. Çoluk çocukla baş edemeyecek değilim ki ayrıca da yazfklarnızı gülerek okuyrm. Böyle cahillere aferin demeye dvm edin. Sonra sokakta tacizci, tecavüzcü, hırsız neden bu kadar çok diye düşünür durursunuz.

İyi kötü tüm yorumları okudum. Bir konu yazmışsınız durumunuzu belirtmişsiniz. Hoşunuza gitmeyen her cevabı resmen azarlamışsınız haliyle bu da karşıdakini tahrik etmiş tartışma ortamı doğmuş. Fakat insanlar özgürdür istediğini yazabilir size göre öyle değilse cevap vermeyin. Yok ona yazın buna karışmayın çok doğru değil buraya yazıyorsanız bunun önünü almanız çok da mümkün değil. Ayrıca dışarıdan bakan göz her zaman daha iyi görür. Kabul edin sizin de hatalarınız var. Bunu bazıları daha naif bazıları daha sert dile getirir. Bu mizaçtır. Şimdilik kendinizi güçlü hissedebilirsiniz ileriye sönük maddi konular için. Ama bir bebek bir çocuk olunca o iş hiç de öyle olmuyormuş hanımefendi. Ona yetememe düşüncesi var ya insanı çıldırtır. Üniversite mezunuyum diyorsunuz bilirsiniz. Bir çocuğun annesinin güçlü olduğunu görmesi var zayıf olduğunu görmesi var. Bırak çocuğu bebek bile hissediyor bunu. Bakın benim de henüz bir işim yok atanamamış bir öğretmenim. Çocuk kararı verdiğimizde çok rahattık hallederiz falan diyorduk. Kaldı ki benim evim var eşimin işi var aileşerimiz de her zaman destekçimiz. Ona rağmen ben şimdi diyorum ki keşke durumları değiştirmek için biraz daha mücadele etseymişim. Hamilelik, doğum, bebek bunlar masraflı şeyler. Ekonomik sıkıntı insanı da sıkar sizi bunaltan her şey bebeğin de psikolojisini etkiler. İnsanların size anlatmaya çalıştığı şey bu aslında. Büyük tepkiler vermeyin. Bebek nasibiyle gelir falan bunlar laf laf. İki kişi çalışıp durumu toparlamak var tek kişinin mücadelesi var bunların hepsi sürecin uzunluğunu belirler. Ve bir bebek en iyi koşulları hak eder. Çünkü o sabinin seçme lüksü yok. İlerde bunların cezasını o da siz de yaşarsınız. Bebeğin karakteri anne karnında şekillenir. Anne ne kadar gergin mutsuz ise bebek de o kadar mutsuz bencil ve ağlak olur. Ya da tam tersi. Ne demişler mutlu aileler mutlu bebekler. O mutluluk da sadece aşkla olmaz. O mutluluk için ev lazım para lazım kaynayan bi ocak lazım kısacası düzen lazım. Allah yolunuzu açık etsin.

Ne kadar da utanmaya meraklı insanlktan nasibini sonnnn derece almış birisi. Ben kimseyi dahil etmedim. Çoluk çocukla baş edemeyecek değilim ki ayrıca da yazfklarnızı gülerek okuyrm. Böyle cahillere aferin demeye dvm edin. Sonra sokakta tacizci, tecavüzcü, hırsız neden bu kadar çok diye düşünür durursunuz.

" Git kaynını ellerinle hoş tutta sizi kapının önüne koymasın " diyen bir insanın da gayette tacizci veya tecavüzcü olma potansiyelinin olabileceğini düşünüyorum... ayrıca ben yazdıklarınızı gülerek değil üzülerek okuyorum çünkü bu kadar empati yoksunu kırıcı bir insanın gözlerimin önünde varolması çok rahatsız edici bir durum. Tamam sana uygun değil kadının durumu ama üzmeden dile getir Sende bir annesin o da bir annenin evladı ohoo ama nerde kaldı ince düşünme

