- 12 Kasım 2016
- 193
- 48
- 13
Kızlar 6 haftalık hamileyim cok midem bulaniyo ne yiyebiliyorum ne yapabiliyorum evimizde küçücük elektrikli sobayla ısınıyoruz butun gun hasta olmamak icin başından kalkamiuorum zaten önünde oturmadan isinmak mumkun degil lavaboya bile kosarak gidip geliyorum kasiklarima arada sancı giriyo sertlesiyo karnim falan tabi eşim çok anlayışlı sağolsun soğuk diye bulaşık bile yıkatmıyo bizden 3 yas buyuk kaynimla kaliyoz yemek yapmiyorum diye kapilari carpiyo ortaligi dagitiyo dagitiyo istiyoki arkasini toplayalim esime surekli kalk cay koy kalk bana sunu yap yemek yap falan demin hamilelikten midemde eksime yanma agri oluyo esim ovalayinca rahatliyorum ovaliyo diye bi ters ters bakiyo benim midemi ovaladigini gorsun gel boynumu sk gel belime bas diyo demin birden sancı girdi ve final laflara bakin daha kac haftalik ki ne agrisiymis be bulantisiymis kendi neler gormus bu arada kendisi bekar yani bildiginiz yalan söylüyosun demeye getirdi benim Ablam ilk haftasindan 4. Ayina kadar acidan mide bulantisindan yerlerde surundu sanki herkesin hamileligi ayni
((