• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konusmaya ihtiyacim var

kuslarucuyorgoremiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
92
22
88
Birileri ile konusabilirmiyim...Akila ihtiyacim var yonlendirmeye vicdanimi dinlemeye birilerine ihtiyacim var.Kendimi taniyamiyorum.evlendikten sonra huyum degisti:(kayinpederim hasta kayinvalidem bakamayacagini soyledi dolayisi ile is bana dustu kendisi yatalak .Ben de calisan insanim ben nasil ederim ne yaparim diye dusunmeye basladim.Bunun yemegiydi banyosuydu tuvaletiydi ben basa cikabilirmiyim hic hasta bakmadim bu konuda kendime guvenemiyorum isin vicdan boyutuda var ben bakamam diyemem yuz ustude birakamam sabredebilirmiyim.Bir de edugun oncesi yapilanlari unutamadigimdan mi boyle dusunuyorum bilmiyorum soylenen laflari hareketleri unutamadim mi icimden mi gelmiyor yoksa kendime mi guvenemiyorum

Hasta bakıcı tutulsun.Tuvaletine varana kadar siz bakacakmışsınız,ağır hasta o.Profesyonel birisi baksın ki kimse kimseden ne nefret etsin,ne de gereksiz beklentiye girmesin.
Allah bana yaşatmasın ama yatalak ise ve wc ihtiyacına bile ben bakacaksam hasta bakıcı bulurum,özellikle de erkekse.Devlet belli yaş üstüne de kolaylık sağlar diye düşünüyorum.
Evlilik öncesi vs ile alakalı durum değil,daha ciddi bir mevzu bu.
Vicdan yapmanıza gerek yok.

Birileri ile konusabilirmiyim...Akila ihtiyacim var yonlendirmeye vicdanimi dinlemeye birilerine ihtiyacim var.Kendimi taniyamiyorum.evlendikten sonra huyum degisti:KK43:kayinpederim hasta kayinvalidem bakamayacagini soyledi dolayisi ile is bana dustu kendisi yatalak .Ben de calisan insanim ben nasil ederim ne yaparim diye dusunmeye basladim.Bunun yemegiydi banyosuydu tuvaletiydi ben basa cikabilirmiyim hic hasta bakmadim bu konuda kendime guvenemiyorum isin vicdan boyutuda var ben bakamam diyemem yuz ustude birakamam sabredebilirmiyim.Bir de edugun oncesi yapilanlari unutamadigimdan mi boyle dusunuyorum bilmiyorum soylenen laflari hareketleri unutamadim mi icimden mi gelmiyor yoksa kendime mi guvenemiyorum

Oncelikle gecmis olsun.
Yatalak bir hastaya normal bir bireyin bile bakmasi imkansiz.
Calisan biriyseniz daha da zor, yatili bakici tutmaniza imkan yok mu? Esiniz ne dusunuyor bu konuda?

Kv yasli yalniz dinc ama cok rahat cani sikilsa 3 gun yemek yapmaz eve bakmaz kayinpederim yapardi yani zora gelemez gelmekte istemiyor.Esime sira gelince o bu durumdan rahatsiz degil evlat olarak gorevim bakmam lazim sen de isten gelir uyursun gece ben yatinca seni kaldiririm sen bakarsin diye akil verip duruyor tartisarak en son telefonu suratina kapattim

Siz işteyken kim bakacak? Bence yardımcı tutmak en mantıklı çözüm. Kayınpedere bakmak geline düşmez. Kayınvalide hazretleri neden bakmıyormuş kocasına?

Hasta bakmasi zordur. Kayinvalide neden bakmiyor? Görümceniz yada aileden baska biri yokmu bakacak? Istemiyorsan mecbur degilsin bakmaya.

Kv yasli yalniz dinc ama cok rahat cani sikilsa 3 gun yemek yapmaz eve bakmaz kayinpederim yapardi yani zora gelemez gelmekte istemiyor.Esime sira gelince o bu durumdan rahatsiz degil evlat olarak gorevim bakmam lazim sen de isten gelir uyursun gece ben yatinca seni kaldiririm sen bakarsin diye akil verip duruyor tartisarak en son telefonu suratina kapattim

Esiniz cok kurnaz. Gece uykunun en cok geldigi sirada sen bakacaksin beyefendi misil misil uyuyacak. Yok ya.

Yatalak olan kayınvalideniz olsa bi derece ama, banyodur wc dir bunları sizin yapmanız nasıl diyeyim, saçma. Kayınvalidenizdeki rahatlığa da pes diyorum. Canı istemiyor diye yemek yapmıyor ama dinç he..

Böyle eşim olacağına ömür boyu yalnız kalayım.

Kotu bi insan degil kayinpederim ama ben bu iste sinaniyorsam ben bu sinavi gecememekten korkuyorum cunku swbirli insan degilim bekarken alkolik babayla ugrasmaktan sabrim yok arkadaslar ben kendi babamla olan sinavi basariyla gecemedim ki simdi bu sinavdan geceyim olur insqn ogluyum isin stresi oflarim poflarim ben bunun vebalini veremem

Acikcasi bu denilenler cok yipratici olur kendi sagliginizi kaybedersiniz.
Yakin zamanda benim yakinlarimdan biri evde yatalak hasta bakti ama tek isi ona bakmakti.
Alt temizleme isinde yaninda yardimcisi vardi, o bacaklari tek basiniza kaldirabilecekmisiniz.
Her daim eldiven, maske kullanmaya dikkat edecek biri olmali.

Siringayla su ve mama veriliyordu belli saatlerde bunlari takip edecek birisi olmali.
Elleri ayaklari kremlenip, dudaklarini pamukla islatiyorlardi. Odasi ozel makinalarla havalandiriliyordu.

Hem calisip, hem ev isi, temizlik, yemek varsa coluk cocuk ne ara dinleneceksiniz.
Vicdan cok onemli tum bunlarin sizden beklenmesi hangi vicdana sigar.
Kayinvalidenize destek olacak birini bulmanizi tavsiye ederim.

Biraz maliyetli ama yapacak baska bir sey yok. Esiniz para vermeyi reddedip kendisi yapacaksa 2.gun pes edecektir.
2 saatte bir yatalak kisinin dondurulmesi gerek falan fazla detay var, basinda bir o bir bu kalirsa duzenli takibi yapilamaz.
Bilincli ellerde olmali son zamanlarini rahat gecirsin esinizin babasi.

Back
X