" Git kaynını ellerinle hoş tutta sizi kapının önüne koymasın " diyen bir insanın da gayette tacizci veya tecavüzcü olma potansiyelinin olabileceğini düşünüyorum... ayrıca ben yazdıklarınızı gülerek değil üzülerek okuyorum çünkü bu kadar empati yoksunu kırıcı bir insanın gözlerimin önünde varolması çok rahatsız edici bir durum. Tamam sana uygun değil kadının durumu ama üzmeden dile getir Sende bir annesin o da bir annenin evladı ohoo ama nerde kaldı ince düşünme

Eski psikologlardan kim kaldı demii :KK70:

Bekar ,koskoca azicik akildan noksan bir kayinbiraderin yaninda karin ovalamak ????
8 gun ayni odada yatmak ???
Butun gun onla ayni evin icinde es olmadan durmak ????
Bunlar size normal gelebilir
Bana gelmiyor
Normal gelmeyen seyi istedigim sekilde soyleyebilirim
Neyi savundugunuzu anlayamadim ?

Eski psikologlardan kim kaldı demii :KK70:

Psikologları bilmem ama eski delilerden bolca mevcut

Bekar ,koskoca azicik akildan noksan bir kayinbiraderin yaninda karin ovalamak ????
Bana gelmiyor

Bana normal gelen bir şey yok sadece kullanılan üslubu kınıyorum idrak etmenin bu kadar zor olmaması gerek

bune böyle yaaa , istediği kadar surat yapsın manyak mı nee bir oda bir mutfak bul ve o evden çık ,

saçmalıyorsunuz yanii ,

hem sen kaynınla neden aynı evin içinde yalnız kalıyorsun kocan yokken , hemen hemen taşın o evden

ve terbiuesizlige bakin 8 gun boyunca bizle ayni odada yatti esim ondan once gidip ondan sonra geliyodu anlatabiliyomuyum kizlar :KK43:(

Şakamı bu ? Bugun yorum yapasım yok sadece okurum niyetindeydim..
Arkadaşım durumunuz bukadarmı kötü ki aynı odada yatmak zorunda kaldınız?
Madem eşin çalışıyor, bulun bi ev çıkın, gerekirse masraflar için kredi çekin, borç isteyin, hiçmi bi tanıdığınız çevreniz yok yardim eden çıkar elbet..
Bu ne ya, faiz'e karşı olan, yıllarca faiz ödememek için kira da oturmuş ben bile direk kredi çekin dedim yani..

Bide eşim ondan önce gidiyo filan demişsiniz? Olacak iş değil yani..
Eşim yok ama ben koca kaynımla aynı odada uyuyorum:KK57:

Son düzenleme:
Eski delilerle baya haşır neşir oldğn zaten belli :cool:

O gözlüklü ifade ne Allasen ilkokul çocuğu musun sen buraya gelmiş küçük çocuk gibi laf yarıştırmaya çalışıyorsun kusura bakma benim vaktim değerli evet eski delilerle bi hayli haşır neşirim çünkü senin gibi haddinin yönünü şaşıran insanları gördükçe yazıp uğraşmak zorunda kalıyorum saçmalamaya devam et daha cevap vermeyeceğim çünkü anlayışının tıkanmış olduğu aşikar ve bu şartlar altında seninle konuşulmaz sadece ağız dalasına girilir ki bu da bana ters

Bana gelmiyor
:oha::oha::oha:
Aklima gelen seyleri dile dökmeye korkuyorum iyice manyak sanacak millet.
Ama gercekten boyle bir adamin yaninda karin ovalamak falan tahrik edici davranis bile olabilir onun gozunde. Konu sahibinin anlattiklarindan cok agir bir psikopat canlandi cunku benim gözümde.
Ayni odada yatmak falan aman Yarabbimo_O
Ben yine döner dolaşır suçu kocasina bulurum.
6 haftalik hamile, 8 ayda mucize mi olmasini bekliyorlar bilmiyorum. Guvenmesem hamile kalmam falan diyor bir de.
Daha donan kiclarini isitmaya soba bulamiyorlar.
Allah kismet ederse 10 gune dogumum var.
Bu bebek icin doktugum paranin pulun hesabi yok. Daha bakalim bebek dogduktan sonra neler olacak. Hadi ben onlara gore luks harcama yapıyorum cok sukur durumum var ama her seyi hesap etmek lazim.
Esim arabayi degistirmek istiyor surekli arizalaniyor diye inan tutuyorum, dur bakalim bir önümüzü gorelim bizi neler bekliyor diye.
Biz mi cok korkagiz millet mi cok cesur anlayamiyorum.:KK43:
Basini yaslayacak bir yastik, o yastığı koyacak bir yatağı bile yok ya insan cildirir.
Ama ben rahatlıkla büyütürum gucum yeter diyor.
Bravo demekten baska bir sey kalmiyor geriye:KK34:

