Kendi her lafi sayiyo ben mesela yemek yapamam iyi degilim diyince yada bana cay koy kalk diyo koyamam diyorum zaten tiksinmisim olanlardan kendi alini yok onu bunu vuruyo kapi carpiyo hemen aliniyo kendi.. Onun evinde kaliyoz biz eşim yeni ise girdi bizi buraya zorla getrdi diyebilirim buraya gelin falan dedi surekli ...simdi gidecez diyoz diye surat asiyo ya yaşanilacak ortam mi birakiyosun kocam bana cok iyi davranir hatta ben ileri giderim sinirliyken o sarilir bana aramiza girmeye calisiyo yok cekilir dert degil falan kardesimi yoruyon falan gecen bana hamilw hamilw cekmece tasitti yatak dolabinin tasiyamam hamileyim bilmiyomusun diyorum birsey olmaz olmaz diyo o gunlerdede lekelenmelerim oldu esime soylwdim yap desede gec otur dedi o varkrn su bile almaya gitsem otur ben getirrim diye kiyamet kopariyo bana esim su bile tasitmazken esim yokken kalk mutfagi temizle sunlari diz falan

( iki oda var biri oda biri salon ....salon daha sicak bende cabuk hasta olan biriyim doktor falan dikkat et sicak tut kendini dedi sirf sevgilisiyle konuamak icin bizi 10 da odadan kovuyodu uyuyacam diyw tabi 4 falan yatiyo tv soba falan hep orda sonra biz salona gectik o odaya bi sure boyle gitti sonra bize hadi yallah gidin dedi odaya gidemem ben hasta olacagima siz olun dedom gitmedim ve terbiuesizlige bakin 8 gun boyunca bizle ayni odada yatti esim ondan once gidip ondan sonra geliyodu anlatabiliyomuyum kizlar

(