:oha::oha::oha:
Aklima gelen seyleri dile dökmeye korkuyorum iyice manyak sanacak millet.
Ama gercekten boyle bir adamin yaninda karin ovalamak falan tahrik edici davranis bile olabilir onun gozunde. Konu sahibinin anlattiklarindan cok agir bir psikopat canlandi cunku benim gözümde.
Ayni odada yatmak falan aman Yarabbimo_O
Ben yine döner dolaşır suçu kocasina bulurum.
6 haftalik hamile, 8 ayda mucize mi olmasini bekliyorlar bilmiyorum. Guvenmesem hamile kalmam falan diyor bir de.
Daha donan kiclarini isitmaya soba bulamiyorlar.
Allah kismet ederse 10 gune dogumum var.
Bu bebek icin doktugum paranin pulun hesabi yok. Daha bakalim bebek dogduktan sonra neler olacak. Hadi ben onlara gore luks harcama yapıyorum cok sukur durumum var ama her seyi hesap etmek lazim.
Esim arabayi degistirmek istiyor surekli arizalaniyor diye inan tutuyorum, dur bakalim bir önümüzü gorelim bizi neler bekliyor diye.
Biz mi cok korkagiz millet mi cok cesur anlayamiyorum.:KK43:
Basini yaslayacak bir yastik, o yastığı koyacak bir yatağı bile yok ya insan cildirir.
Ama ben rahatlıkla büyütürum gucum yeter diyor.
Bravo demekten baska bir sey kalmiyor geriye:KK34:

Bilinc yok cunku ..
Kimine gore cocuk tarhanayla buyur
Kimi etini ,sutunu,meyvesini,odasini,oyuncaklarini,okulunu en iyi sekilde yapmak ister ..
Oldukca rahat bir insanim
Kaynim da oldu
Degil birlikte yatmak
Esim yokken ayni odanin icinde gunduz gozuyle durmadim
Ben bilmem elalemin aklinda fikrinde ne var .
Goruyorum simdi kp in ,kayninin yaninda sapir supur opusmeler ,minciklamalar ne bu yani ?
Biraz edep herkese lazim !
Bi de ayni odanin icinde yatmak :olamaz:
Uyumam ben dikilir kalirim .
Adamda da suc var esinde yani
Aklina guvenmeyen ,cinsel organina guvendigi icin
Ortalik gariban cocuklarla dolu .
Yaziktir ya

O gözlüklü ifade ne Allasen ilkokul çocuğu musun sen buraya gelmiş küçük çocuk gibi laf yarıştırmaya çalışıyorsun kusura bakma benim vaktim değerli evet eski delilerle bi hayli haşır neşirim çünkü senin gibi haddinin yönünü şaşıran insanları gördükçe yazıp uğraşmak zorunda kalıyorum saçmalamaya devam et daha cevap vermeyeceğim çünkü anlayışının tıkanmış olduğu aşikar ve bu şartlar altında seninle konuşulmaz sadece ağız dalasına girilir ki bu da bana ters

Aaaa bak sennnn. Madem sana tersti de ne seni dürttü bana kendi kendine hallenip de cvp yazma gereği duydun? Burda var olan emojilere takılacağına kendinle çelişmeme konusunda biraz ihtisas yap :KK67: okumak iyidir. Biraz okuyun, öğrenin. Boş gelmişsiniz belli de bari boş gitmeyin :super:

Ayrıca da bana veya bi başkasına haddini bildirmek de senin haddine değil. Çapını bil :KK66:

Back
X